London är december månads stad

Så härligt att få presentera december månads stad som är London. Det finns nog ingen stad som vi svenskar har tagit till våra hjärtan som London. Vi älskar att resa dit och vi går på pubar, ser på musikaler, shoppar, går på marknader, besöke vackra parker och trädgårdar och mycket. mycket mer.

Vi kommer som vanligt ladda bloggen med massor av tips som våra säljare har delat med sig av. Det blir både ”vanliga” och ”ovanliga” tips under hela månaden. London är en stad som de flesta åker till om och om igen. Varje gång finns det något nytt att upptäcka! Vi har också koll på vad som gäller inför julen i London.

Om du har några tips så är du varmt välkommen att dela med dig av dessa. Antingen här i inlägget eller så kanske du vill fylla på något under månaden.

Häng med!

5 Responses to London är december månads stad
 1. Linus T Svara

  Jag åker dit nu i helgen och hoppas på mysig (jul)marknad vid Borough Market, ett stenkast från vårt Hotell. Sedan ska det bli kul att se vad som erbjuds i Hyde Park. Hittar jag några fler tips så kommer dom sen.

 2. Linus T Svara

  Ett stående tips är förresten att skaffa ett engelskt sim-kort från t.ex. O2 eller T-mobile. Jag köpte ett såndant sim-kort med enbart surf från T-mobile i somras. Det kostade 5 pund och då hade jag i stort sett obegränsad mobilsurf i en månad. Det går att tanka på med en ringpott med i nästan vilken kiosk/butik som helst. Sim-kortet är aktivt så länge någon aktivitet skett inom 6 månader.

  Sim-kortet har jag fortfarande kvar så när jag kommer dit är det bara att köpa till en ny månad.

  • Hallin Svara

   Linus T:
   TACK för dina tips. Så bra! Jag lyfter dem i ett inlägg i bloggen!
   Hoppas du får det riktigt bra i London och återkom gärna med fler tips att dela med dig av!

   • Linus T Svara

    Det ska jag göra. Nästa Londonresa är planerad till 11-13 feb. Förra året blev det 4 resor dit och det ska nog slås i år. Man får utnyttja närheten till Skavsta.

    Vet inte om du skrivit något om detta, men jag kan rekommendera en split-semester på tal om London. Dvs flyg dit, var där några dagar och ta sedan Eurostar vidare till ex. Paris. i vårt fall 5-6 dagar. Vår sväng, Skavsta > London > Paris Skavsta, kostade ca 1500:-. Går säker att hitta billigt från större flygplatser med. Själva upplägget med en tvådelad gör jag nog om nästa år.

    • Hallin Svara

     Linus T: Å vad härligt med så mycket London. Jag blev extremt sugen nu när jag skrev så mycket om London. I mitt inlägg om gratis surf så la jag till ditt superbra tips om sim-kortet! Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Men du har helt rättm, det är en superbra kombination. På något sätt blir man extra nöjd när man får två resmål på samma resa! Bra pris! Hur länge var ni borta?

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.