Harry Potter – ännu en nöjespark

2010 öppnade ”The Wizarding World of Harry Potter” i Orlando, Florida. På det 20 hektar stora området finns en hel magisk värld med innehåll från böckerna och filmerna. Parken har varit en succé sedan den öppnade.

Nu har man beslutat att även öppna en park i Los Angeles i Universal Studios. Den nya parken som väntas öppna tidigast 2015 kommer att likna Hogwarts slott där Harry Potter går i skolan. Vissa av attraktionerna kommer att vara  liknande de som finns i parken i Florida.

Vi kan inte få nog av Harry Potter. Nu undrar man hur det går med planerna i Hertfordshire där många av scenerna till Harry Potterfilmerna är inspelade. Warner Bros har haft planer på att öpnna en park i Leavesden Studios. Efter lite googlande så verkar det som om parken ska stå färdig 31 mars 2012. Hertfordshire ligger cirka tre mil nordväst om London så jag antar att det ska var enkelt att åka tåg.

Har du mer information om denna park så hör gärna av dig med en kommentar! Tror det blir en höjdare och många besökare. Speciellt eftersom London arrangerar OS till sommaren!

Resia i sammarbete med Box Office har biljetter till Harry Potter museumet i London

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.