Är i Munchen!

Idag har jag flugit med Lufthansa till München. Har hunnit ta en promenad genom den mysiga stan och kollat in förberedelserna för julmarknaden som öppnar imorgon klockan 10.00.  17.00 är det officiell invigning med tal av borgmästaren.

Har också hunnit med ett besök på det kända Hofbräuhaus och druckit öl i 1-liters glas (gick ej att få mindre…!). Den är enorm men ändå bara en liten, liten del av oktoberfesten. (läs mer om oktoberfesten här).

Flera rapporter kommer härifrån, både från julmarknad, sevärdheter och en recension av Lufthansa. Håll utkik!


Imorgon klockan 10 ska allt vara klart! Förberedelserna pågår för fullt.


Ett besök på det kända Hofbräuhaus.


Ölen är stor och god på Hofbräuhaus!

Ber om ursäkt för dåliga mobiltelefonbilder men kamerasladden glömdes kvar hemma!

2 Responses to Är i Munchen!
 1. Lillemor Svara

  Haha, så trevligt det ser ut! Perfekt med julmarknad nu när advent knackar på dörren. Ser fram emot bilder från när marknaden öppnat! Vet du hur många människor som besöker denna julmarknad förresten?

  • Hallin Svara

   Lillemor:
   Det är helt fantastsikt! Återkommer med mer info!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.