Julen i London

Om du ska till London nu i december så lär du inte missa julen!!! Julskyltningarna på varuhusen Selfridges, Fortnum & Mason, Harrods, Harvey Nichols m fl brukar vara fantastiska. Promenera på Oxford Street, Regent Street och Bond Street för att få de ultimata julskyltningarna.


Besök Winter Wonderland i Hyde Park. Läs mer på hemsidan där bilden är lånad från.

Vill du få en extra julkänsla så kan du passa på att besöka Winter Wonderland i Hyde Park. Här är det fullt av attraktioner med akrobater, cirkus, karuseller och pariserhjul. Fullt av ställen att äta och dricka på. Du kan även hyra skridskor och åka på isbanan. Sen finns förstås ett stort område med julmarknad där du kan köpa hantverk och andra prylar. Att besöka Winter Wonderland kostar inget men om du vill göra några av attraktionerna betalar du för det.

Om det är skridskor du är sugen på så finns det flera ställen du kan åka under december, bl a vid Tower of London, Natural History Museum, Mampton Court och Greenwich. Vid Natural History Museum kan du även åka gammaldags karusell.

För att komma i julstämning så kan du sjunga julsånger vi den norska julgranen på Trafalgar Square mellan 17-21 fram till 22/12.

Missa inte heller att köpa med alla juldelikatesser från matavdelningen på Fortnum & Mason. Här kan du även köpa fina kak- eller teburkar.

Sugen på London? 

Boka flyg i London

Boka hotell i London

Boka flyg och hotell London

Boka weekendresa till London

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.