Hyr eget hus under semestern

Att hyra ett eget hus kan vara perfekt för bröllopsresan när du och din käresta vill vara i helt ostörda från omgivningen. Men att hyra en egen villa passar lika bra för barnfamiljen, ni som åker flera generationer eller kompisgänget. Jag ser mysiga kvällar framför mig där alla är samlade och lagar mat, umgås och har det bra.

Jag fick en pratstund med Helen Långdahl som arbetar som marknadskoordinator på Sembo just om semesterlivet med eget boende.

Vilka är de största fördelarna med eget boende?
Det som jag ser som den största fördelen är friheten. Jag hyrde eget boende tillsammans med min familj förra sommaren och man kommer in i ett så härligt semesterlugn. Efter en dag med sol och bad är man oftast ganska trött. Med eget boende kan man i lugn och ro fixa kvällsmat och slappa, för att sedan – mätta och glada – bege sig ut på kvällsaktiviteter. Man kan rå om sig själv och sina kära på helt egna villkor.

En annan fördel är att man får en möjlighet att leva i landet på ett annat sätt. De egna villorna ligger oftast i lite mindre städer, där turismen inte är lika utbredd. Länderna kring Medelhavet har ju en fantastisk matkultur, så att få gå i de lokala affärerna och handla är en upplevelse i sig! Hela familjen blir dessutom delaktig när det gäller att planera och laga middagarna.

För vem skulle du rekommendera att hyra eget boende?
Det passar alla! Det är ett underbart sätt att tillbringa sin smekmånad helt ostörda i ett hus. Man får en helt annan möjlighet att välja när man vill ha liv och rörelse omkring sig – och när man vill vara ifred. Husen är ofta utrustade med egen pool, terrass och grill så livet blir lätt att njuta av. Det finns även lägenheter att hyra som är utrustade med allt det man behöver. Eget boende passar även perfekt för barnfamiljen, då man har sitt eget kylskåp, inga tider att passa och man hittar snabbt rutiner som passar. Det är dessutom väldigt prisvärt!


Här är en av Sembos underbara villor i Kroatien.


Spanien.


Och i Italien.

Om du blir lika sugen som jag på att boka sommarsemestern med eget boende kan du just nu boka din egen villa i Frankrike, Kroatien och Italien.
Här kan du läsa mer om erbjudandet och boka din semester!

/Sara

Betygsätt inlägget:
Kategori: Hotell
Taggar:

3 Responses to Hyr eget hus under semestern
  1. [...] har tidigare i bloggen skrivit om att hyra ett eget hus på semestern, det inlägget hittar du här. Att... blogg.resia.se/2012/04/13/hyr-semesterhus-i-danmark
  2. Rickard Svara

    Är man barnfamilj så får man ut otroligt mycket av att ha ett eget hus. Vi brukar hyra i Italien och det blir både bättre och billigare än hotell. Plus att man får charmen.

  3. […]  Läs mer om att boka eget semesterhus med oss på Resias blogg […]... blogg.sembo.se/index.php/hyr-sommarhus-europa

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.