La Palma – nytt i sortimentet

Fritidsresor, som är en av våra leverantörer, presenterar den gröna kanarieön La Palma som en nyhet i chartersortimentet inför vintern 12/13. Kanarieöarna ökar hela tiden i popularitet. Hallin har tidigare skrivit om La Palma i bloggen, och det inlägget hittar ni här.

La Palma är en lugn och otroligt vacker ö. Eftersom turismen inte är lika utbredd där så ligger priserna lägre än på de andra kanarieöarna. Huvudstaden Santa Cruz anses vara Kanarieöarnas vackraste med en fin gammal stadsdel och gågata kantad av restauranger och kaféer.

På grund av öns otroliga miljö lockas vandrare och naturälskare, men det finns verkligen någonting för alla. Ön är full av kontraster med både vackra berg och stränder – både vulkaner och skog. Det finns verkligen mycket att se på så liten yta!


La isla bonita – den vackra ön.


La Palma är en otroligt mysig ö.


Den gröna ön.

Resorna släpps i slutet av april, så för att säkra din plats i vinter ringer du oss på 0771-92 92 92 eller kontaktar din lokala resesäljare.

/Sara

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.