Bröllop är månadens tema!

Nu vill vi slå ett extra slag för alla våra bröllopspar som är i färd med att planera sin bröllopsresa.

Under månaden så kommer flera av våra säljare att bjuda på sina egna bröllopsresor som vi hoppas ska inspirera. Det kommer också en hel del annat, bl a vilken resa som passar i vilken tid men också praktiska tips.

Ni följer väl oss på Facebook. Just nu flödar romantiken och vi har ”skyltat om”. Vi har dessutom en tävling där du kan vinna en weekendresa till Paris med Air France. Tävla för dig själv och någon du tycker om och blidka juryn med en motivering om varför du tycker om den här personen. Du kan också fiska röster bland dina vänner för att lyfta ditt bidrag. Välkommen in.

Vi hoppas ni följer oss hela månaden och som vanligt så tar jag gärna emot era tips. Antingen skriver du en kommentar eller mailar mig på hallinsreseblogg@resia.se

One Response to Bröllop är månadens tema!
  1. James Svara

    Intriguing post. I have been searching for some good ruoresces for solar panels and discovered your blog. Planning to bookmark this one! I REALLY liked your post and blog! It took me a minute bit to find your site…but I bookmarked it. Would you mind if I posted a link back to your post?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.