Besök oss på TUR-mässan!

På torsdag 22 mars startar den årliga TUR-mässan i Göteborg, som är Nordens största resemässa. Torsdag och fredag är till för resebranschens egna aktörer att träffas på, för att sedan på fredag eftermiddag slå upp dörrarna för allmänheten. Mässan är till för dig som vill veta vad som är på gång i resebranschen, inspireras och även fynda resor till bra priser. Det kommer även att finnas spännande reseberättelser och föredrag att lyssna på under helgdagarna.

På mässan finns mer än 500 utställare totalt och vi kommer att finnas på plats under lördagen och söndagen (24-25 mars) för första gången någonsin. Vi kommer att sälja resor till fantastiska mässpriser. Du hittar vår monter inne i Global Point, som även det är en nyhet för mässan i år.

Passa på att fynda!
Under mässan kommer vi att ha två olika erbjudanden. Det första ger er möjlighet att resa två personer till Kreta men bara betala för en. Vi ger er även 2000 kronor i rabatt om ni vill boka er sommarsemester till Hallins favoritland – Grekland.

Skräddarsydda rundresor i Thailand
Under TUR-mässan kommer vi på Resia även att presentera en ny spännande produkt i vårt sortiment – rundresor i Thailand. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra unika och noga utvalda rundresor, som du väljer fritt bland eller kombinerar ihop efter dina önskemål. Du får möjlighet att uppleva mer av Thailand än de vanligaste charterdestinationerna. Vi erbjuder flera olika strandpaket, aktiva rundresor där du får uppleva mycket av Thailands kultur och histora samt även ett paket för att uppleva Bangkok. Beroende på hur många dagar du vill reda kan du boka separata paket eller kombinera flera för att få ut så mycket som möjligt av din Thailandsresa.

Här kan ni bläddra i den nya katalogen!


Vår nya Thailandsfolder kommer att finnas på TUR-mässan.

Under lördagen kommer jag och Hallin finnas på plats.
Vi hoppas att få träffa många av er där!

/Sara

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.