Vinnare goodiebags!

Tack för alla era fina bidrag i vår tävling där du kunde vinna en goodiebag. Som vanligt är det svårt att välja vinnare men nu har jag läst och bestämt mig! Hade lite svårt att välja, som tur var så hittade jag ytterligare en goodiebag så att jag kan dela ut fyra vinster.!Många av  bidragen handlar om hur vänlig lokalbefolkningen är.


Ett av de vinnande bidragen är Mikaela som verkligen kan bekräfta detta:
En dag,  för många år sedan, satt jag i en dolmusbuss utanför Istanbul på väg till en vän. Jag hade tappat bort mig och hade ingen aning om vart bussen var på väg. I smått panik ringde jag min vän och nämde mitt problem. När de andra passagerarna hörde mig nämna adressen stannade de bussen, tog tag i mina resväskor, klappade mig tröstande på axeln, stannade en taxi, stuvade in mig i den och betalade chauffören för att köra mig till min vän. Allt detta skedde under några minuters effektivt samarbete mellan okända människor. Efter tio minuters körning kom jag fram till min vän. Därför(!!), skall man åka till Turkiet, ..för de underbara människornas skull!!

De andra vinnarna Marie, Malin och Åse berättar alla om hur vackert Turkiet är. De skriver också om de barnvänliga stränderna, den goda maten och hur prisvärt det är. Vi har skrivit en hel del om Turkiet så vill du läsa mer kan du göra det här.

Vi säger grattis till alla vinnarna som är underrättade. Goodiebagen kommer på posten!

One Response to Vinnare goodiebags!
  1. Inger Svara

    Grattis alla som vann!!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.