Barnens Fritidsresor

När barnen var mindre så är det absolut bekvämligheten som jag tyckte var viktigast. Det skulle vara enkelt att semestra barnen, enkelt att äta, mycket för barnen att göra, fina poolområden men även nära stranden då jag hellre håller till där! 

Alltid vid stranden
Alla Fritidsresors Blue Village håller alla lika hög standrad, minst 4-stjärnigt och dessutom alltid vid stranden. Dessutom finns det alltid generösa poolområden, restauranger samt butiker. Det finns dessutom Bamseklubb till de mindre barnen samt Superkidz till de större. Det anordnas även aktiviteter för alla åldrar såsom vattengympa och beachvolleyboll. Varje kväll är det underhållning med teman från Bamseshow till soul och schlager.


Full fart i Bamseklubben!


Atlantica Aegean Park på Rhodos ligger vid stranden, precis som alla Blue Village gör!

Simskola
En nyhet för i år är att det nu på samtliga Blue Village finns simskola för barn i åldern 4-5 år. Man är uppdelad i två olika grupper som båda leds av certifierade siminstruktörer. Det finns både ”Lär dig simma garanti” samt möjlighet att köpa eftretraktade märken när man klarat av en viss nivå. Simskolan kostar 495:-/barn.


Simskola med medaljer!

Barn äter för 0:-
På många Blue Village ingår All Inclusive. Annars kan du boka frukost, halvpension eller All Inclusive som tillval. Barn i åldern 2-11 år äter då helt kostnadsfritt när de vuxna bokar något av dessa tillval. 

Nyhet! Trådlöst Internet utan kostnad
Kanske inte det viktigaste för barnen men nog tycker jag det är viktigt att ha trådlöst internet! Från och med sommaren 2012 så erbjuder nu samtliga Blue Village kostnadsfri wifi i receptionen.


Nausica Beach ligger vackert på en udde som man ser slutet av i bakgrunden på bilden.


Pascha Bay i Alanya, Turkiet är ett av mina favoriter!

Mina Favoriter
Nu är det ett tag sedan mina barn var små och fler Blue Village har kommit till. Två favoriter har jag dock samlat på mig. Den ena är Blue Village Pascha Bay, en bit utanför Alanaya. Det är verligen supertrevligt och byggt i turkisk stil med tinnar och torn. Enormt bekvämt, god mat och, förstås, alldeles intil stranden. Min andra favorit är Blue Village Nausicaa Beach i Fig Tree Bay på Cypern. Det ligger på en egen udde med stranden alldels intill. Här finns stora härliga grönområden för barn med spring i benen. Det är nära om man vill promenera in till centrum. Det bästa med Cypern är att säsongen är så lång. Vi åkte i mitten av april och hade underbart väder.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.