Julklappstips

Snart står julen för dörren och juklappsinköpen knackar på. Vi skulle vilja föreslå den mest uppskattade julklappen – en upplevelse! Nöjesweekend med övernattning eller ett presentkort på Resia som gäller på alla våra resor. Klicka på rubrikerna för att få mer info.


Jerry Williams på Kajskjul 8 i Göteborg fr. 1.725:-
Plats på scen! Jerry Williams är tillbaka med nya klassiker, gamla hits och skönt mellansnack. En helkväll med rock ’n’ roll, mat, dryck och dans. 23/2-28/4. Övernattning med del i dubbelrum och frukost samt 3-rätters middag ingår i priset.

Lennie Skifs Still Crazy på Tyrol fr. 1.990:-
Lennie brukar stå för komiken och Björn för musiken, men här blandas det friskt och kan även bli tvärtom. 3/2-31/3. Övernattning med del i dubbelrum och frukost samt 2-rätters middag ingår i priset.

Golden Hits i Stockholm fr. 1.550:-
En helkväll med middag och underhållning som flörtar med Melodifestivalen. 13/1-16/6. Övernattning med del i dubbelrum samt 3-rätters middag ingår i priset.

Ledin Showtime på Rondo i Göteborg fr. 1.350:-
En av Sveriges största artister fortsätter sin första krogshow på Rondo. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll. 20/1-27/4. Övernattning med del i dubbelrum ingår i priset.

Dirty Dancing på Chinateatern i Stockholm fr 1.570:-
”Det är helt magiskt att själv sitta i publiken och känna hur alla runt om en sugs in i historien och är så nära Baby och Johnny att de nästan kan ta på deras känslor”. vem vill inte uppleva filmen som en musikal? 17/2-5/5. Övernattning med del i dubbelrum ingår i priset.

Robert Gustafsson Jubileumsshow på Cirkus fr 1.570:-
Succén fortsätter och det utlovas sång, dans och massvis av skratt förstås! 27/1-31/3. Övernattning med del i dubbelrum ingår i priset.

Presentkort på Resia
Om du vill att mottagaren själv ska få välja resa så är ett presentkort den ultimata presenten. Även ett mindre belopp fungerar då vi även säljer hotellövernattningar i både Sverige och resten av världen.

Priserna ovan är per person.

3 Responses to Julklappstips
 1. Agnes Svara

  Tack för tips, det är mycket kul på gång i vår. Ska önska mig ett nöjespaket själv faktiskt! 🙂

  • Hallin Svara

   Agnes:
   Vad kul att du gillade tipsen. Det är en gåva som uppskattas!

 2. [...] tipsade jag om den mest uppskattade julklappen, en upplevelse! Idag tipsar jag om några härliga prylar... blogg.resia.se/2011/12/08/julklappstips-for-den-som-gillar-att-resa

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.