Solresa till paradiset Aruba

Strand med häftiga träd.i Aruba

Alla drömmer vi väl om solresor med vajande palmer, kristallklart vatten och kritvit strand? Paradiset på jorden kan hittas på flera håll runt om världen och Aruba hör till ett av dessa underbara smultronsställen.

Resa till Aruba – stränder i världsklass och kristallklart vatten
Allt detta finns på Karibiens lilla pärla Aruba som är belägen utanför orkanbältet precis norr om Venezuela. Du kan planera din resa till Aruba året om då ön ytterst sällan drabbas av de hårda vindarna.

Öns stränder dyker ofta upp på listorna över världens vackraste. På nordvästsidan ligger Arashi och Boca Catalina Beach alldeles vid fyrtornet och det är här som du snorklar allra bäst. Vill du slappa under en plam, är Eagle Beach perfekt för dig. Det finns tillräckligt med parkeringar i närheten och på andra sidan gatan finns olika hotell. Här kan du verkligen njuta av kristallklart 28-gradigt vatten, god mat och gästvänlig atmosfär. Inga strandförsäljare, ingen kriminalitet utan bara du, solen, havet och stranden. Aruba är Karibien och lite till!

Windsurfing i Aruba

Är du sugen på äventyr?
Aruba bjuder på många möjligheter: Du kan snorkla, dyka, åka på djuphavsfiske, vind- och kitesurfa eller följa med på undervattenssafari! Östra sidan med Baby Beach har fantastiska snorklingsvatten som lämpar sig utmärkt för dykning.

Går du i bröllopstankar?
Då har du kommit rätt. På Aruba kan du ha din vigselceremoni direkt på stranden! Det är precis så romantiskt och sagolikt som man kan önska sig för sitt bröllop och vackrare än så här blir det knappast. Låt en redan underbar dag bli än mer underbar på Aruba. Känslan är oslagbar.

Varför Aruba?
Underbart klimat (28º grader 365 dagar om året)
Mycket bra hotell
Tryggt resmål
Vänliga människor
God mat
Bra shopping
Oranjestads nöjen

Båtar på stranden. Aruba

Bra att veta!
Flygresan hit tar ca 13-15 timmar via Amsterdam från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn inkl byte av plan i Amsterdam.
Vid utresa från Aruba skall en avreseskatt om f.n. USD 34 per resenär betalas på flygplatsen.

Du väljer själv välja mellan samtliga flygavgångar och hotell och sätta ihop ditt eget paket till paradiset.
Här kan du boka flyg till Aruba!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.