Vi träffar kunder på TUR-mässan

För första gången så ställde Resia ut på TUR-mässan. Vi hade riktigt bra mässklipp, bl a res 2 för 1 till Kreta. Det var full fart i vår monter redan när mässan öppnade.

Vi fick en pratstund med några av de som stod och väntade på sin tur. Läs om deras drömresor och vart de planerar att resa.


I vår monter var det full fart under hela mässan.


Gunilla och Sören längtar till Galapagos

Drömmer om en kryssning från Japan till Australien
Gunilla och Sören Edmark stod och väntade på en ledig säljare för att prata mer om en resa till Galapagos. De hade riktat in sig på en resa med Jambo Tours. De tycker mässan är ett bra ställe att hämta iformation på. Gunilla och Sören reser mycket mycket och efter Galapagos så är drömmen att få kryssa från Japan till Australien.  


Alexander, Eva och Filippa längtar till Grekland.

Grekland är ett bra ställe för barn!
I kön till säljarna träffade vi och Eva Blomdal med barn Alexander och Filippa. Vi vill gärna åka till Grekland, ett bra ställe för att ha det skönt, äta god mat och sola och bada. Det är ett bra land att resa med barn i. Det är inte så många som står på mässan och bokar resor med fina priser. Därför kommer vi till er på Resia säger Eva.


Kicki och Pelle ska åka till Kreta.

Vi gillar bussresor!
Kicki och Pelle Lindgren hade precis bokat in en resa till Kreta och Rethymnon. De har varit på Kreta en gång förut och tyckte det var riktigt bra. Jag gillar inte riktigt att flyga berättar Kicki så vi åker gärna på bussresor. Där träffar vi så många trevliga människor. Vi har faktiskt träffat flera par som vi sedan rest tillsammans med. Vi pratade också drömresor och då vill Kicki och Pelle gärna åka till Malaysia, vi tycker så många reser till Thailand men vi vill gärna göra något annat.  

 
Astrid och Lennart älskar att resa!

Vi ska resa till Filippinerna!
Astrid och Lennart Berntsson planerar att resa till Filippinerna i vinter. De funderar på att göra ett stopp på både ditvägen och hemvägen för att upptäcka mer i samma resa. Här finns det ju massor av alternativ och  därför besöker de mässan för att få hjälp och ställa frågor. Vi älskar att resa och gör det otroligt mycket, vi var i Thailand redan för ungefär 20 år sedan innan chartern och alla turister hittade dit. Vi har under åren samlat på oss mycket erfarenhet och några av våra favoriter är Söderhavet och Australien – det är ställen vi alltid längtar tillbaka till. Vi har varit på Tahiti men missade då Bora Bora, så dit skulle vi också gärna åka igen berättar Astrid och Lennart. 

Något annat vi gärna varmt tipsar om är att åka på vinfestival i Moseldalen. Vi flög till Frankfurt och tog taxi till området. Sedan hyrde vi cykel och tog oss runt.  Det är byborna själva som arrangerar denna festival. Man köper ett glas för att sedan köpa påfyllning av vin i de olika små byarna.

Betygsätt inlägget:
Vi träffar kunder på TUR-mässan
Kategori: Övrigt
Taggar:

2 Responses to Vi träffar kunder på TUR-mässan
  1. Lena Persson Svara

    Hej. Har kanske egentligen inget med TUR-mässan att göra, men satt och drömde mig bort till något exotiskt resmål, när jag läste inslagen och tittade på bilderna, och kom plötsligt på att jag tävlat om resecheckar på 10.000 kr i december 2011. De skulle lämpat sig väl nu… Tävlingen var i samarbete med Nivea. Vinnaren skulle meddelas senast 14/1 2012. Har inget sett. Var även inne på tävlingssidan. Någon annan som sett något?

    • Hallin Svara

      Lena Persson: Vi drog en vinnare och publicerade då detta på vår hemsida. Det var Eva- Lotta Wall i Åstorp som tog hem vinsten på presentkortet. Har du sett av vi just nu har en tävling på vår Facebooksida där man kan vinna en weekend till Paris?

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.