Vinnare av resväskor från Titan

Inte förrän idag är jag färdig med att läsa alla era underbara packningstips. Det har kommit in över 400 tips och det har varit otroligt svårt att välja.

Men det blir följande packningstips som vinner varsin väska:

Åse vinner en resväska Titan X2 i färgen Hotpink:
Jag packar alltid ner en BADTERMOMETER. Den är stor men lätt. Förutom att ha den i vattnet brukar jag ha den hängande på ryggsäcken. Alla häcklar mig för den men samtidigt vill alla veta hur många grader det är i vattnet Dessutom så har jag alltid med en FICKLAMPA, bra att ha vid ofta förekommande strömavbrott, samt VÄRMELJUS, bara för att det är så mysigt. Men även de bra att ha vid strömavbrott.

Det där med badtermotemeter tycker jag är extra kul. för jag hittade en på stranden för länge sedan och den brukar alltid få följa med i min packning och gissa om folk är nyfikna när man berättar om hur varmt/kallt det är i vattnet. Det är dessutom en fråga som nästan alla alltid brukar ställa sig -Hur många grader är det tror du? Kul att veta svaret : )

Berra vinner en resväska Titan X2 i färgen Magnum Grey:
Numera har jag alltid med mig min lilla fällkniv. Med den kan jag skära bröd, ost, öppna flaskor etc. Se bara till att inte ha den i handbagaget!

Även här känner jag igen mig! Vi har haft många härliga picknickar där vi spontant köpt bröd, ost, vin, frukt mm. Allt har kunnat öppnats och skruvats upp tack vare den lilla kniven! Så det är verkligen ett bra tips för att förgylla semestern.

Jag har fått så fantastiskt många andra bra tips. Läs gärna kommentarerna men jag kommer att lyfta det mest populära i ett inlägg längre fram!

Vi säger stort grattis till Åse och Berra som jag hört kommer att få användning för sina resväskor direkt!

2 Responses to Vinnare av resväskor från Titan
  1. Lisa Magnusson Collin Svara

    Åhh jag hade gärna velat vinna, så himla snygg väska!
    Men jag säger STORT grattis till de lyckliga två istället!

  2. [...] Tävlingen där man kunde vinna en resväska var omåttligt populär! Vi fick in 442 svar som alla hade... blogg.resia.se/2011/10/19/vad-packar-du-i-resvaskan

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.