Barcelona – två restaurangtips

Härtomdagen kom Ann-Charlotte Bengtsson som arbetar på vår supportavdelning hem från ännu en resa till Barcelona. Den här gången stod fotboll på Camp Nou på schemat!

Hon hade också med sig två bra restaurangtips med sig hem.

Vinda Bar på Regomir 4 i närheten av Pl Sant Jaume i de gotiska kvarteren äter du god och billig mexikansk mat. Vinda är även kända för sina margaritas, daiquiris och mojitos som serveras i den trevliga baren. Personalen är urtrevlig. De har öppet  varje dag från 18-02.


Äta tapas är ett måste när man är i Barcelona.

Ann-Charlotte vill också rekommendera Tapa Tapa. Det finns tre restauranger i Barcelona men den Ann-Charlotte rekommenderar är den som ligger i Port Vell hamnen. Gå över bron och runda köpcentrat så ligger det på utsidan. Här kan du sitta utomhus och njuta av atmosfären. Tapasmenyn finns på underläggen och kostar mellan 3-6 euro styck. Det finns ytterligare en Tapa Tapa i de gotiska kvarteren på Passeig de Graàcia.

One Response to Barcelona – två restaurangtips
  1. Emsan Svara

    Åh, vad härligt och gott det låter!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.