Läget i Bangkok

Ingen har säkert missat att Thailand och Bangkok just nu har drabbats av översvämningar.

Översvämningarna har inte skapat några problem i de centrala delarna av Bangkok. Flygtrafiken på Suvarnabhumi Airport fungerar utan störningar. Det gäller även flygplatserna i Chiang Mai, Phuket och Krabi. Översvämningarna har däremot skapat stora problem i tåg- och busstrafiken norrut från Bangkok.

För att hålla dig uppdaterad om läget så rekommenderar vi att du läser vidare på UD:s hemsida.

Uppdaterat 24/10 16,30:
UD har idag uppdaterat sin informationssida (klicka på länk ovan) och berättar att översvämningen främst gäller de norra och nordöstra delarna av Bangkok samt vissa distrikt väster om Chao Phraya. De skriver också att de centrala delarna är fortsatt förskonade från översvämningar. Läget kan dock komma att förändras.  Håll er uppdaterade på UD:s hemsida ovan.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

One Response to Läget i Bangkok
  1. [...] Vi fortsätter att skriva om Bangkok som är oktober månads stad. För dig som ska resa dit nu så uppd... blogg.resia.se/2011/10/24/ta-sig-runt-i-bangkok

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.