Fler hotell med egen pool

Eftersom detta med egen pool verkar vara riktigt populärt tipsar vi här om fler sköna boenden med privat pool. De flesta är villor med egen trädgård, där du kan äta frukost i skuggan under pergolan efter morgondoppet i den privata poolen.

Apollo Playitas Villas bo med egen pool på semestern
Apollos Playitas Villas på Fuerteventura

På Fuerteventura hittar du Apollos stora, nya anläggning Playitas Resort.  Här kan du boka Playitas Villas, trerumsvillor med markterrass och privat, uppvärmd pool. Reser du inom ett par veckor finns det sista minuten-priser från ca 25.000:- för en hel familj med två barn och två vuxna.

Apollo Mythos Beach Resort
Apollos Mythos Beach Resort på Rhodos

I Afandou på Rhodos kan du boka juniorsvit med egen pool på nybyggda Mythos Beach Resort. I maj kan ni resa hit två barn och två vuxna för under 20.000:-. 

Fritidsresor Jade Villas
Fritidsresors Jade Villa i Turkiet

Turkiets Bodrumkust, i Bitez, har Fritidsresor sina villor Jade Villas. Här är det lantligt lugn som gäller och ni bor i en liten enplansvilla med privat pool. I trädgården växer citron- och olivträd. En vecka i början av sommaren kostar ungefär 5.000:- per person.

 

Ving Avra Imperial Beach Resort & Spa
Vings Avra Imperial Beach Resort & Spa på Kreta

På Chania-kusten på Kreta öppnar i sommar Vings exklusiva Avra Imperial Beach Resort & Spa. Hit reser du en vecka i vår för ca 5.500:-. 

Nu vill vi gärna veta vad du tycker. Rösta nedan!

[poll id=”8″]

One Response to Fler hotell med egen pool
  1. Lars Svara

    egen pol

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.