Mallorca är januaris resmål

Första månaden på året och vi presenterar Mallorca som resmål! Jag tror att de allra flesta har någon slags tanke om Mallorca. De som har varit där brukar älska det och vilja återvända. De som ännu inte har provat på tror många gånger att det är för turistigt.

Det är en sanning med modifikation för jag tror inte det är något resmål som bjuder på en större mångfald. Här finns de stora hotellen med barnklubbar, enorma pooler och närheten till stranden. Men här finns även de små och pittoreska byarna och badvikar där man i stort sett kan vara för sig själv. Lägg till en mängd aktiviteter såsom vandring, cykling och ridning. För barnen finns vattenland, äventyrsparker och grottor. Den shopping- och nöjeslystna tar gärna en weekend i Palma stad.


Fina och barnvändliga stränder i Alcudia.


Avslappnat och pittoreskt i Puerto de Soller


Hitta din egna badvik!


Kul för barnen på Marineland.


Sevärdheter, shopping och nöjen i Palma.

Under månaden så kommer du att få höra flera av våra säljare berätta om just sina Mallorcaresor till olika platser. Ni kommer också att få en del utflyktstips på både kända och minde kända sevärdheter.

Som vanligt vill vi gärna att du delar med dig av dina tips. Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan så plockar jag upp det i ett inlägg.

Hasta la vista!

6 Responses to Mallorca är januaris resmål
 1. Anne-Catrine Tönnerheim Svara

  Älskar Mallorca!Ön är vacker, spännande och bjuder på allt! Vi brukar för det mesta bo i Playa de Palma, Canpastilla eller Arenal.har besökt denna underbara ö ca:15 gånger och det kommer säkert att bli lika många till!

  • Hallin Svara

   Anne-Cathrine Tönnerheim:
   Å vad härligt! Vilket av ställena tycker du bäst om och har du något bra tips på en aktivitet eller utflykt som kanske inte är så känd?

 2. Inger Borg Svara

  Har varit på Mallorca många gånger men Gran Canaria är mitt smultronställe.
  Katedralen i all ära men det finns så många underbart fina kyrkor både inne i Palma och på landsbygden. Vet inte varför men just kyrkor vill jag gärna besöka när jag är utomlands.

  Kram från Inger

  • Hallin Svara

   Inger: Jag håller med dig. Det är något med atmosfären i kyrkor. Jag gillar också att bara gå in och sätta mig en löång stund och bara titta runt och ta in allt det vackra. De katolska kyrkorna brukar ju vara extra mycket att titta på : ) Kram tillbaka!!

 3. Göran Tengberg Svara

  Mallorca är underbart. Många bra tips och läsning om Mallorca brukar jag hitta på http://www.destinationmallorca.se

  • Hallin Svara

   Göran tengberg: Visst är det en härlig ö! Tack för bra tips!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.