Nyårslöften?

Så här direkt efter nyår så brukar träningslokalerna vara överfulla av träningsglada som i nyårslöfte lovat sig själv att börja träna. Helt plötsligt så kan det vara lång väntan vid de där maskinerna som annars brukar stå övergivna.

En som inte behöver några nyårslöften för att hålla igång är Blossom Tainton. Hon är just nu aktuell med vår träningsresa som går till Turkiet 16 eller 23 mars. Förutom flera olika träningsmöjligheter med bla yoga, cirkelträning, jympa, discopass, jogging och stavgång så blir det även inspirerande föredrag på kvällarna samt helpension med god och nyttig mat. Läs mer om resan här.

Vi fick en pratstund med Blossom inför resan till Turkiet och några personliga tips.

Kan du berätta lite mer om vad veckan i Turkiet innehåller?
Training Camp är ett härligt smörgåsbord av roliga träningsaktiviteter. När vi kör så kör vi, när vi vilar vilar vi. Du får en mycket bättre viloeffekt när du har varit aktiv! Vi äter gott, det är absolut ingen bantarvecka! Ät och njut, säger jag bara, hålla igen kan du göra hemma. Det är löjligt bra mat på det här hotellet så möjligen kommer du gå upp i vikt lite… Maten är fantastiskt god, fräsch och nyttig.

Vad bör man packa ner inför träningsveckan?
• Träningskläder så klart!
• Bra skor för det du vill träna.
• Ombyte till måltiderna.
• Badkläder.

Om man nu har som ambition att börja träna mer vad har du då för tips?
Det är ok att ambitionen inte alltid räcker. Kom igen och ta nya tag. Sätt upp ett nåbart mål som är bara ditt och håll dig till det. Ha en strategi för hur du skall nå målet och låt inte oviktiga saker sno din tid.

Har du några bra tips att hålla igång på en ”vanlig” semesterresa?
Packa ner ett par joggingskor. Jogga funkar nästan alltid och skorna funkar även på sightseeing! Om hotellet har ett gym så kan man prova det. Men man kan också ta med ett gummiband och träna på rummet.

Vilka topp 3 resmål föredrar du?
1. Indien – där finns yoga och ayurveda
2. Skidåkning – Alperna eller fjällen, båda är lika kul!
3. Storstäder – snart reser Blossom till New York och spanar in nya träningstrender

Till sist delar Blossom med sig av sin enkla träningsfilosofi, KTA:
• Kost
• Träning
• Attityd

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.