Se Peter Jöback i Phantom of the Opera i London

För 25 år sedan visades Andrew Lloyd Webbers Phantom of the Opera för första gången på West End i London. Musikalen är baserad på en klassisk fransk thriller om en skräckinjagande och mytomspunnen karaktär som träder fram ur djupet i Paris operahus och uppenbarar sig som ett mystiskt operaspöke i en skrämmande verklighet.

Från och med 19 mars till och med 1 september 2012 spelar Peter Jöback huvudrollen. Det är inte första gången han står på scen i West End. Vi har tidigare sett honom som Chris i Cameron Mackintosh ursprungliga produktion av Miss Saigon, och i rollen som Michael i The Witches of Eastwick. Båda musikalerna spelades på Theatre Royal Drury Lane.

För ett tag sedan deltog Peter Jöback i 25-årsfirandet av Phantom of the Opera på Royal Albert Hall, där han gjorde ett bejublat framträdande tillsammans med bland andra Sarah Brightman.

Det ska verkligen bli spännande att få se Peter Jöback i den här stora musikalen. Om du är sugen på att åka till London säljer vi färdiga paket. Hotell i tre nätter samt musikalbiljett kostar 2.650:-. Vi hjälper även till att boka flyg. Här kan du läsa mer.

London har så mycket mer att erbjuda. Under december hade vi London som månadens stad och bloggen är verkligen proppfull med tips. Läs mer.

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.