Vad ingår i hotellpriset?

När man ska boka hotellnätter för sin resa så är det väldigt viktigt att ta reda på ordentligt vad som ingår i hotellpriset. På många hotellsajter har man tagit bort detta för att komma ner i pris. På hotell i Europa så brukar frukosten kosta 15-20 euro per person. Det kan bli en hel del om man ska lägga till det för varje dag.

Det finns också hotell där det ingår buffé på eftermiddagen. Andra hotell erbjuder fritt gym medan det på andra kan kosta pengar.

Många uppskattar att ha trådlöst internet på rummet. Det är långt ifrån alla hotell som erbjuder detta fritt. I vissa fall kan det kosta upp emot 10 euro per natt och ibland så finns det inte överhuvudtaget på rummet.

Det är alltså alltid viktigt att ta reda på exakt vad som ingår för att inte få en överraskning. Det är lätt att man luras när man inte jämför samma sak.


Vad ingår egentligen i priset på hotellet du bokat?

Vad får man ta med sig från hotellrummet?
Många undrar också vad man får ta med sig från hotellrummet. Schampo, lotion och tvål i små förpackningar brukar man alltid få ta med sig. Även block, penna och magasin. Finns det tofflor så brukar man kunna ta med även dessa. Däremot så får man aldrig ta med handdukar eller badrockar om det finns att låna.

Svara på frågan nedan vad du brukar ta med dig från hotellrummet?

[poll id=”7″]

Betygsätt inlägget:
Kategori: Hotell
Taggar:

2 Responses to Vad ingår i hotellpriset?
 1. Ann-Sofie Svara

  När vi var i Barcelona i somras så ingick en kanonbra frukostbuffé, men internet på rummet kostade hela 15 Euro per dygn! Därmed lärde vi oss att Spanien har dyrast uppkoppling i hela Europa.

  • Hallin Svara

   Ann-Sofie:
   Ja, det är verkligen viktigt att kolla upp vad som ingår i hotellpriset. Fler och fler hotell plockar bort tjänster för att sedan ta ut avgifter i efterhand för att få ett pris som är konkurrenskraftigt vid bokningstillfället.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.