Julklappstips för den som gillar att resa

Häromdagen tipsade jag om den mest uppskattade julklappen, en upplevelse! Idag tipsar jag om några härliga prylar för den som gillar att resa!

Mina resor – en bok att fylla i, 139:-
För globetrottern som gillar att skriva och spara biljetter och andra minnen från resan så passar den här fantastiskt fina boken – Mina resor – En bok att fylla i. Här ginns plats både för egna anteckningar och att fylla i adresser mm samt svarta tomma blad för bilder och minnen. 139:- på adlibris.com.

Victorinox – Swissarmykniv, 289:-
Jag packar alltid med min armékniv vid resor (dock ej i handbagaget). Den är toppen om man vill fixa till en egen picknick något som vi brukar uppskatta mycket när vi reser. Den här finns hos outnet.se för 289:-.

Solkräm Apoliva med manetskydd, 119:-
Gillar du att bada i havet men är rädd för maneter? Nu har Apoliva gjort en solkräm som skyddar mot dessa  irriterande varelser. Finns hos Apoteket för 119:-.

Vattentålig karta, ca 115:-
Har du, precis som jag, vikt sönder kartan och namnen på de olika adresserna har försvunnit? Nu finns en helt ny typ av karta i ett material som kan skrynklas ihop och ändå fungera. På kartorna finns också 10 platser märkta ”SoulSights” som är platser fyllda med intensiva känslor som väcks till liv av människor som passerar?! Den finns för 27 olika städer och kan beställas från Italien. Priset är 12 euro men rabatt just nu, 10.80 euro.
Uppdaterat: Anna kommenterade här i bloggen att kartan finns att köpa på Akademibokhandeln för 100:-. Tack för tipset!

Bagagetag som ser ut som en liten resväska, 49:-
En annorlunda och rolig bagagetag kan göra att man kkänner igen sin väska enklare på bandet. Den här finns hos bluebox.se och kostar 49:-

Vagabond sällskapsspel 249:-
Res kors och tvärs över hela världen som en äkta Vagabond! Tag fram kartan, snurra på kompassen och förbered dig på en utmanande resa med olika destinationer och mellanlandningar. Faktafrågor, flaggtävlingar och geografiska utmaningar varvas i en spännande mix. Besök alla platser som du tidigare bara kunnat drömma om! Spelet är för 8+ och kostar 249:- hos cdon.se.

Stödstrumpor i roliga mönster, 139:-
cocoz.se finns mängder av stödstrumpor i roliga färger och mönster. perfekt för den som har en långflygning planerad.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

2 Responses to Julklappstips för den som gillar att resa
  1. Anna Svara

    Ville bara tipsa att de skrynkliga kartorna finns att köpa på Akademibokhandeln också för cirka 100:-
    Tack för en bra reseblogg! Mycket inspirerande!

    • Hallin Svara

      Anna: Aahh, du har sett dessa i Sverige! TACK för tips! Får nog uppdatera i bloggen!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.