Nyår 2011 – nyårsfirande i London, Paris eller Berlin?

Snart är det åter dags för nyårsfirande med nya löften, fest och fyrverkerier. Många brukar vilja utforska storstäderna i samband med det nya året. Varför inte unna sig något extra och planera en weekendresa lagom till nyår och det efterlängtade tolvslaget? Här kommer några tips på nyårsfirande i London, Paris och Berlin.

FyrverkerierFotograf: ”flyingsuitcase”

Nyårsfirande i London – upplev spektakulär fyrverkerishow

Skåda fyrverkerier vid Themsen, ät middag med sällskapet och avsluta firandet med ett besök på favoritpuben. London är helt klart en av storfavoriterna inför tolvslaget.
Runt 250 000 människor samlas varje år för att invänta det nya året med ”The Mayor´s midnight fireworks” och skåda en vacker fyrverkerishow vid Themsen. Tillställningen börjar 22.00 (lokal tid) och publiken kommer att underhållas av en exklusiv DJ före samt efter showen. De bästa platserna tar snabbt slut, så se till att vara där i god tid. Det kommer inte finnas mat och dryck till försäljning, men man kan alltid ta med en picknickkorg och självklart varma kläder. Inträdet är gratis. Läs mer om fyrverkerishow i London.

Boka flyg och hotell till London

Boka flyg till London

Boka hotell i London

Boka weekend till London

Nyårsfirande i Paris – upplev färgrika Paris

Fira nyår i hjärtat av Paris. Champs-Elysees är den centrala och populära träffpunkten för ett lyckat nyårsfirande. Huvudgatorna fylls med glada folkmassor och vid tolvslaget bjuds man på en spektakulär fyrverkerishow. Efteråt finns det många fina dansställen och restauranger att besöka. Det är alltid rekommenderat att boka bord i god tid.

Paris är naturligtvis fyllt av kulinariska upplevelser som du och ditt sällskap kan unna dig. Det finns gott om utsökta nyårsmenyer att välja mellan, både till rimliga och dyra priser. Några brasserier värda att kolla upp är Brasserie Flo, Brasserie Julien, Le Boeuf sur le Toit.

Fotograf: Maciej Zgadzaj

Boka flyg och hotell till Paris

Boka flyg till Paris

Boka hotell i Paris

Boka weekend till Paris

Nyårsfirande i Berlin – upplev oförglömlig nyårsfest på Brandenburg Tor

Fira nyår i Berlin tillsammans med den stora och glada folkmassan på Brandenburg Tor. Berlin är det perfekta valet för det sällskap som är ute efter en enda stor fest. Nyårsfesten i Berlin toppas som världens största fest med över en miljon besökare årligen. Invänta tolvslaget på torget tillsammans med dina nära och kära. Folkmassan bjuds på dans, musik, mat, fyrverkerishow och en spektakulär lasershow. Inträdet är gratis och det kommer finnas flertal olika dansgolv med internationella DJ:s, olika internationella maträtter och tyska favoriträtter.

Boka flyg och hotell till Berlin

Boka flyg till Berlin

Boka hotell i Berlin

Boka weekend till Berlin

Vad har ni för tips? Har ni firat nyår i någon av dessa städer?

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.