Alla hjärtans dag!

Idag är det Alla hjärtans dag! Trots att det är påhittad tradition så är det väl en perfekt dag att passa på att uppvakta den eller de man håller kära! Har precis kommit tillbaka från ett trendseminarium och en av de finaste kärlekshandlingarna unga idag kan göra mot varandra är att byta lösenord med varandra!!

Om du inte vill göra det så kan jag tipsa om våra teaterpaket i Stockholm och Göteborg med övernattning på hotell som ingår i priset.

I Stockhom kan du just nu se Lennie Skifs på Tyrol. Priset är 1.990:- då ingår även en 2-rättersmiddag. På Göta Lejon kan du se Ola Salo i huvudrollen i Jesus Christ Superstar för 1.500:-. Till föreställningen Dirty Dancing på Chinateatern har vi just nu ett Alla hjärtansdag-pris på 1.420:- (ord. 1.570:-). Robert Gustafsson föreställning på Cirkus kostar 1.380:-.

I Göteborg spelar Jerry Williams på Kajskjul 8. Priset är 1.575:- då ingår en 3-rätters middag. Göteborgsopernan kan du se musikalen West Side Story för 1.475:-. Ledin fortsätter sin bejublade show på Rondo under våren. Priset är 1.170:-, det går att köpa till middag.

I priserna ovan ingår biljett, hotell samt måltider där det är skrivet. Priserna är per person! Här kan du läsa mer om föreställningarna.

Då önskar jag er alla en fin alla hjärtans dag och hoppas ni blir uppvaktade!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.