Medelhavskryssning med 3 nätter i Barcelona

Många av våra resebyråer anordnar egna resor. På Resia i Helsingborg har man precis satt samman en resa med tre nätter i Barcelona och fem nätters kryssning i Medelhavet. Markus Sjöstrand från resebyrån följer med på resan och guidar.


Sagrada Familia får du se på stadsrundturen.

Det här en perfekt kombination där du först får se Barcelona. Vi åker på stadsrundtur, besöker vingårdar i området Penedès. Det blir också tid på egen hand. Efter tre dagar kastar fartyget Liberty of the Seas loss och åker mot Villefranche där du har möjlighet att besöka Cannes, Nice och Monte Carlo. Nästa dag ankommer fartyget till Livorno i Italien där du kan besöka Florens och Pisa. Sista hamnen är Civitavecchia där du kan besöka Rom.


Liberty of the Ses, ett flytande lyxhotell.

Tänk så många städer du får med dig under en och samma resa. Resan avgår den 20 maj 2012 och kostar 14.295:-. Förutom flyg, transfers, kryssning (hytt med balkong) och hotell så ingår alla utflykter i Barcelona samt välkomstmiddag. Dessutom ingår anslutningsbuss till flygplatsen från Ängelholm, Helsingborg och Landskrona.  Ombord på fartyget ingår helpension, underhållning och aktiviteter.

Sist jag pratade med Markus så var det inte många platser kvar så hör av dig direkt om du är intresserad. Här kan du läsa mer om resan.

Betygsätt inlägget:
Medelhavskryssning med 3 nätter i Barcelona
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.