Jag längtar till Grekland

Det är ingen hemlíghet att Grekland ligger mig extra varmt om hjärtat. Det är underbart att kliva iland på en ny ö. Att utforska, kolla in vilka tavernor som verkar bra, prova nya stränder, snorkla, ta sig runt ön, hitta bästa luchstället i skuggan eller bara strosa runt.

Häromdagen damp det ner några härliga bilder från Apollo som gör att man längtar ännu mer.

Har du någon favoritö i Grekland? Jag har många…..!


Vackra Leros når du med båt från Kos.


Det karaktäristiska vita och blå!


Några svartklädda damer som samtalar.


Mmm, Calamares.


Ett turkost hav och lata dagar!

Sök efter resor till Grekland i vårt chartersök där du får en bra översikt. Du kan själv välja datum, avreseperiod och reslängd. Testa här.

2 Responses to Jag längtar till Grekland
  1. Anders Svara

    Längtar också till Grekland! Min favoritö är nog Kefalonia med tuff konkurrens av Samos.

    • Hallin Svara

      Anders: Kefalonia har jag inte varit på…ännu! Blev riktigt sugen när jag intervjuade en kollega och fikc bilder därifrån. Samos var längesen, längtar tillbaka. Jag är nyfiken på grannön, Patmos, har du varit där?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.