Royal Caribbean Cruise Line – Intervju

Royal Caribbean är tillsammans med MSC två av de största kryssningsrederierna idag. Vi har tidigare i bloggen lagt ut en intervju med Claes Tamm som är Nordenansvarig på MSC och nu är det RCCL:s tur att svara på frågor.

Royal Caribbean Cruises Ltd. driver 3 olika rederier: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises. Vi gjorde en intervju med Andreas Söderqvist, Sales Manager Sweden, för att låta honom beskriva de olika rederierna.


Andreas på en resa med Azamara Club Cruises, bilden är tagen i Kotor Montenegro.

Kan du beskriva varje rederi med tre korta punkter?

Royal Caribbean:
Innovativa fartyg med mycket aktiviteter
Något för alla
Världens största fartyg

Celebrity Cruises:
Spa
Matupplevelser
Lärande

Azamara Club Cruises:
Destinationsfokus
Unika utflykter
Mindre och mer intima fartyg


Royal Caribbean Cruise Line.

Vilka fördelar innebär det att kryssa med er?
Kryssningar är en prisvärd resform, där vi erbjuder helpension plus att man får besöka flera destinationer på en och samma resa med många spännande och upplevelserika utflykter. Fartygen är utrustade med stora soldäck, pooler både inomhus och utomhus samt tillgång till SPA-avdelningar och gym. Vi erbjuder även danskurser, datakurser och andra former av seminarier ombord för de som vill lära dig någonting extra under semestern.

En kryssning med oss innebär en fartfylld och aktiv semester för hela familjen där det finns kostnadsfria aktivitetsklubbar för barn upp till 17 år på både Royal Caribbean och Celebrity Cruises. Vi vill även lyfta fram de otroliga shower som finns ombord, de är i Broadway-klass!

Finns det några nyheter inför 2012 eller andra resmål som du vill lyfta fram?
Vår största nyhet i sommar är våra flyg- och kryssningspaket från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vi erbjuder paket till Miami, Dubai och fem olika städer i Medelhavet under 2012. Genom vår nya paketlösning tar vi kryssningen till en helt ny nivå. Med våra paketresor blir det enkelt att ta sig till och från avresehamnen där den stora upplevelsen börjar. För på vilken annan resa kan man både se fotboll på Camp Nou, känna historiens vingslag från Colosseum och promenera längs Croisetten i Cannes utan att spendera merparten av tiden i en trång flygstol?

Vilken kryssning väljer du själv?
Om jag åker utan barn skulle jag rekommendera Solstice klassens  fartyg i Medelhavet. På Celebrity Cruises lägger man stort fokus på det bästa av livets goda från prisbelönta restauranger, stort och lyxig spa och unika miljöer såväl inne som ute. Här får man en semester med lite längre kryssningar. Just för att man ska kunna slappna av och slippa packa ihop, just när man verkligen slått sig till ro och vant sig vid det härliga livet ombord.

Tar jag med mig min dotter åker jag gärna på Royal Caribbean. Där erbjuds ett fullspäckade aktivitetsschema för barn och maximal avkoppling för mig som förälder. Barnen får vara med på roliga aktiviteter i barnklubbarna med utbildade ledare medan föräldrarna tar en avkopplande stund i gymmet, en spa-behandling eller slappar på soldäck. Självklart finns det också massor av aktiviteter man kan göra tillsammans hela familjen. På så sätt blir alla nöjda.

/Sara

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.