Sommarens charter

Så skönt med några dagar ledigt! Men med det här vädret så är det med avundsjuka jag läser vänners statusuppdateringar på Facebook som valt att fira julen på varmare breddgrader!

Men nu har vi en härlig sommar framför oss och charterarrangörerna har som vanligt laddat upp med flera härliga nyheter.

Ving
En nyhet hos Ving är att man numera har fri surf på alla Sunwinghotell. Nya destinationer är Kos, Djerba i Tunisien och Marmaris och Icmeler i Turkiet. En annan nyhet som jag tror kommer locka många är 43 hotell med egen pool. Konceptet heter Swimout och finns bl a på Kreta. Just nu erbjuder Ving 2.500:- sommarlovsrabatt per bokning till Mallorca, Grekland och Turkiet.


Härliga stränder och ingen trängsel i Djerba.


Marknader och underbar shopping i Djerba.

Fritidsresor
Fritidsresor stora nyhet är Menorca där det finns inte mindre än 122 badvikar och stränder. Även fritidsresor erbjuder hotell med egen pool som inte är så dyrt som man kanske skulle kunna tro. Menorca på Hotell Begonias 1v 18/5 från Arlanda fr. 5.498:-, Alanya i Turkiet på Villa Park 1v 31/5 fr. 4.998:- från Landvetter och Kreta på Caldera Villas 1v från Örebro fr. 4.998:-. Man satsar också på kombinationsresor t ex Ikaria och Samos, Kos och Turkiet samt Korfu och Paxos. Fritidsresor fyller 50 år och firar detta med jubileumsrabatter upp till 2.500:- rabatt per bokning.


Med 122 badvikar och stränder så är det stor chans att hitta en egen på Menorca.

Apollo
Apollo erbjuder fler flyg till Fuerteventura och träningsanläggningen Playitas och blir med detta störst på träningsresor. Playitas är en komplett anläggning dit Fredrik Koch på Ljungby reste till i höstas. Läs mer här. Apollo har också en hel del härliga nyheter i Grekland, Alonissos, Chalki utanför Rhodos, öluffarön Milos i Cykladerna samt den lilla mysiga orten Plakias på Kreta. Passa på att boka nu för Apollo erbjuder rabatter på 226 hotell i Medelhavet i sommar. Rabatten är på upp till 750:- per person. Är man fyra som reser tillsammans kan man alltså få upp till 3.000:- i rabatt!


Milos med sina vita klippor ser ut som ett månlandskap.


Kombinera semestern med träning på Apollos Playitas på Fuerteventura.

Solresor
Solresor erbjuder en nyhet i Spanien; Costa Almerida som erbjuder hotell av hög klass direkt på stranden, fina golfbanor och ett gediget utflyktsprogram. Även Bodrum, som sägs vara Turkiets svar på St. Tropez, är en nyhet. Bodrum går att kombinera med en veckas rundresa i Grekland och Turkiet.


”Snygga” Bodrum är en nyhet hos Solresor.

Utbudet är stort till sommaren så passa på att planera redan nu då samtliga arrangörer erbjuder många fina rabatter.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.