Hotell i Bangkok

Bangkok är som vi tidigare skrivit en stor stad och det kanske kan vara svårt att välja i vilket område man ska bo. Vi frågade våra säljare som här deear med sig av sina tips:

Magnus Tollbom (f.d. anställd)Resia i  Halmstad rekommenderar Sofitel Silom****+ som är ett prisvärt lyxhotell med bra läge. Det ligger i ett trevligt område nära Chao Phraya. Magnus tycker man kan kosta på sig ett lyxigare hotell när man är i Bangkok då man verkligen får mycket för pengarna.

Vi frågade Catharina Roglert (f.d. anställd)Resia i Västerås om hon har något drömhotell? Hon svarar utan tvekan, Mandarin Oriental. Kostar ungefär 3.500:-/natt men du får en lyx som du aldrig tidigare upplevt! Kanske att du kan prova en natt!


Mandarin Oriental. En ”en-gång- i-livet”-upplevelse!

Sandra Asp (f.d. anställd)Resia i Skövde bodde på ett prisvärt hotell nära det kända MBK-varuhuset, Bayoke Sky. Hotellet har fri shuttle-bus till varuhuset. De serverar fina bufféer, både till frukost och middag. På taket har de en härlig takterass med fin utsikt och även pool vilket är skönt när man kommer hem efter svettiga dagar i staden.

Vår hotellsamarbetspartner i Bangkok tipsar här om sina favoriter som är populära:
Budget (3.stärnigt)
Cha da Hotell 288:- /person
Ligger i hjärtat av Bangkok och har nyrenoverade rum.

Mellanklass (4-stjärnigt)
Rembrandt Hotel 486:-/person
Ligger i Sukhumvit-området i Bangkok. Många faciliteter och fint inredda rum.

Lyx (5-stjärnigt)
Shangri La Hotel 1.032:-/person
Ligger vid Silom-området vid floden Chao Phraya. Lyxigt hotell med fin takterass med restaurang och bar där man ser ut över floden.

BOKA hotell i Bangkok

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.