London – hotell

Att välja hotell i London är verkligen inte enkelt. Något som de allra sätter överst på sin lista i val av hotell är läget. Naturligtvis är även standarden viktig och London är kanske inte staden som är känd för sin höga standard. Vår rekommendation är att välja ett hotell med minst tre stjärnor.

Ett hotell som väldigt många rekommenderar och som är populärt är St. Giles. Det är ett mellanklasshotell med bra frukost och ett perfekt läge alldeles i början av oxford Street vid T-banestation, Tottenham Court Road. Ett stort plus är att man får utnyttja 25-meterspoolen som hotellet har tillsammans med YMCA. Rummen är dock ganska små.


St. Giles är ett riktigt favorithotell i London!


Ett stort plus är poolen som man kan utnyttja.

Här berättar våra säljare om sina bästa hotelltips i London!

Anki Mumford på Resia Affärsresor i Göteborg tycker att hotellområdet runt Kensington, Chelsea eller Mayfair är ett bra läge att bo i. Hon rekommenderar 3-4 stjärniga Kensington Close och Copthorne Tara samt ett bättre hotell med fyra stjärnor, Rembrandt Knightsbridge som har ett fantastiskt läge vid Harrod’s. Även Washington Hotel i Mayfair är ett bra 4-stjärnigt hotell som ligger en aning mer centralt.

Sara Persson, även hon på Resia Affärsresor i Göteborg rekommenderar området Bloomsbury för att det är nära till allt och området har blivit väldigt trevligt från att tidigare ha varit ”sunkigt”. I Bloomsbury rekommenderar jag 3-stjärniga Imperial samt 4-stjärniga Mercure London Bloomsbury. vill man bo lite lyxigare så kan jag tipsa om The Westbury i Mayfair.

Madeleine i Bollnäs rekommenderar en riktig klassiker, Royal National. Det är stort (1.630 rum) och ganska enkelt men mycket prisvärt. Vissa av rummen har renoverats nyligen. Läget är kanonbra. 2 min till Russel Square Tunnelbanestation och 20 min promenad till Oxford!

Anette Mohlin på Resia i Malmö bor gärna i området Hammersmith. Där finns ett shoppingcenter samt trevliga pubar runt omkring. Det är enkelt och smidigt att ta sig in till centrala london med t-banan som går direkt till Picadilly Cirkus, Leicester Square och Covent Garden.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.