Vinnare i vår Facebooktävling – Budapest

Nu har vi valt vår vinnare i vår Facebooktävling där en resa till Budapest med 4-stjärnigt hotell samt två Budapestkort låg i potten.

Vår vinnare är Peter Insulander med följande motivering:
Min dotter har alltid drömt om att få spela schack i de varma baden – nu vill jag överraska henne med att uppfylla hennes dröm!

Det var en härlig motivering tyckte vi och hoppas att drömmen faller väl ut!

Det var långt ifrån alla som hade alla rätt i vår tävling där man skulle para ihop rätt sevärdhet med rätt bild. Vi har skrivit om alla dessa sevärdheter här i bloggen under månaden, du kan läsa mer här.  

Vi kör en repetion så att alla vet vilka som är de största sevärdheterna i vackra och praktfulla Budapest.
Kedjebron


Parlamentet


Fiskarbastionen vid slottet.

Operan


Hjältarnas torg

Betygsätt inlägget:
Vinnare i vår Facebooktävling – Budapest
Kategori: Tävlingar
Taggar:

3 Responses to Vinnare i vår Facebooktävling – Budapest
 1. Ylva Svara

  Jag packar oömma kläder ett par sköna skor att vandra i.Dessutom lite mysfina kläder att gå ut och äta gott i så man kan njuta av livet och få massor med minnen med sig hem i bagaget.

 2. Peter Svara

  Än en gång stort tack för den fantastiska vinsten! Vi hade några underbara dagar i härliga Budapest och hann med att se de flesta klassiska sevärdheterna och givetvis också tillbringa ett par ljuvliga timmar i Széchenyi-badet. Till denna härliga stad återvänder vi snart!

  • Hallin Svara

   Peter:
   Vad roligt att ni blev så nöjda. Jag hoppas dottern blev nöjd med Széchenyi-badet som hon hade längtat efter! Visst är det en härlig stad!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.