Krakow – res dit

Efter att ha läst mina tips om ”Europas vackraste stad” – Krakow så kanske ni är sugna på att resa dit?

Det finns en hel del olika sätt på att ta sig till Polens kulturella huvudstad. Vi erbjuder ett paket från 2.295:- med flyg från Stockholm, Malmö eller Göteborg med Air Berlin. I priset ingår flyg t/r, hotell i tre nätter på något av nedanstående hotell: Priset är framtaget 19/10 och priserna kan varira beroende på platstillgång och efterfrågan. Läs mer och boka här.

Hotell
Logos***
Med promenadavstånd till gamla stan ligger det här mellanklasshotellet på en lugn gata omgärdat av flera parker. Frukost ingår i priset.

Alexander***
Ligger i utkanten av de Kazimierz, de judiska kvartern, med promenadavstånd till gamla stan. Frukost ingår i priset.

Resa med buss
Ölvemarks
anordnar bussresor, Polen runt där man har tre övernattningar i Krakow och möjlighet att följa med på flertalet utflykter. Resan är på 8 dagar och innehålelr även övernattningar i bl a Warsawa. Scandorama har en 6-dagars resa till Krakow där man får två övernattningar i Krakow. Sista resan för säsongen går 30 oktober. I mitten av november släpps både Ölvemarks och Scandoramas resor för 2012. Om du är intresserad så var tidigt ute för att få bra boka tidigt-rabatter!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.