Restauranger i Bangkok

Bangkok erbjuder en mängd olika restauranger och att välja rätt är kanske inte så enkelt. Förutom tips från våra resesäljare så har vi även fått en hel del rekommendationer från vår kontaktperson på hotellförmedlingen som vi samarbetar med i Bangkok.

Ta del av tipsen:
Sandra Asp (f.d. anställd)Resia i Skövde berättar att man kan äta mat från 5:- och uppåt i Bangkok! Hon tycker absolut att man ska prova gatustånden, ha koll på om maten hålls varmt och försök låt magkänslan avgöra om det ser OK ut! Jag har aldrig blivit magsjuk berättar Sandra. Hon tycker absolut att man ska prova bananpannkakor som säljs från gatustånden. Ölen man dricker i Thailand heter Singha och är en ljus och mycket god öl.


Catharina tycker absolut att man ska unna sig ett besök på Vertigo. Det blir ett minne för livet!

Catharina Roglert (f.d. anställd)Resia i Västerås har inte nog med lovord för den fantastiska upplevelsen hon hade på Vertigo and Moon Bar. På Vertigo måste du boka bord. Kan göras på hemsidan här. Maten är fantastisk och det är en upplevelse som slår det mesta. Högst upp på Banyan Tree Hotel hittar du både restaurangen och barerna. Om du inte vill kosta på dig en middag (priserna ligger ungefär som här i Sverige på en lyxigare restaurang) och bara vill ta en drink så går det alldeles utmärkt. Tänk på att man måste klä upp sig. Inga shorts, jeans, öppna skor eller flip-flops!

Thailändskt
Baan Klang Nam, 288 Soi 14, Rama III Road, Bang Kor Lam
En av Bangkoks bästa fisk- och skaldjursrestauranger. Ligger lugnt och fint intill Caaho Phraya nära Rama IX-bron.

Baan Khun Mae, Siam Square Soi 8, Rama 1 Road
Hemliga recept som går från generationer tillbaka hittar du på den här mysiga restaurangen.

Ruen Mal-Li-ka, 189 Soi Sukhumvit 20, Sukhumvit Road
Genuin känsla på både mat och inredning. Rätterna serveras på speciellea tallrikar med vackert dekorerade grönsaker.

Internationellt
Great American Rib
, Sukhumvit Soi 36, Thonglor.
Serverar stora portioner av grillat kött i BBQ-stil men även en del tex-mex inspirerat.

Sirocco, 63:e våningen på Hotel Lebua.
Även här sitter du högt upp på taket och får en fantastisk utsikt över Bangkok. En av Bangkoks bästa restauranger. Köket serverar mat med inspiration av Medelhavet. Även här kan du sitta ner för att bara ta en drink. Bord bör bokas i förväg här.


Passa på att se en thailänds show under ditt Bangkokbesök!

Middag med underhållning
Siam Niramit
En spektakulär show i världsklass med över 100 artister. Showen startar 20.00 varje kväll och pågår i 80 min. 17.30 öppnar det så att du kan börja med att äta middag. Här finns många olika rätter att välja på. Biljetter måste förbokas här.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.