Kryssning är månadens tema

Tänk dig att under vecka få se fyra-fem olika städer, öar och kanske lika många länder, äta goda måltider, ta ett träningspass, sola och bada, koppla av med en bok, lära dig dansa limbo, se på shower i världsklass och mycket, mycket mer. Allt det här kan du få under en veckas kryssning utan att packa upp och ner en enda gång.

Att kryssa har blivit allmer populärt. Det kanske inte är så konstigt då du får så otroligt mycket i en och samma resa samtidigt som det är en prisvärd semester.

Under hela februari så kommer vi att titta närmare på kryssningar. Kanske du själv är intresserad av en kryssning. Då kommer du märka att det finns en mängd olika rederier att välja på som har olika inriktningar och klassificeringar.

Häng med oss under hela februari!

Som vanligt tar vi gärna emot dina frågor och tips. Maila mig på hallinsreseblogg@resia.se eller lämna en kommentar efter inläggen. Du kan även bli vän med oss på Facebook där månadens tema flyttar in. Här kan du ställa dina frågor och få unika tips och erbjudanden.

4 Responses to Kryssning är månadens tema
 1. Eva Adriansson Svara

  Hej alla.Har kryssat fler gånger och det är helt fantastiskt.Viktig att ta reda på vad ingår i din kryssning? Ex.ingår dricks?De olika bolagen sköter detta lite olika.Väljer du Royal Caribbien blir du mer än nöjd,vi åkte med dem till Caribbien på vår bröllupsresa,bare helt toppen.Bare en sån liten grej att de var inne i hytten 3 ganger dagligen och städade ,bytte handuker.På kvällen hadde de tänt ljuset så romantiskt och lagt små chokladhjärtan på kudden.Varje dag kom de inn med en drink,jorbgubbar doppat i choklad,eller ett glas champagne.Det bäste är att du väljer om du vill ha middagen,i lite mer uppklädd stil,vita linneservietter,eller du vill gå som du är till en enkel buffet.Kära vänner boka och åk,livet går ej i repris.Kram

  • Hallin Svara

   Eva Adriansson: Vilket underbar kommentar och vad härligt det låter. Jag har ”bara” åkt på en kryssning från Stockholm till Tallinn och St.Petersburg men drömmer om Karibien! Det låter helt fantasiskt! Kram tillbaka!

 2. Åse Svara

  Det här ska bli spännande och intressant att läsa om! Ska nämligen åka på mitt livs första kryssning i Karibien i maj så jag ser fram emot denna månads blogginlägg!

  • Hallin Svara

   Åse: Åh, vad spännande. Jag hoppas att du kommer få tips här. Vi kommer att ha frågestund på vår Facebooksida med både vår egna expert men också med Royal Caribbean Cruise Line och MSC. Lägg till oss som vän så kanske du även kan få tips där! Hoppas du får en härlig resa!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.