TUR-mässan på branschdagarna

Under torsdag och fredag så är TUR-mässan öpen för branschfolk. Agendorna är fulltecknade och man springer på möten och intressanta föreläsningar. För leverantörerna vilar en slags förväntan på att de ”riktiga” besökarna ska äntra mässgolvet. Så fort mässan öppnar för allmänheten byter mässan skepnad och montrarna lever upp.


En del av B-hallen. Mässan har totalt fem ”hallar”. Generellt kan man säga att i A-hallen finns resmålen som ligger lite längre bort. I B-hallen är det mest resor till Europa. I A-hallen finns flygbolag, försäkringsbolag, hotell, flygbolag, mm, det är även här vi håller till på lördag och söndag. I E-hallen hittar du busstorget med massor av aktiviteter. En våning upp ligger F-hallen med Sverigedelen. Här brukar det vara full fart under lördag-söndag!

Har pratat med flera av leverantörerna idag och frågat vad det bästa med den här resemässan är. Alla är tydliga i sina svar. -Det är en enorm möjlighet att få träffa kunderna direkt och både få höra om resor man gjort men också att få berätta om resor kunderna planerar.

Så, från och med fredag 14.00 står alla beredda för att just prata om sina resor. Har du möjlighet tycker jag absolut att du ska besöka den här mässan och verlkigen frossa i det bästa som finns – resor!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

2 Responses to TUR-mässan på branschdagarna
  1. Librarybeth Svara

    Ah, det vore kul någon gång… annars är jag ju oftast där när det vankas bok- och biblioteksmässa ;D

    • Hallin Svara

      Librarybeth: Jaaa, det kanske får bli en tur nästa år. Det är verkligen inspirerande. Men bokmässan är inte dum den heller!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.