London – en bit utanför

Om man är i London under en lite längre tid så kanske man någon av dagarna vill se sig lite om. Jag minns att på en av mina Londonresor så åkte vi med på en utflykt för att se Stonehenge och Bath. Stonehenge är en cirkelformad stensättning från 2.500 år f.Kr. Bath är en liten förtjusande stad att strosa runt i eller varför inte ta ett termalbad som staden är känd för. Resan dit tar ett par timmar och utflykten går att köpa direkt av oss när du bokar din resa.


Besök Stonehenge från 2.500 f.Kr.

Har också hört med våra säljare som har bott i London vad de tipsar om för utflykter:

Anki Mumford på Resia Affärsresor i Göteborg tipsar om att åka till Cotswolds, nordväst om London strax söder om Oxford. En klassisk och pittoresk by där husen är byggda i Cotswold’s ljusgula sten. Strosa runt bland herrgårdar, lummiga parker, charmiga kyrkor, stengärdsgårdar och landsortspubar. En hel del mysig shopping bl a fina antikvitetsaffärer.


Cotswold är en pittoresk del av England med karaktäristiska ljusgula stenhus.


Besök Brighton, en klassisk badort.

Lina Morin i Boden tycker att en tur till Brighton under den varma årstiden är härlig. Ta ett dopp i havet och gå ut på den kända piren där det finns ett litet nöjesfält, restauranger och pubar. Tåget från London tar cirka en timme och kostar runt £15.


Windsor Castle är världens största slott som är i bruk.

Sara Persson på Resia Affärsresor i Göteborg tipsar om att åka till Windsor. Här kan du titta på Windsor Castle som är världens största slott som är i bruk och och uppfördes redan på 1000-talet. Även staden är trevlig att besöka. På andra sidan Themsen ligger Eton där den kända pojkskolan ligger.

Har du några utflykter från London du vill tipsa om?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.