London – fotboll

Det är klart man inte ska missa att gå på fotboll när man är i London tycker vår anställda Anders Berggren på Resia i Linköping. Själv har han bott i London och har haft möjlighet att följa den engelska ligan på nära håll. Anders arrangerar egna fotbollsresor till London. Nästa resa går den 3/2 2012 då Liverpool-Tottenhamn möts. Vi brukar bli 20-25 opersoner på de här resorna och det brukar bli riktigt minnesvärda resor berättar Anders.


Fotbollsintresserade Anders på en favoritarena, Camp Nou i Barcelona. Följ med honom till London!

När Anders åker till London för att titta på fotboll så brukar han åka ut till arenan redan på förmiddagen. Matcherna brukar gå på lördagar 15.00. Man slipper stressa och att trängas i tunnelbanan. Dessutom är det trevligt att sitta på en pub med sina kompisar och prata med fotbollsintresserade engelsmän. Vid lunchtid är det oftast fullsatt och stämningen på topp och man får trängas med hemmalagets supportrar för att nå fram till bardisken. Utanför puben på gatorna är det fullt med försäljare som kränger halsdukar, tröjor, matchprogram, hamburgare dryck mm. Här blandas folk i alla åldrar!


Fotboll i London är spännade för alla åldrar!

Det som gjort starkast intryck på Anders var under matchen Chelsea – Southampton 1995 när det kom en ensam gammal dam i närmare 80-årsåldern med en Chelsea halsduk och käpp inne på Stamford Bridge (Chelseas hemmarena). Det var häftigt att se!

Det kan vara lagom att gå in på arenan cirka en timme innan avspark eftersom det tar lite tid innan alla hittat sina platser. Räkna även med att det tar tid när man ska ut från arenan.

Om du åker på egen hand så rekommenderar Anders att bo i områdena runt Hyde Park och Marble Arch eftersom det är en bra utgångspunkt för att ta sig till fotbollsarenorna.

Vi på Resia säljer biljetter via vår systersite Box Office till flera matcher. Bara hör av er till oss så hjälper vi er att sätta ihop ett eget paket.

Boka flyg till London

Boka hotell i London

Boka flyg & hotell i London

Boka weekend i London

Boka fotboll i London

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.