Varför är det bättre att boka en paketresa än att boka flyg och boende separat?

Varför är det bättre att boka en paketresa än att boka flyg och boende separat?

Vår medarbetare Cindy som arbetar med paketresor svarar så här:

Vi rekommenderar att resenärer bokar hotell och flygbiljett samtidigt av två huvudskäl:

1. Du har möjlighet att komma undan lite billigare, eftersom både flygbolagen och hotellen erbjuder s.k. ”paketpriser”. Dessa priser, som ofta är lägre, får du inte tillgång till om du köper enbart flygbiljett eller enbart boendet.

2. När du köper flyg + hotell samtidigt är du automatisk skyddad av ”paketreselagen”. Det innebär att om flygbolaget går i konkurs och/eller flygresan blir inställd så får har du rätt till en ny resa eller alla pengar tillbaka. Har du köpt boendet från ett annat företag så går dessa pengar förlorade.Flygplan

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.