MSC Cruises – intervju

Just nu har jag fått hjälp här i bloggen av vår mycket duktiga praktikant, Sara Lindström som läser Medie- och kommunikationsvetenskap på högskolan i Jönköping. Hon är hos oss t om 13 april och kommer göra en hel del inlägg här i bloggen. Hennes inlägg kommer att signeras Sara i fortsättningen. Välkommen att läsa hennes första!

Under vår kryssningsmånad så har vi också intervjuat våra mest sålda kryssningsrederier. Först ut är Claes Tamm som är Nordenansvarig på MSC Cruises, som är ett familjevänligt kryssningsrederi med den yngsta flottan i branschen. Vi gjorde en kort intervju med honom för att få veta lite mer om MSC.

Vilka fördelar innebär det att kryssa med er?
Vi är ett europeiskt rederi, vilket innebär att vi har stor erfarenhet när det kommer till kryssningar vid Medelhavet. Vi har det största utbudet på de kryssningar som ökar mest – europeiska kryssningar. Erfarenheten kring Medelhavet gör att vi lättare kan ta fram nya rutter. Vi har även de bästa barn- och familjepriserna.

Kan du beskriva ert rederi med tre korta punkter?
Bra barn/familjepriser
Prisvärd resform
Moderna fartyg

Finns det några nyheter inför 2012 eller andra resmål som du vill lyfta fram?
Det respaketet jag tycker borde lyftas fram är våra Fly and Cruise – där man kan köpa hela paketet på en gång. Här ingår flyg, transfer och kryssning. Det innebär en tryggare resa eftersom vi hjälper till ifall någonting skulle gå fel som t ex flygförsening eller bagagehantering. Det blir även bekvämare för resenären då man kan boka allting på en och samma gång.

Vilken kryssning väljer du själv?
En kryssning som jag ännu inte har prövat men längtar efter är en kryssning från Venedig, genom östra Medelhavet och upp till svarta havet. Detta är en resa som jag hoppas att kunna göra med familjen framöver.


Claes Tamm.

/Sara

2 Responses to MSC Cruises – intervju
  1. [...] två av de största kryssningsrederierna idag. Vi har tidigare i bloggen lagt ut en intervju med Claes ... blogg.resia.se/2012/02/20/royal-caribbean-cruise-line-intervju
  2. [...] Barnfamiljen som vill byta ut den vanliga charterveckan under sommaren men fortfarande ha en smidig seme... blogg.resia.se/2012/02/22/vilken-kryssning-passar-dig

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.