Musikhjälpen – hjälp till!

Ingen i Göteborg kan undgå den enorma glasburen som står placerad på Gustav Adolfs Torg mitt i julruschen. Deras arbete, att samla ihop pengar för hjälp till alla flickors rätt att gå i skolan, väcker tankar hos många.

Marie Lindgren på vår marknadsavdelning ville gärna gå samman på vårt huvudkontor och göra något. Vi gjorde därför en repris på samma sak vi gjorde på Kanelbullens dag, att få ”köpa” lussekatter för valfri summa och skänka pengarna till Musikhjälpen.

Igår kom Musikhjälpen och hämtade pengarna som vi samlat ihop. 1.346:-. Om fler gör samma sak så kan det snabbt bli mycket pengar.

Läs här hur du kan göra!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.