Boka affärsresan med SAS & få tillgång till SAS Business Lounge

Du som reser i arbetet har väl inte missat SAS Business Lounge? Detta är, enligt SAS själva, en av de finaste lounger i världen. De är designade utifrån skandinaviska värderingar där en välkänd skandinavisk design är en naturlig del.

Jag har varit i SAS Business Lounge på Köpenhamns flygplats, Kastrup. Här är lokalerna ljusa i ett öppet landskap med många soffgrupper och flera bord och stolar. Sedan öppningen 1998 är du som affärsresenär för SAS välkommen att spendera din tid här mellan två flygningar. Hit kommer både enskilda resenärer och  grupper. Reser du med familjen är även de välkomna och det finns ett lekrum för de minsta. En servicedisk finns om du behöver hjälp med ex biljetten, något jag behövde.

Koppla upp eller koppla av
I affärsloungen på Kastrup kan du i lugn och ro arbeta inför ett ex viktigt möte. Miljöerna är anpassade med både gemensamma och enskilda platser. Det finns trådlöst internet så att du kan använda din egen laptop.


Bra arbetsmiljöer i loungen.

Har du ingen egen dator kan du låna en stationär. I loungen kan du även ha din konferens i fullt utrustade rum, med plats för upp till 14 personer. Bokas i förväg, mejla meetingroom.sas lounge@sas.dk.


Brett utbud av tidningar.

Lässugen? Välj mellan ett brett internationellt dagstidningsutbud och magasin. Gratis såklart. Även ett bibliotek för de som känner för en bok.


Avkoppling i soffor och fotöljer.

Vill du inte arbeta kan du koppla av i trevliga soffmiljöer.


Avkoppling vid TV:n.

TV-utbudet är stort så du kan välja mellan många kanaler. Se film, sport eller ta del av nyheterna.

Buffé
För den hungrige finns möjlighet att ta del av en kall buffé. Innehåller även bröd, frukt och godis. Som dricka kan du välja kaffe, te, öl och vin på tapp och alkoholfritt.


Kall buffé, dryck och kaffe/te.

SAS Lounge-information på Kastrup
Öppettider: kl. 5.30-22
För vem:  SAS Business Class-biljett, biljett från flygbolag i Star Alliance eller annan SAS-partner. Läs mer
Var: I terminal 3

Gör som jag och kolla in SAS Business Lounge om du är på Kastrup!

Tips för SAS affärsresenären på Kastrup:
• Det finns flera olika sätt att checka in på: Datorn, mobiltelefonen, automat, incheckningsdisk. Läs mer här.
• Använd dig av SAS Fast Track för snabbare säkerhetskontroll. Gäller för resenärer som åker Business Class, Economy Extra, Guldmedlemmar. Du hamnar precis utanför SAS-loungen. Jag har provat och det gick väldigt snabbt.
• För dig med Business Class-biljett /guldkort finns ”hotellrum” som bokas på plats. Innehåller säng och badrum. Här kan man inte spendera natten, bara vila, duscha etc under loungens öppettider.

Visste du att …?
• SAS är Europas punktligaste flygbolag och kundnöjdheten är den högsta på elva. år De marknadsför sig även som flygbolaget med flest avgångar.
• SAS viktigaste punkter är Safety, Punctuality, Care.
• 99, 3 % av SAS bagage hamnar hos rätt resenär.
• SAS har lounger över hela världen. Läs mer

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.