Tävla och vinn väskor från Titan

För ett tag sedan bad jag er om att hjälp med att välja när jag skulle köpa en ny resväska. Det var fem olika alternativ att välja på och väskan som vann kunde man vinna. Med 45% av rösterna så vann Titan X2. Här kan du se omröstningen där 835 personer deltog. Nu har jag två läckra resväskor du kan vinna! Den ena i färgen Hot Pink och den andra i Magnum Grey. Båda väskorna mäter 75 cm och har fyra hjul. Värdet per resväska är 2.199:-.

För att tävla så vill vi att du berättar vad du alltid packar ner när du ska resa förutom mobiltelefon och kamera. Lämna en kommentar nedan senast måndag 10 oktober. Skriv också vilken färg på resväska du helst önskar. Vinnarna meddelas personligen samt här i bloggen kort efter att tävlingen avslutats. Dela gärna tävlingen till dina vänner på Facebook genom att klicka på Like-symbolen nedan.

Tävlingen är avslutad!

436 Responses to Tävla och vinn väskor från Titan
 1. Christel Svara

  Jag har alltid med mig en skön kudde, då vet jag att oavsett hur sängen är så sover jag bättre om jag har en skön kudde.
  Reser jag med sommar kläder får jag plats med en kudde i vanlig storlek då passar hotellets örngott.

  Reser jag med mer kläder eller med mycket liten resväska har jag en liten kudde men tar då med ett par örngott som passar.

  Kuddarna är i finaste dun och jag lägger dem i en kraftig plastpåse sätter mig på den för att pressa ut all luft och försluter med en knut och silvertape, då tar den minsta möjliga plats.

  Den rosa färgen gillar jag bäst men det är helt ok att vinna även den grå.

  Christel Ringeborn
  Domarevägen 3
  74652 Bålsta

  • Cicki Blomquist Svara

   Packar alltid öronproppar, handsprit och min extrasupersköna kudde i en vacuumpåse så att den ska få plats i väskan som alltid visar sig vara för liten. Förstår inte riktigt hur det går till… Skulle få ännu mer reslust av den rosa väskan som inte så lätt skulle försvinna i vimlet, grått är inte heller fel.

  • Elfriede Pettersson Svara

   Jag har alltid kopior av viktiga resedokument,men det allra viktigaste är kort på mina barnbarn och ett vykort från min hemstad Eskilstuna. Det öppnar många dörrar till nya bekantkaper, både bland resenärer och lokalbefolkningen. Ingen kan motstå söta småbarn, så samtalen blir oftast givande.
   Jag skulle vilja ha en grå resväska.

 2. Marie-Louice Strömberg Svara

  Med risk för att hamna på ett hotell som inte Resia står bakom, tar jag ALLTID med öronproppar och ögonbindel. Ifall det saknas mörkläggningsgardin eller en byggarbetsplats på utsidan som för oväsen…..

 3. Hans Björkman Svara

  Läsning om resmålet, kartor och batteriladdare – samt gärna en liten burk med gott pulverkaffe. Så blir din semester garanterat ännu bättre.

  Vill gärna ha såväl kaffet som väskan svart.

 4. Birgit Bergkrantz Svara

  Givetvis litteratur om resmålet. En anteckningsbok där jag kan skriva dagbok, det är alltid svårt att reda ut var och när man man såg och upplevde vissa platser, när man väl är hemma igen. Försäkringspapper och kopior på pass finns alltid med.
  Den rosa väskan är säkert lättare att hitta på bagagebandet, så den väljer jag

 5. Maria Sjödahl Nilsson Svara

  Reser jag utomland eller till någon storstad har jag med all säkerhet tryckt ut en del från nätet om platsen. Shopping, kultur, mat och andra smultronställen som man ska titta på. Bekväma skor.

  Jag tar helst en svart väska om jag skulle vinna.
  /Maria

 6. Marie Svara

  Resande innebär alltid visst väntande alltså packar jag alltid med mitt bästa tidsfördriv – den skönlitterära boken.

  Jag skulle verkligen behöva en ny väska. Den ”gamla” (endast 6 månader gammal) lyckades Spanair smasha på väg hem från Barcelona och att få ersättning därifrån verkar vara en utopi. För trots 3 månaders kontinuerliga påtryckningar så har jag fortfarande inte fått något besked om ersättning.

  Så jag vill ha en Magnum Grey om lyckan skulle stå mig bi här på bloggen.

 7. Lovisa Svara

  Det finns så mycket man vill packa ner så jag vet inte var jag ska börja. Först skulle jag vilja packa med hela min familj. Det blir aldrig en rolig semester utan ett gott gäng. Sedan hela min gaderob som omöjligt får plats i en väska, det är där, den nya väskan kommer till hjälp. Olika skor, hårprodukter, snorkel (om denstinationen tillåter) och så klart ett gott humör! Något jag alltid tar med mig vart jag än åker är ett par varma strumpor. Man vet aldrig om det blir kallt när man åker på solsemester. En bra bok är nästan lika viktig att ta med som min ipod. Ipoden används flitigt på stranden som både jag och mina föräldrar blir glad över. Annars blir det ett evigt tjat om att köpa glass hela tiden!

  Den rosa resväskan skulle passa perfekt för en glad tonåring som jag och jag skulle med nöje och stolthet resa runt med den i världen!

 8. Amanda Svara

  Jag har alltid en liten borste som jag kan borta bort sand som fastnat på fötterna och sol stolen.

  Hot Pink passar mig

 9. Rebecca Svara

  Alltid en stor vit skjorta som jag kan ha på mig på kvällen om det blir kyligt och på stranden när jag bränt mig. Hot Pink så jag kan hålla koll på min väska så den inte försvinner. Som mina andra 2 har gjort, men en kom tillbaka.

 10. Micke Svara

  Det är ett litet strand tält som jag har med mig. Passar jätte bra om man vill ha huvudet i skuggan ett tag. En grå passar mig jätte bra , den matchar med hår färgen.

 11. Iren Svara

  En nyckel ring med karbin hake som jag kan sätta fast nycklar på och som jag kan fästa i min väska.

  Hot Pink skulle vara kul att äga

 12. Petra Svara

  Jag packar alltid ner alldeles för mycket kläder. Dessutom slinker det alltid ner en och annan bok med också!

  Hot pink ser urläcker ut, den skulle jag helst ta med mig på nästa resa!

 13. Petra Svara

  Har den dåliga vanan att jag alltid packar med mej alldeles för mycket kläder. Så en ny stor HOT PINK väska skulle sitta fint

 14. mariat Svara

  Min platttång och ett par extra skor, oftast när man reser går man mycket mer än hemma, det är inte kul att få skoskav så därför har jag alltid ett par skor extra att byta med.

  En hot pink väska skulle jag rulla med mig med stolthet.

 15. Margareta Robertsson Svara

  Batteriladdare till kameran,kaffe och en bok. Gärna korsord att lösa på planet. Rosa väska är lättare att se- Alla har svarta tycks det.

 16. Lotta Esplund Svara

  var jag än reser har jag alltid min lilla första band kit med mej och skoskavplåster, låter lite trist men erfarenhet har det alltid varit använtbart både för min familj och andra personer som man möter på sin resa =o)

 17. Lotta Esplund Svara

  upps glömde ju säga hot pink =o)
  tack

 18. MansonDust ~ 4-barnsmamma Svara

  Jag packar alltid ner flytande alvedon & febertemp. 😉 Sånt är livet för småbarnsmorsor!

 19. MansonDust ~ 4-barnsmamma Svara

  Just ja, jag vill ha en rosa! 😀

 20. Ida Svara

  Vilka snygga väskor.
  Hade passat bra då vi i höst ska åka på semester, vilket vi inte gjort på många år.

  Jag har alltid med mig plastpåsar, jag tar alltid med min någon sten, säcka och sand med mig hem. Sen använder jag påsarna också till att lägga den smutsiga tvätten i. En liten påse med tvättmedel hänger också med om något behöver sköljas upp.

  • Ida Svara

   Ja, så önskar jag en rosa om jag vinner =)

   Tack!

 21. Jenny Alexandersson Svara

  Jag är med!

  Har aldrig varit utomlands, men nu i oktober ska jag & min pappa åka till Teneriffa!
  Tror jag har gjort runt 15 olika packningslistor & äntligen så har jag fått in allt i listan.
  Jag längtar något otroligt mycket & vill jättegärna ha en rosa resväska!
  Skulle vara perfekt!
  Hoppas,hoppas, hoppas!

  Kram!

 22. Ina Svara

  Måste alltid ha med mig nesesären.

 23. Carin Johansson Svara

  Jag packar alltid ner gymnastikskor. Det finns alltid så mycket att se om man bara går en liten bit ifrån turiststråken.

  Hot pink är mitt val.

 24. Ulla Bodare Svara

  Jag har alltid med en tub med Kalles o hårt bröd. Jättegott att ta en Kallesmacka på balkongen efter duschen på eftermiddagen. Gott med lite salt i värmen!
  Den rosa väskan är läcker……

 25. Birgitta Gustafsson Svara

  självklart ska stickning eller annat pyssel och en bok med, jag har så mycket lättare att koppla av då.
  Men om man kunde krympa saker så skulle jag nog packa med min microcar (mopedbil), det vore ju perfekt att ha ett invant fordon med sig att turista i eller hur…:)
  Eftersom min ”bil” är helt inredd i rosa så passar självklart den väskan bäst men en grå går nästan lika bra.

 26. Hanna Svara

  Hej

  Superfina väskor! Jag packar alltid för mycket kläder till barnen, till mig själv är bästa plaggen tunna klänningar och bikini! Har alltid med mig en extra neccesär där jag samlar solprodukter, pengar. telefon och bok i. Så det inte kommer sand på dem i badväskan:)
  Jag tycker båda färgerna är fina..
  Ha en toppen helg
  Hanna

 27. Helena Hjerpe Svara

  Jag lägger alltid ner en bok i resväskan, men jag läser den sällan. Det finns så mycket annat att göra på semestern att boken egentligen är onödig, men den kommer alltid med.Så är det bra med skoskavsplåster, men förhoppningsvis kommer inte det heller till användning.
  Jag vill gärna ha en rosa väska

 28. Robert Persson Svara

  Toalettpapper

 29. J.-P. von Beckerath Svara

  I datorn har vi en lista ”resemåste” som vi bockar av för att ej glömma saker som ej kom med vid tidigare resor.
  En svart väska vore inte helt fel

 30. Iréne Widerberg Svara

  Den lilla resekaffekokaren följer oss överallt i världen. En pink väska skulle jag föredra.

 31. Lotta Svara

  En påse med tärningar för att kunna spela Yatsy. Det tar nästan ingen plats och är perfekt för kvällar på hotellet eller tidsfördriv på flygplatsen.

  Grå!

 32. Therese Lindén Svara

  HÅRFÖNEN som min sambo kallar ”Raketen” för den är så stor. Kan inte leva utan den då jag alltid vill känna mig bekväm med mig själv 🙂
  Jag skulle verkligen uppskatta Magnum Grey från Titan…

 33. Camilla Svara

  Alldeles för många par skor….
  Och så förstås min kära Ipod!

  Skulle gärna vilja ha en grå!

 34. Birgitta Smiding Svara

  Jag tar alltid med ett pedikyrset för att jag har mer tid att sköta om mina naglar extra noga.
  Sen tar jag också med mig extra plånbok för att inte behöva blanda valutorna.

  Den rosa resväskan skulla passa mig så himla perfekt!

 35. Maria Svara

  Hej hopp
  Jag åker inte utan en bra cd-bok och nattmask hur skönt som hellst.
  Jag vinner gärna en Hot pink
  Ha en toppen dag.

 36. iréne Hermansson Svara

  Tar alltid med mig öronproppar så att jag får sova ordentligt och naturligtvis en bra bok. Kläder får det bli efter ”resmål”. En rosa väska hade suttit som en ”smäck”

 37. Anette Svara

  Om mina barn är med på resan, åker jag inte hemifrån utan deras mediciner. Om möjighet finns tar vi också med en laptop så att de kan titta på film på flyget/flygplatsen.
  Annars går ju det mesta att lösa om man bara har visa-kortet med sig. Och passet förstås.

 38. Lena Cesarino Svara

  Tar alltid med mig:
  En bok; är så ljuvligt att ligga och läsa och softa. Kortlek; hela famlijen umgås och tävlingsinstinkter sätter in och det blir mycket skratt.
  Resorb; man vill ju inte vara uttorkad så att man inte kan vara med på semestern. 🙂
  Fantastiskt snygga väskor och Hot pink passar mig.
  Kram

 39. Gerd. Svara

  Pulverkaffe, tvättmedel, tvättlina, klädnypor( så badkläderna hänger kvar) Goda skor.Tycker det är roligt om min goa gubbe är med.

  Tycker att rosa passar mig bra.

 40. Michael A Svara

  Extra saker till barnen som pyssel , spel och böcker. Har erfarenhet av sjuka barn… Och sitta inne på hotell rummet 4 dagar kan bli lite slitet om man inte har något roligt att göra.
  Och alltid en bok om landet man reser till. Även barn på 5 år och uppåt tycker de är intressant att veta lite om landet man besöker.

  Rosa väska skulle vara lätt att hitta på bagage bandet, när man har fler väskor att hålla koll på.

 41. noomi Svara

  jag tar alltid med mig kort på barnbarnen och häftmassa, sen sätter jag upp bilderna i lägenheten eller hotellrummet,pratar lite med dom och pussar lite på dom, egen kudde ett måste, kaffefilter så jag kan samla frön i naturen och ett glatt humör förstås !!!
  vinner jag skulle jag välja den rosa, det är jag det!!!!

 42. Victor Bengtsson Svara

  Jag tar alltid med mig mina löparskor. Det är perfekt att ha med sig om man vill gå iväg och upptäcka saker, såväl natur som kultur. Dessutom kan det vara skönt att ta en liten löparrunda som omväxling mot alla lata dagar som semestern brukar kunna bjuda på!

  Färgen spelar ingen större roll men jag säger Magnum Grey.

  Mvh Victor

 43. Berra Svara

  Numera har jag alltid med mig min lilla fällkniv. Med den kan jag skära bröd, ost, öppna flaskor etc. Se bara till att inte ha den i handbagaget 😉

  Jag gillar Magnum Grey bäst.

 44. Lana Molberg Svara

  Jag tar alltid med mig lite bubbelplast. Jag samlar på primörviner och det är alltid kul att köpa med mig hem en eller 2 flaskor primörvin från det landet jag har varit i på semester. Hemma ska flaskorna märkas med lite fakta och lagras ett antal år 😉
  En Hot Pink väska vill jag vinna!

 45. Aase Hansen Svara

  Hejsan ! Jag har alltid med ett par riktigt sköna skor och trots det ett gäng comped skoskavsplåster. Så jag klarar alla tokiga äventyr som min älskade gubbe alltid ska ut på. Trots ett och annat skoskav i värmen så älskar jag dessa äventyr. Ofta är det dom som till sist gör resan även om solen och värmen är det jag mest längtar efter innan vi åker.

  Aase o Jonas

 46. Ann-Marie Kling Svara

  Förutom passande kläder till resan, är det alltid en liten grå hemgjord nalle, som vi fått av barnbarnet, som får följa med. Då tänker vi på henne och hon är med på resan. Ett par värmeljus, Nescafe Lyx,en påse Y3 samt vårt goda resehumör får också följa med. Detta packas ner i den rosa väskan och fina reseminnen väntar som vi blivit lovade från Resia.
  Kamera och mobil glömmer vi aldrig.

 47. Eva-Lis Andersson Svara

  Om jag vann den fina gråa väskan skulle jag först packa min familj som jag inte vill vara utan på semestern. En god och spännande mördarbok och penna och skrivbok för våra upplevelser. En kortlek för en stund på balkongen eller terassen. M.v.h. Eva-Lis.

 48. Britt-Marie Hedman Svara

  Elkontakt som man kan sätta i en kontakt i utlandet och man sedan kan koppla in och använda svensk hårtork, rakapparat och dyligt. Den heter säkert något fint som jag inte vet. Hoppas ni förstår vad jag menar.

 49. Britt-Marie Hedman Svara

  Tar alltid med en kontaktomvandlare så att jag kan använda min svenska hårfön t.ex. m.m.

  Den rosa är en bra färg som syns på bandet när man landat och ska hämta sin väska.

 50. Elisabeth Alm Svara

  Hej,
  Jag har alltid med mig en tub Kalles kaviar och en tub räkost. Det garanterar en god frukost när man tröttnat på konstiga skinkor och korvar. Har nästan alltid fått dela med mig till andra svenskar på plats, så det är dessutom ett kul sätt att få kontakt med andra medresenärer.
  Jag bara älskar den rosa väskan!!!!

 51. monica berggren Svara

  ett måste är ju skavsårsplåster för hälar ,lätt att gå för mycket när mycke ska ses på kort tid . gillar rosa väskan

 52. Stina Svara

  Jag packar numera alltid ner träningskläder.
  En joggingtur på resmålet är lite som ett kinderägg – motion och sightseeing i ett!

  Jag tar gärna en grå väska, så kan även maken känna sig bekväm med att låna den. 😉

 53. Marie Svara

  Ett extra bagageband eftersom min nuvarande resväska inte går att stänga helt pga av dålig hantering när jag rest. Rosa eller grå spelar verkligen inte ngn roll. En hel skulle göra min dag!

 54. annita westling Svara

  Jag packar alltid med alvedon,tabletter mot diarre,
  sköna skor att promenera i,varma sockar.
  En varm tröja är alltid bra på kvällarna,en adapter är också bra att ha med.Om jag vinner skulla jag vilja ha en rosa väska

 55. Elisabeth Svara

  Det jag aldrig får glömma
  är att i necessären min naxelsax gömma.
  Att någon nagel ska gå sönder vill jag slippa,
  men skulle det hända kan jag bara med den gamla saxen klippa.

  Rosa väska.

 56. Tina Svara

  Jag packar alltid ner min kudde. Allt annat kan man hitta på plats om man har glömt och skulle behöva. Men inte sin egen sköna kudde… och jag har alltid önskat mej en glad och färgstark rosa väska

 57. Marja Soussi Svara

  Jag har alltid med mig en massa kläder som jag sen inte använder, bikini, brukar resa till varmare breddgrader.. Shampoo, balsam, duschtvål, tandborste, tandkräm, plåster, hudkräm, solkräm, smink, tops, borste, alvedon, ipren, dimor, resorb, extra par sandaler ( som min dotter hatar 😉 ) jag har aldrig haft med mig mobiltelefonen, men kameran + adapter är ett måste..
  Den rosa var väldigt snygg.. Men även den gråa.. Så om jag har turen att vinna så får ni fria händer att välja en till mig.. 🙂

 58. Maria Winbäck Svara

  Något som alltid packas ner i resväskan är necessären som råder bot på det mesta, alltifrån huvudvärk och magproblem till kylbalsam, hudkräm och siesta.

  Jag skulle bli överlycklig över att få den rosa resväskan, då kan jag stötta rosa bandet samtidigt som mitt resande ser snyggt ut!

 59. Elisabeth Svara

  Det som jag ALLTID tar med, även på korta inrikesresor, är en baddräkt. Man vet aldrig om det finns en härlig pool på hotellet, eller om det blir några timmar över så ett avkopplande besök på ett badhus hinns med.
  Den rosa väskan är så fin att jag blev alldeles lycklig bara av att se den…

 60. Ylva Torstensson Svara

  Mina resor går numera oftast till mitt lilla barnbarn, som är 5 år,och då packar jag alltid ner en present till honom. Det är för det mesta en bil. Han älskar bilar !!!!!
  Den grå väskan skulle passa en farmor perfekt!

 61. Eva Gustafsson Svara

  Jag tar alltid med mig ett par varma sockar eller tofflor, eftersom golven brukar vara så kalla på hotellen och de inte alltid tillhandahåller tofflor. Jag skulle gärna ta emot en rosa väska!

 62. Eva Bengtsson Svara

  Jag har alltid med mig solglasögn, badkläder, springskor/träningskläder och en bok.

  Mitt stora fritidsintresse är just träning, så jag tycker det är så kul att testa olika gym eller ta en skön löptur i annan miljö än här hemma. Som nu när jag var i Grekland. Underbara små vägar bland oliv- och fruktträd.

  Om jag har tur att vinna vill jag ha den rosa fina väskan!

 63. Morfen / Anna Björklund Svara

  Jag tar alltid med korsord, det är bra att ha både på resan, stranden, på kvällen i sängen osv. Det är mitt lilla mysiga nöje. 🙂

  Hot Pink är så cool – en sån vill jag ha! 🙂

 64. Siw Svara

  Det som alltid följer med i väskan är riktigt sköna skor att promenera i, för det är det bästa sättet att utforska nya ställen på. En liten plastpåse till den ev. sanden som får följa med hem för att fylla i ”souvenirburken” som märks med datum och resmål. Finns det ingen sand är påsen bra att ha i alla fall.
  Skulle gärna vilja vinna den grå väskan, den var riktigt snygg och räcker i många år.

 65. marianne karlsson Svara

  Om jag reser med en kompis så tar jag alltid med mig en liten maskot typ mjuskisdjur, som tillhör min son 12 år eller ett foto av honom som jag kan ha vid sängen.
  Annars är det väldigt bra att ha med laddare både till mobilen och kameran.

 66. Ing-Marie Svara

  I min resväska åker alltid ett ”sällskap” med av extra skor, handsprit, små drickfärdiga juciepaket och små handdukar.

  Båda färgerna är snygga men en rosa skulle passa fint.

 67. marianne karlsson Svara

  HEJSAN HOPPSAN, JAG GLÖMDE JAG TAR GÄRNA EMOT VILKEN VÄSKA SOM HELST MEN ROSA ÄR SNYGGT.

 68. Anja Svara

  Som sjuksköterska vill jag alltid ha med mej Panodil och plåster. Finns det något värre att känna sig halrisig och inte ha något febernedsättande att ta. Jag gillar att promenera och skoskav kan förstöra en hel semester… Badkläder har jag också packat samt underhållning till barnen gärna Yatsy.

  Vinner jag spelar färgen ingen roll.

 69. Marianne Kroneld Svara

  En solhatt och solglasögon är med på resan och även lite info och tips om platsen dit jag ska. Försäkringskassans kort och kontaktnummer till Försäkringsbolag är också ALLTID med.

  Grå väska är min favorit

 70. Monica Lundh Svara

  Jag packar alltid ner mjölkfritt smör, havremjölk, mjölk/soja/ägg fria korvar,köttbullar och bröd. Så är livet till två helt underbara multiallergiska tjejer. Nu när yngsta har blivit äldre, har det blivit så trångt i den resväska vi har. Så för att slippa ha samma kläder under våran semester skulle vi bli oerhört tacksamma om vi vann den rosa väskan.

 71. Carina Anderström Svara

  Jag har fyra saker jag aldrig åker utomlands utan:
  1. Mitt läppstift
  2. Min favoritklänning
  3. Korsordstidning
  4. En penna

  Utan dessa ovanstående blir ingen utlandsresa bra:-)
  Jag tar gärna Hot Pink – precis som mitt läppstift

 72. Jenny Johannesson Svara

  Jag packar för alla tänkbara äventyr Resia kan hitta på! Det finns inget roligare att ge sig ut på upptäcktsfärd i en annan kultur.
  Den gråa väskan skulle därför passa perfekt att ha med på min resa.

 73. Annelie Svara

  Jag glömmer aldrig mer att packa ner mina glasögon och xtra linser. Vi åkte till Turkiet-96. Vi var ute på en härlig båttur där vi fick dyka efter vinflaskor på ett par meters djup. Dum som jag var ”glömde” jag av att jag hade mina linser på mig!!! Hade inga i reserv med mig vilket jag trodde att jag faktiskt hade på hotellet. Resultatet var att jag förutom hade öronsprång i ca två timmar knappt såg något under resten av veckan. Kan tillägga att jag har styrka på -6.50 och -5.75! Tur att min älskling tog mycket bilder med kameran så jag fick se hur vackert det faktiskt var i Turkiet:))
  Kan tillägga att jag iallafall fick upp vinflaskan:)
  Jag blir glad för vilken som om jag skulle ha turen att vinna en väska

 74. Sara Tawhid Svara

  Jag har alltid med mig en liten lista med namnen på de personer som jag brukar köpa med mig små reseminnen till. Då fyller jag bara i den listan när jag har hittat en personlig pryl från det aktuella resmålet å jag slipper köpa nåt akut på taxfreen på vägen hem.

  HOT PINK skulle göra resan ännu lite roligare 🙂

 75. Per Askerlund Svara

  I min lilla egna vrå, packar jag saker för min fru och mig.
  Det är ju inte vara sol och nöje, eller intressanta saker som gäller 🙂
  Även för min fru och mig, gäller semester och nöje. Gärna en bok,korsord, men som väl är ännu ej blöjor.
  En rosa väska till en fullvuxen man vore drömmen för nästa resa som vi har.

 76. Robert Svara

  I min väska ska det vara med:
  Necisär med innehåll
  badbyxor
  1 uppsättning kläder för kvällen.
  Resten löser jag på plats.

  Gråa väskan passar mig bra

 77. Anneli Svara

  Kalla mig gärna pendant,
  eller en riktig fjant 🙂
  Som en töntig tant!

  Men på resmålet vill jag vara galant,
  och vackert charmant,
  och kanske lite elegant.

  Skynkliga kläder tycker jag är genant,
  mot sådana är jag helt intolerant !!
  Ddom gör mig oattraktiv och ointressant 🙂

  Resestrykjärn och klädvårdsrulle är därför helt relevant,
  självklart i resväskan – helt briljant,
  för mig är detta lite signifikant 🙂

 78. Ulla Salomonsson Svara

  Handsavetter med bakteriedödande sprit packar jag alltid med mig på min resa. Att kunna torka av händerna innan man äter och efter toalettbesök har alltid räddat min mage från turistsjukan. En stor, tunn sjal, för att vid anledning kunna dölja mitt hår och mina axlar, då jag oftast reser till muslimska länder. Sjalen är dessutom toppen att ligga på när jag vill sola.
  Den rosa väskan skulle passa fint när jag nu ska åka till Marrakech. Min gamla, köpt i Oman, har varit med alldeles för länge…

 79. Birgitha Persson Svara

  Jag har med mej en liten kaffepress å zoegas kaffe. Så på morgonen när jag stiger upp kokar vatten brygger kaffe sitter på altan å njuter, ofta medans andra sover, oh, så härligt att se solen vakna och alla fåglar kvittra..Bra start på dagen.
  Selar ingen roll vilken färg på väskan

 80. Bibi Wallén Svara

  Jag packar ner en toalettrulle och några klädhängare

 81. P-O Franssen Svara

  Extra minnen till kameran batterier samt laddare till allt man vant sig vid. bara detta måste vara lämpligt i en väska av denna dignitet. Sedan några lämpliga kläder för resmålet naturligtvis.

 82. kicki almanakis Svara

  Packar alltid ner vattenkokare och nescafé, hårtork, sådant som man bara MÅSTE ha med sig!!

 83. Leena Johansson Svara

  Jag tar med mig bikinis,sommarkläder,toalettgrejer samt två små kuddar. Även Gevalia bryggkaffe och en liten kaffebryggare, vill gärna ha svensk kaffe och koka den när jag vill. Så klart solkrämer av olika slag.

 84. Lina Svara

  Lätt och lagom eller velig och stor,
  friluftsändamål eller jobbrelaterat,
  Klackarna i taket eller sightseeing,
  Behovsanpassning är min melodi. I en väska som rymmer mitt allra bästa löser sig det mesta. Det enda jag alltid tar med på en resa av omtanke till alla nära och kära, medresenärer eller hemmavarande familj, är min resebrandvarnare.

 85. Leena Johansson Svara

  Jag tar med mig bikinis,sommarkläder,toalettgrejer samt två små kuddar. Även Gevalia bryggkaffe och en liten kaffebryggare, vill gärna ha svensk kaffe och koka den när jag vill. Så klart solkrämer av olika slag. Gärna en grå men det går bra även med den andra färgen.

 86. Nikolaj Vikström Svara

  Eftersom jag gärna är ute och går/springer på min semester packar jag alltid med mig ett par bra och stadiga gympaskor.
  Jag föredrar lugn och ro på semestern, men kan gärna roas av lite spänning genom en bra deckare som jag också alltid packar.
  Några t-shirts och shorts + någon snygg skjorta och byxor.
  Solkräm, solglasögon och keps för att skydda mig mot den starkaste solen.

 87. Solbritt Svara

  Förutom kläder och ombytes skor packar jag alltid med mig värktabletter och andra tabletter mot både diaré och förstoppning. Förhoppningsvis utan att behöva använda dem vilket hittills fungerat bra. Men skulle jag glömma dem behöver jag dem säkert. Sololja är också ett måste.

 88. Ramona Pettersson Svara

  Förutom det vanliga dvs. kläder-skor-solskyddsmedel-kaffe-te-Allbran- en brk med olika frön som jag har till frukost i yoghurten (för magen), så även minst 2 st flaskkartonger som jag inköpt på Systembolaget utifall jag hittar något gott vin/ sprit som jag vill ha hem. Då vet jag att flaskorna inte går sönder o att dom ligger stadigt i resväskan. Om just jag skulle vinna, vore den ROSA helt underbar att rulla med sig uti världen

 89. Ida Eriksson Svara

  Något jag alltid tar med mig när jag är ute och reser (undantag är Nordens länder) är trevis magtabletter, en frisk semester är en underbar semester! En korsordstidning som tidsfördriv får också alltid följa med och såklart massor av kläder som passar alla väder. Många av dessa kläder går i rosa färgtoner, vilket gör att en rosa resväska skulle passa mig perfekt!

  Höll ju på att glömma passet, det kan va bra att ha med 🙂

 90. Solbritt Svara

  Glömde säga viken färg jag skulle välja. Hot Pink naturligtvis.

 91. Lena i norr Svara

  I min packning finns alltid nagelsax, pincett, gympaskor och solglasögon! Jag önskar Hotpink färgad väska i första hand!

 92. Veronica Svara

  Förutom pass, Master Card och biljetter reser jag aldrig utan 1 eller 2 pocketböcker, våtservetter och eget örngott!
  Hem packar jag alltid med mig lite sand från stranden (om det är en solsemester) till min sand-från-olika-världsdelar-samling!
  Magnum Grey passar bra så kan hela familjen dela på väskan!

 93. CHRISTER NILSSON Svara

  I min väska ligger alla de drömmar om väntande äventyr stuvade.Stjärnstoftet över de saligas ängar. Andlöst frambesvärjes däri solgudinnors milda strålglans. I väskan ligger hela resan förborgad. När jag packat upp på resmålet tonar allt bort i ett disigt töcken.
  Men jag glömmer aldrig tandborsten tandborsten
  tandborsten…

 94. Ulla Eriksson Svara

  En liten resekaffebryggare. Då kan vi få kaffe med något till innan solen gått upp och är redo för en lång skön morgonpromenad före frukosten.

  Färgen spelar ingen roll men en bra väska skulle vara välkommen.

 95. Marianne Holmqvist Svara

  Ett glatt humör och en trevlig bok. Önskar verkligen en ny väska

 96. Marianne Holmqvist Svara

  En bra bok och ett glatt humör

 97. Charlotte Persson Svara

  Hej!
  Jag packar alltid mina grejer i vacuumpåsar som man rullar ihop. På det sättet har jag full koll i resväskan. En påse med byxor o shorts, en med klänningar och kjolar, en med tunikor och tröjor. Sista påsen har jag badkläder och saronger i och den påsen får även följa med till stranden. Praktiskt att kunna lägga ner allt som är blött i den, övriga grejer håller sig med andra ord torra! Har även upptäckt att det är bra att ha en påse med i väskan om det skulle börja regna, vilket det ibland gör fast man är på semester. Ner med kamera, dator och annat som behöver skyddas!
  En annan fördel att packa i dessa rullar är om resväskan går sönder under flygningen. Då kommer i alla fall inte klädesplaggen ut på bagagebandet utan det kommer 4 prydliga rullar som fortfarande är helt intakta!

  • Charlotte Persson Svara

   Hot Pink såklart!

 98. Ann-Christin Svara

  En stor tunn sjal – skydda axlarna för solen, värma när man är lite frusen efter en dag i solen, rulla ihop bak nacken när man reser, runt halsen om det blåser – ja den är användbar till det mesta.

  …och så öronproppar förstås

  Så fina väskor – gärna en Magnum Grey i första hand

 99. Emma Svara

  När jag packar inför min kommande resa är det en speciell sak jag alltid packar ner först. En bild på min mamma i en guldig ram. Min mamma betyder otroligt mycket för mig och fastän jag nu är vuxen så är det en lika viktig sak för mig att hon finns med mig när jag ger mig ut i världen. Det är en sorts trygghet jag känner när jag tittar på bilden, och det behöver man när man ibland känner sig nervös och oventande inför vissa resor.

 100. Monkan Svara

  Mobilladdaren ett måste likaså kameraladdaren.. Alltid för mycket kläder så klart & en bra bok eller två (OM man nu skulle få tid till att läsa med 2 små?).
  En proppfull necessär slinker oxå ner!

  Jag vill gärna ha den urtjusiga Hot Pink väskan!

 101. nettan Svara

  Måsten att ta med är: små växelmynt i en liten börs. Näsdukar, några mjuka pocket böcker, masscara, penna och ett mjukt skrivblock i halvstort format, bra för att skriva upp res-minnen och annat tills jag kommer hem.

  Om jag hade stora äran att vinna så skulle jag önska mig den rosa, helläcker helt enkelt.

  enkla nettan

 102. Ulrika Söderberg Svara

  Jag packar alltid med en bra bok som jag inte hinner läsa på resan!

 103. Orathai Bua-Iad Svara

  Om jag ska resa hem till Thailand brukar jag packa ner de gamla kläderna, båda från mig och mina barn och lämna de till de fattiga människor i THAILAND. Sen brukar köpa och ta med de nya kläderna hem till Sverige.

  Orathai Bua-Iad

 104. Ingel Sjögren Svara

  Batterier, extraminneskort till kameran och min adressbok är alltid med, skickar mycket kort till vänner är gammaldags. Rosa väskan vore en dröm, alla har ju svarta de är svåra att se på bandet.

 105. Nicklas Svara

  Eftersom jag kallats för Skalman, pga allt i min vanliga väska, kanske det är lättare att skriva det jag INTE packar ner…

  Men det ska jag inte göra, utan jag väljer att skriva: glasögonreparationskit. Ifall glasögonen börjar krångla. Ovanligt, men jag är beredd på allt! 🙂

  En rosa väska till min underbara flickvän är vad jag skulle vilja ha, ifall jag vinner.

 106. Ulla Jansson Svara

  Jag packar alltid med mig gamla utslitna trosor som jag kan använda en gång till och sedan slänga.

 107. Katrin Åberg Svara

  En bok är ett måste..!

  Färgen på väskan spelar absolut ingen roll…lika fina båda två:-)

 108. Lotta L Svara

  Jag packar ner guidebok, ett litet reseapotek, solprodukter och intressant läslektyr!

  Jag hoppas vinna resväskan i den vansinnigt coola färgen Hot Pink!

 109. Anne-Catrine Tönnerheim Svara

  Ett måste är min lilla nack kudde, min locktång och korsord att lösa!Vinner jag vill jag väldigt gärna ha den rosa väskan,tack!

 110. Christina Etén Bergqvist Svara

  Jag har alltid med mig en doppvärmare och Instant coffee, mugg och en sked. Även om det ofta finns vattenkokare m kaffepulver/tepåsar på rummen så vill jag gardera mig.
  För er som inte vet vad en doppvärmare är; en elektrisk kok-manick som man stoppar ner i en mugg med vatten och sen ansluter till eluttage. Perfekt på alla ställen.
  Finns inget ljuvligare än att vakna tidigt på morgonen, fixa iordning kaffe med hjälp av doppvärmaren och sen sätta sig på balkongen och blicka ut över en egyptisk strand, Kap Verdes azurblå vatten eller New Yorks skyskrapor.
  Den doppvärmare jag har härstammar från 70-talet och har bl a varit i Åre under Stenmarks första år, Paris, Berlin, Bryssel, San Franscico, Phoenix, Rom, Stockholm, New York, Seattle, Arosa, Tunisien, Egypten, Turkiet, Spanien…den är helt ovärederlig och ett absolut måste.
  En rosa väska hade varit toppen 🙂

 111. DANNE Svara

  Ska för första gången besöka Asien, närmare bestämt Vietnam. Åker med min mamma som rest mycket överallt.Då det blir mycket hett, sol och bad så packar jag självklart ner badbrallor, flipp flopps vilket jag kommer bo i. Solglasögon och solkräm är ett måste. Resten får mammsen ta hand om.
  Drömmer att få vinna den rosa/pink till min mamma för då kan jag få hennes snygga blå. Bra deal eller hur?
  Är kille och 16 år : )

 112. Birgitta Svara

  Jag vill ju absolut inte bli bränd på/av min semester så solskyddsstift med hög faktor får följa med!!
  Sobert grå eller het rosa väska spelar ingen roll.

 113. Ida Svara

  Jag åker ingenstans utan en solhatt, när jag efter min första utlandsvistelse kom hem med sönderbränd skalle fanns det inte längre några tvivel om vad som packades ner först.
  En hot pink väska skulle jag kunna tänka mej att hålla utkik efter på nästa bagageband. 😉

 114. Elisabeth Lindgren Svara

  Jag tar alltid med min dykutrustning, för jag vill alltid uppleva växter och djur under vattnet. Det är väldigt spännande. Skulle därför vilja ha en rejäl resväska gärna i hot pink.

  MVH Elisabeth

 115. Ewa Halicka Svara

  Jag brukar ha ingenting i mina väskor, men på vägen tillbaks är de packade med fina saker som jag brukar köpa på semester

 116. Madde Gustafsson Svara

  Hejsan !
  Jag packar självklart med mina Fìtlìne produkter fr pm-international !!
  De får mej att må sååå gött 🙂
  Jag önskar mej en Magnum Grey väska – den vore pörfäkt på min kommande Thai resan ..
  MvH // Madde

 117. Anna Svara

  Snorkel och cyklop, solhatt´och storskjorta. En grå blir bra.

 118. Ulla Holmgren Svara

  Vi har en pricka av lista med alltmöjligt bra för resan.Inte en tanke på den listan när vi skulle iväg senast.Fick med oss en liten Stekpanna!!!Bra att ha pryl i rum med pentry.Naturligtvis fanns en alldeles ny stekpanna i skåpet.Tvättlina,nypor också viktigt att ta med!Nu fanns det förståss en torkställning….
  Men egna stora bad handdukar är ett måste.
  Det finns det i allafall inte!På hotellen.

 119. Ulla Holmgren Svara

  Rosa resväska vore kul!

 120. Maria Zimmergren Svara

  En stock snus har visat sig vara guld. I söder är det många taxichaufförer som har bott eller har släktingar i Sverige, deras högsta önskan har varit en dosa snus…. En svart (som snus) väska blir perfekt =)

 121. Pernilla Svara

  Kom hem från Kreta igår, önskar att jag hade haft den snygga rosa väskan!
  Jag packar alltid ner pocketböcker och för mycket kläder!

 122. Jojo Svara

  Först packar jag en liten burk med piller,
  mot allergier, huvudvärk och andra griller.
  Sen kulspetspennor och ett litet skrivblock
  så jag vid eventuellt kaos slipper chock.
  Därpå adresser till människor jag känner,
  för man vill ju imponera på sina vänner.
  Självklart några glasögon för olika ändamål,
  inte minst de mot stark sol ögonen inte tål.
  Sist men inte minst packas högvis med kläder,
  för man vet ju aldrig vad det blir för väder!

 123. Jojo Svara

  Både Hot Pink och Magnum Grey
  passar nog för mig
  är ju en ombytlig tjej

 124. Caroline Svara

  Plattång får inte glömmas, allra helst när man åker till fuktigt klimat! För fuktigt klimat + självlockigt hår = totalt ostyrigt burr 🙂
  Och rengöringsservetter för ansiktet är inte heller fel att få med sig på resan; rengöring, toner och ansiktskräm i ett sparar plats 🙂

  Skulle nog föredra en Magnum Grey väska 🙂

 125. Karin Malmsten Svara

  Jag blir alltid nedpackad på min familjs resor. Jag heter ”Spencer” och är en brun liten nalle. Jag kom till familjen Midsommar 2004. Dom köpte mig i ”ingemansland” mellan Libanon och Syrien då dottern i familjen hade glömt kvar sitt andra gosedjur i Libanon. Jag har sedan dess blivit en riktigt berest liten nalle och är alltid med på kort vid något typiskt ”landmärke” på våra resor. Nu ser jag fram emot en resa till Barcelona nästa vecka. Fast tills dess hinner väl inte min familj få en ”Magnum Grey” väska:-)
  Hälsningar Spencer

 126. Kerstin Svara

  Mina mediciner. Därefter bankkortet så jag kan köpa det jag ev. glömt att packa. Hittills har jag dock inte behövt göra några ”nödköp” för jag brukar alltid packa med för mycket.
  Men det jag verkligen skulle vilja packa är en resemadrass av samma märke som finns i hemmasängen. God sömn och en utvilad kropp krävs för att gå på upptäcktsfärd på nya resmaål.
  Vill gärna ha den knallrosa väskan – HOT PINK – så mina gamla ögon lättare kan upptäcka den på rullbandet.

 127. Kristina Svara

  Om jag fick en så söt rosa väska HOT PINK så skulle jag aldrig vara rädd att missa den på bandet.
  Jag reser mycket och tar alltid med mig böcker på Mp3 så jag kan lyssna i alla lägen, på planet,stranden,i sängen eller i solstolen.
  Nästa sak som alltid är med är en uppblåsbar bäddmadrass för det brukar ibland vara sängar utan bäddmadrass.

 128. annica Svara

  Sen jag upptäckte spikmattans underbara värld är den alltid med på min färd-vart jag än i världen far lämnar jag den aldrig hemma kvar! Hot Pink!

 129. Sandra Dahlberg Svara

  Jag packar alltid med mig en kortlek, eftersom resor ofta kan innehålla oförutsedda händelser och förseningar så istället för att sucka över det ta vara på tiden på ett positivt sätt och inbjuda en medpassaserare på ett kortspel:-)

 130. Micke Rehn Svara

  Hejsan!

  Förutom det redan nämnda och självklara så är det faktiskt så enkelt som ett kreditkort, för vad kan jag göra utan att betala för mig? Men om svaret ska vara något riktigt kreativt så har jag alltid med mig en ryggsäck att kunna bära det nödvändiga i tillsammans med resmålsinformation som jag plockar på mig på flygplatsen, hotellet och på stan om jag ser det.

  För min del passar den gråa väskan alldeles utmärkt.

  Njut av helgen!
  Micke

 131. Elisabeth Svara

  Förutom mobiltelefon och kamera tar jag med mig, oavsett lång eller kort tripp, glutenfri mat så som bla knäckebröd & flingor, vilket ofta lätt smulas sönder och är svår att transportera i en vanlig väska…
  Titan X2 Hot Pink ger mig en garanterat trygg resa!

 132. Karin Rydén Svara

  Jag tar alltid med mig en liten bagagevåg. Av någon konstig anledning shoppar jag alltid liiite för mycket men jag får inte betala för övervikt tack vare vågen!

 133. Malin Härdevik Svara

  Har alltid med mig värmeljus och två STORA plastglas.

  Rosa är min favorit!!

 134. Inger Borg Svara

  Har alltid med mig min egna kudde. Det mesta köper jag på resmålet men viktigt för mig är att alltid ha med mig mina vanliga toalettsaker. En Magnum Grey skulle sitta som en smäck.

  • Inger Borg Svara

   Glömde nämna att jag alltid har med mig ett gammalt reseur (sänt man drar upp) den gamla klockan är snart antik och sen har packar jag alltid ner Gott humör i väskan. Jo det går lägger det i en påse:)

 135. stig holmberg Svara

  Min ”KUDDE” utan den så skulle resan var 0 skoj ,njuter att ha den med mig å sova skönt för då är allt andra bra oxså ,många är dom som kollat på min kudde som farit runt världen lika som jag och njuter varje gång ,prova själva så märker ni skillnaden ..

  stig

 136. Catharina Wernersson Svara

  Linsvätska, glasögon, solglasögon och hårborste är viktiga för mig när jag packar. Och trots det/eller därför att har jag glömt dessa ett flertal ggr när jag ilar iväg på tidiga rsor.. Det är ju de saker jag använder sist på kvällen. Många är de länder där jag letat linsvätskor och hårborstar mm. Med en sån praktisk/snygg väska tror jag att jag skulle jag lägga ner sakerna direkt på kvällen!!! Ha väskan i badrummet – den skulle göra sig fint där (absolut Magnum grey)- och använda sakerna på morgonen! Och få tbx dem i väskan och i vääääg!

 137. Olivia Svara

  Jag hade velat vinna den fantastiska resväskan i färgen Magnum Grey!

  Jag tar alltid med mig Första-Hjälpen produkter.

  Det är lätt att tro att man enkelt kan hitta ett plåster när man behöver det, men om ramlar och skrapar benet i en regnskogs vandring i Costa Rica är det inte sannolikt att hitta ett apotek i närheten. Men även om man är i en levande stad så som New York och helt plötsligt grips av huvudvärk mitt i natten så har man räddningen (Alvedon) i bagageväskan.

 138. Evelina Holmgren Svara

  När jag reser tar jag alltid med mig Aloe vera.

  Jag kan inte åka ifrån min tub med 100% ren Aloe vera, den hjälper mot det mesta som t.ex solsveda, insektsbett, klåda och brännskada m.m. Den kan även användas som dagkräm och ögonkräm då den inte innehåller något fett. Den är helt fantastisk!

  Magnum grey låter snyggt! 🙂

 139. Annika Lindmark Svara

  Jag har alltid med mig öronproppar ( för att inte få ont i öronen i flyget), bok och förstås min plåsterpåse, som innehåller allt från alvedon till bandage och sårstrips.
  Jag vill ha en rosa väska helst!

 140. Spacegirl Svara

  Min dagbok, bok att läsa, något pyssel.
  Har jag turen att vinna vill jag ha en Hot pink.

 141. Mikael Anderberg Svara

  Jag är en sol o bad människa så dit jag har farit har jag alltid med mig badbyxor, solkräm, linnen/shorts, kopia av min resebiljett/reseförsäkring, extra batterier, sandaler, någon form av information dit jag ska att läsa om.
  Gillar den Magnum färgen.

  Mikael Anderberg
  Erik Dahlbergsvägen 35
  37437 Karlshamn

 142. Anna Zetterlund Svara

  Vore perfekt att vinna en ny resväska, då den jag har ändrar koden till låset av sig själv när man använder den 🙁 Gillar den rosa bäst!

  Nåt jag alltid packar är några bra böcker. Fler om det är solsemester som gäller, då jag älskar att ligga i en solstol och plöja bok efter bok!

 143. Lasse Svara

  Vi som vill se och uppleva mycket på semestern, kommer att gå långt…. och då är ett par sköna gymnastikskor rätt i alla lägen,
  dessutom orkar man då gå hela vägen.
  Sen är ju ett par bra böcker aldrig i vägen,
  för att kunna njuta fullt ut i vågräta lägen.

  Skulle det nu vara så,
  att jag en resväska skulle få,
  skulle jag helst önska en grå.

 144. Annika Svara

  Efter att ha bott sömnlös en dryg vecka på ett hotell där de dygnet runt (och det är HELT sant!)spelade Jan Johansens ”Se på mig” på högsta volym åker jag ingenstans utan ett par riktiga öronproppar! Utan tandborste kan jag överleva en natt innan jag får chans att köpa ny, men öronproppar vet man aldrig om man får tag i…

  Eftersom jag dels älskar rosa och dels inser värdet i att lätt hitta igen sin väska, så önskar jag såklart Hot pink om jag skulle ha turen att vinna en väska.

 145. annicka Svara

  Tar alltid med mig min ”hårblås! Finns ju nästan alltid på varje hotellrum, men man vet inte säkert………och jag vill ändå gärna ha min egen, som inte är nåt märkvärdig men ändå bäst:)Vill gärna ha den grå väskan! Åh,vad snygga de är!

 146. Martin Svara

  Något som får mig att må mycket dåligt är att ha för långa och ojämna naglar, därför tar jag alltid med mig en nagelsax. Jag har också märkt att jag ofta har saknat en pincett som man alltid har användning för när man inte har den, så en sådan är också med i väskan. Till sist tycker jag att det ofta är alldeles för mycket tråkig väntetid när man reser som alltid blir roligare om man lyssnar på en bok. Så min iPod med ett gäng talböcker i tas också alltid med på resan.

  Jag tar helst den grå väskan, men den rosa går också bra =)

 147. Pia Öhman Svara

  Tar alltid med mej en toarulle (ofta slut på offentliga toaletter) och en bagagevåg för att slippa betala för övervikt då jag annars kan handla på mej för mycket. Vinner gärna den rosa väskan, lätt att hitta på bagagebandet vid flyget.

 148. sussi lagerlund Svara

  Jag tar alltid med grovt knäckebröd, börjar dagen med en bit, så mår magen bra resten av dagen!!!
  sen en fotfil o pincett..
  ÅÅ jag är ju en rosa människa så självlklart rosa..sen på med rosa bandet

 149. Lisbeth Farbotko Svara

  Jag packar alltid med mig min goa kudde från Back On Track, den går inte att klara sig utan. Ett paket Gevalia kaffe och några filterpåsar. Min nya lilla plattång i fickformat för att få fason på mitt hår som lockar sig i värmen. Med dessa 3 måsten blir det en skön semester. Svart/Rosa väska passar mig lika bra vilken färg det än blir, om jag har turen att vinna en av de fina väskorna:-))

 150. Pernilla Svara

  Jag tänker främst på tre saker som kan bli extremt viktiga och som faktiskt tar näst intill ingen plats… ’Spork’, huvudvärkstabletter och öronproppar. Sporken är hjälpen om man blir akut hungrig och är utan bestick, får jag ont i huvudet funkar ingenting och om man inte får sova ja då…
  Självklart vill jag synas på min resa så Rosa är färgen jag önskar 🙂

 151. Annelie Rinaldo Svara

  Hej!

  Jag packar alltid ner min plattång först…klarar mig inte utan den i värmen…sen blir det en bok om landet jag ska besöka

  Eftersom plattången är…ROSA…så passar den i den ROSA väskan… 🙂

 152. Anna L Svara

  Jag vill helst vinna den grå väskan

  Packar alltid alltid ner en bra bok

 153. Karin Svara

  Jag packar alltid ner en sarong. Den kan man ha till solskydd,lakan,bära i, kjol, mm.mm. Tar ingen plats men så användbar. En rulle toapapper är aldrig fel.Några värmeljus till mörka kvällar och strömavbrott brukar slinka ner också.

 154. Karin Svara

  PS. Glömde. Vilken färg som helst på väskan, det är funktionen som gäller.DS

 155. Veronica Svara

  Jag packar alltid med mig handsprit,tuggummi, apoteksvaror,batteriladdare,tvättex och en bok eller tidning.

 156. Veronica Svara

  Glömde…. vill gärna vinna en ROSA väska:)
  //Veronica

 157. Magdalena Håkansson Svara

  Bland det första som jag packar ner när jag och maken ska ut och resa är vårt ”resealfapet”.Även om det nu finns som en app till mobilen så kommer jag fortsätta att göra plats åt ”resealfapetet” i resväskan, för det har gett oss så många roliga stunder på barer, hotellbalkonger, flygplatser etc.
  Skulle jag vinna väskan är det den rosa som gäller. Skulle vara så mycket lättare att hitta väskan på bagagebandetom jag hade en rosa väska.

 158. Mona Svara

  När vi reser 2 personer packar vi alltid hälften/hälften av våra kläder i de två väskorna. Då minimerar vi risken att stå utan kläder om ena väskan inte når resmålet (vilket har hänt oss…). Tyvärr var det väskan med baddräkten i som kom fram. Hade hellre haft min bikini som var i den andra väskan. Men jag kunde i alla fall bada!

  ”Rekar” alltid massor på nätet om resmålet innan resan. En hel del utskrifter kommer med i packningen.

  Har också alltid med i resväskan kopior på pass/biljetter/försäkringsbevis.

  Jag vill helst ha den grå väskan, så min man också kan få komma ut och resa!

 159. Yana Svara

  I Handbagaget finns förutom pass, pengar och mobil alltid:

  * Berlitz Reseguide
  (storlek som ett pass, med fakta, tips och parlör).

  * Necessär
  (med handsprit, hårborste, tandborste och bassmink).

  * Vattenflaska
  (tom när man går in på flygplatsen och så fyller man den efter säkerhetskontrollen för det kan ta tid mellan avstigning och möjlighet att dricka).

  * En poncho
  (skön att sova i).

  I resväskan finns förutom kläder och skor alltid:

  * Huvudkudde
  * Sällskapsspel
  * Kaffe, Filter, Tratt (så brygger man själv).

  Magnum Grey var riktigt stilig och blir mitt förstahandsval, men Hot Pink skulle rimma fint med min personlighet! 🙂

 160. Amanda Svara

  Jag packar alltid ner en korsordstidning så att jag har något att fördriva tiden med under den långa resan. I övrigt gillar jag att resa lätt, det mesta man behöver kan man köpa på resmålet.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha den rosa väskan, för jag älskar färg!

 161. Anna-Lena Johansson Svara

  Hej !!

  Jag packar alltid med Värmeljus en liten duk för

  att få det mysigt på balkongen/altanen.

  En liten ficklampa för kvällspromenaden.

  Och min Solhatt……

  Grå eller Rosa Överaska mej

 162. Pernilla W Svara

  Plåster!!! För om man reser med barn så blir det en mindre katastrof utan plåster -och själv kan jag ju få skoskav ;)Skulle välja den Rosa väskan för att jag säkert lättare hittar den på bagagebandet. Och en ny väska skulle jag verkligen behöva för min nuvarande tygresväska köpte jag en gång i tiden när jag skulle hem från USA -94. Den har verkligen gjort sitt… men jag har svårt att göra mig av med den = slänga den. Men jag LOVAR!!! Om jag vinner Den ROSA läckra väskan åker den gamla USA väska till Tippen. Till min Sambos förtjusning…

 163. Harriet Jildergård Svara

  Egenhändigt komponerad reseinfo samt min lilla kassett-bandspelare som jag använder som dagbok och spelar in vad som händer och sker, musik, div.ljud alltifrån regn och åska till djurläten samt intervjuar jag människor efter vägen och låter även de
  själva får höra sin egen röst (vilket många aldrig gjort). Toppenkul att lyssna och minnas tillsammans med foton jag givetvis tagit.

 164. Harriet Jildergård Svara

  Glömde givetvis vilken färg men spelar roll båda är fina men kanske den rosa kommer först

 165. Bo Jildergård Svara

  Kortlek, sudoku, ficklampa, liten kikare, Tupperwares vattenmugg med skruvlock som är bra både på utresan på flyget och på stranden och till hemresan kan man packa ner något ömtåligt däri som jag ev. inhandlat, bekväma skor samt kepa.
  Om jag vinner vill jag gärna ha en grå väska men det går bra med vilken som.

 166. Catarina Nordström Svara

  Förutom mobiltelefon och kamera, så tar jag alltid med mig min reseadapter! Den har fått hänga med jorden runt i princip. Och sedan jag skaffade iPod är även det en guldklimp att ha med på sig resan. Lika perfekt under resans gång som på stranden! Den rosa väskan skulle matcha min iPod! 🙂

 167. Åsa Persson Svara

  Storstad: reseguide, karta, våtservervetter och sköna ingångna skor är alltid bra! Sol och bad: solglasögon, solkräm och bikini. Yatzy, kortlek och bok till flyget. Jag skulle vilja ha den rosa väskan, så snygg!

 168. Frida Svara

  Resebrandvarnare! Brandsäkerheten utomlands kan vara sisådär. Dessutom åker sovmask och öronproppar alltid med så jag vet att sömnen är med mig. Och ja brandvarnaren hörs igenom ändå 🙂

  Gärna en rosa 🙂

 169. Elin Svara

  Det jag alltid har med mig i min resväska förutom kamera samt mobiltelefon är en bok att läsa. Enda gången jag hinner läsa är på semester. MP3 med musik och ljudbok. Penna och block är alltid bra att ha. Skriver resedagbok och samtidigt har adresser i när man ska skicka vykort till nära och kära.
  Vill gärna ha den gråa resväskan .

 170. Fru P Svara

  Jag tar alltid med mig ett sjukvårdskit i miniformat: kompresser, kådsalva, alvedon och tejp! Då kan man själv bota de flesta mindre problem och kunna fortsätta att njuta av resan!

 171. Åsa Dammhag Svara

  Värktabletter, plåster, bekväma skor och karta
  det packar gärna vi som är smarta.
  Förutom pass, pengar och biljetter
  tar jag oftast med mig våtservetter.
  En liten parlör,
  hela resan gör.
  Allt detta får plats och mera ändå
  i väskan den rosa eler kanske den grå.

  //Åsa (som hoppas på tur)

 172. Barbro Stjärna Svara

  Jag tar med halvt kilo Gevaliakaffe o min man !

 173. Martina Svara

  Tops, ansiktskräm och bekväma skor kommer man långt på. Resten går att köpa på plats. Ordentligt med plats för inköp måste också vara med på resan. 🙂

  Jag skulle vilja vinna den rosa väskan.

 174. Monica Svara

  Jag packar alltid ner ,kikare,badtermometer och en utomhustermometer. En rosa väska skulle passa mig om jag blir den lyckliga vinnaren, kastade just min som gick sönder vid senaste resan.

 175. johanna Svara

  Jag brukar packa ner halvtomma flaskor i necesären som jag kan slänga när jag åker hem. Jag försöker att inte packa för mycker med kläder. Jag vet att jag brukar köpa nya på resan. Jag tar med mig ett par slitna sandaler som jag använder på resan. Dom brukar bli förstörda av sand o lera så jag använder dom o slänger dom när jag åker hem.

  Blir jag en vinnare skulle jag vilja ha den rosa väskan 🙂

 176. susannekristin Svara

  Jag tar alltid med mig min stora, vackra italienska sjal i mjukaste ull. Oavsett vart jag reser så kommer den till användning. Som filt på flyget, att lägga över axlarna när jag går in i en kyrka, som jacka på kvällspromenaden. Den väger inte mycket och tar liten plats i väskan eller ryggsäcken.
  Den grå väskan blir jag glad för. Jag färgmarkerar den på mitt eget sätt.

 177. AnnaCarin Svara

  Ett fatalt misstag är att glömma KORKSKRUVEN hemma. Numera har jag en liten Manneken Pis-korkskruv som tillhör resväskans ”fasta” inventarier. Den väcker glädje på flera sätt! 🙂
  Och den skulle passa jättebra i en rosa väska!

 178. Lena johansson Svara

  Jag har alltid med mig en vattenkokare + pulverkaffe man vet aldrig hur kaffet smakar på andra ställen och sedan harman med en korkskruv + flasköppnare.

 179. Anneli S Svara

  Bubbelplast, så jag kan ta hem något av de lokala dryckerna i resväskan.

  Grå väska om jag vinner.

 180. Eva Andersson Svara

  Jag tar med korkskruv, litet semesterapotek och plåster. Ett gammalt badlakan, som man kan kasta innan man åker hem och får då plats för nya inköp. Jag brukar också ta med en ”matkasse” i plast att ha med till stranden eller shoppingen. Väger nästan ingenting och tar liten plats.

 181. Marianne Bergh Svara

  Jag tar alltid med mig en osthyvel,korkskruv,ett kit med första förband,ett par bra skor.Hyr vi en lgh har jag alltid med Kaffe & The.

  Om jag har turen med mig önskar jag en Rosa väska.

 182. Sylvia Svara

  En vasskniv och en skärbräda, tvättlina och några klädnypor även en liten kylväska med frysklamp
  bra att ha ett par kalla öl med på stranden.

  Den grå väskan passar mig precis.

 183. Berry Svara

  En keps för att skydda huvudet mot solens hetta.

  Den grå väskan gillar jag.

 184. Lena Löfhaugen Svara

  Ett par sköna sandaler är ett måste! När det är varmt och härligt vill jag kunna röra på mej utan skavsår.
  Jag vill helst ha den grå väskan.

 185. Camilla Leveau Svara

  Böcker, både om resmålet och skönlitteratur. Nu försöker jag hitta böcker som jag kan ha i min ipad för att spara vikt.

  Annars packar jag helst ned familjen på ett eller annat sätt. Kan inte tänka mig att resa utan dem.

  Sen blir det alldeles för mycket kläder, hälften vore nog.

  En rosa resväska som jag lätt kan se på bandet vore perfekt, men det funkar med en grå också (fast då får jag väl inte ha den ifred för resten av familjen).

 186. Sara Johansson Svara

  Förr blev det alldeles för fullpackat i väskan när man skulle någonstans. Men efter en resa med flygstol till Thailand med endast ryggsäck, så har jag lärt mig att man inte behöver ha med så mycket.
  Det går alltså mycket lättare att packa nu för tiden! Jag är 22 år och på hemmaplan lägger jag mycket tid på mode och skönhet. Men på semester släpper jag allt! Därför har jag inget direkt som jag alltid har med mig. Förutom tandborste och lite extra kläder. Och självklart några bra böcker 🙂

  Jag skulle gärna vilja ha den rosa väskan! (Och hoppas på tur då min förra väska gick sönder efter att ha varit och utforskat Albanien i somras. Ett mycket intressant resmål!)

 187. agnes i Lund Svara

  Jag reser ingenstans utan reselektyr. Dels om platsen, dels för att ha något att göra om resan av någon anledning blir försenad. Värmeljus att ha på balkongen ger fin stämning.

 188. Anna-Karin Svara

  Jag har en resevattenkokare och te med mig då jag inte kan leva utan mitt älskade te. praktiskt och gott att alltid ha till hands på kvällen och även om man kommer in en stund mitt på dan. Önskar vinna en svart till min kära make då han just i skrivande stund är på jobbresa i USA San fransisco med min jätterosa resväska + min rosa kamera och min rosa vattenkokare. han muttrade lite över min älsklingsfärg. har även beställt ett par rosa converse med honom 🙂

 189. Annzo Svara

  Tar med mej så lite som möjligt,därför att jag vill fylla den med saker,kläder och minnen från mina resmål och dessa är man ju rädda om.Därför skulle det vara super med en ny väska som är ”hård”.För då slipper jag vara orolig över mina nya skatter

 190. Elisabeth E Svara

  Jag tar alltid med 1 pkt kaffe, då vet jag att jag får kaffet precis som jag vill ha det, starkt och inget blask.
  Magnum Grey skulle jag välja ifall jag hade tur och vann!

 191. Eva Svara

  Valet är lätt,
  tandborsten är nummer ett.
  När jag reser det blir att jag småäter en del,
  och bli ren i munnen är aldrig fel.
  På flygturer jag oftast med öppen mun sova,
  då är jag ofräsch i munnen sen, det vill jag lova.
  Och när maken vid flygplatsen mej sen möta,
  vill jag vara fräsch i munnen när vi läpparna mot varandra nöta.

 192. Eva Svara

  Den grå väskan är min favorit.

 193. Johan Svara

  Mina joggingskor är ett måste! Sedan har jag alltid med en trevlig guidebok om resmålet och jag får inte glömma mina glasögon, det vore katastrof. Den grå skulle vara fin till mig men om det blir den rosa blir frugan jätteglad. 🙂

 194. Elenor Svara

  Tar alltid med mig en bok. Vill vinna den rosa väskan.

 195. Anna M Svara

  Min väska reser helst utan innehåll,
  den ska på hemresan fylla en viktig roll.
  Alla goda minnen hem transportera,
  utan mycket ut-bagage går det att shoppa mera.
  Dock lämnar den inte hemmet utan lite svensk choklad,
  för den gör alltid någon snäll lokalortsbo mycket glad.
  Och att dela med sig av det som är så gott,
  har många gånger gjort att utlandsvistelsen en touch av äventyrlighet fått.

  Gärna en väska i Hot Pink så familjen kan hitta mig på flygplatsen! 🙂

 196. Jörgen Persson Svara

  Vi reser ju för att möta världen, och hur gör man det? Man går, promenerar, springer, vandrar – kärt barn har många namn. Man promenerar alltså en hel del på en resa, och man gör bäst i att trivas i skorna skorna man har på sig. Det första jag packar ner är alltid ett par snygga och praktiska skor som jag redan ”gått in” – tilsammans med det näst viktigaste: tandborsten!

 197. ErikaVarga Persson Svara

  När man är ute så mycket i världen och flaxar
  så tar jag gärna en bok och löparskor när jag motionen maxar
  Väljer gärna den rosa som sväljer behändigt det mesta
  och hjulen under väska är det bästa

 198. Margareta Karlsson Svara

  Lite härligt resematerial att läsa
  Träningskläder för morgonpromanaden vid stranden
  Hela familjens favorit snacks
  Kortlek eller annat spel som barnen gillar
  Handsprit,omläggningsmaterial och mediciner
  Hoppas jag får en grå trogen vän.
  som jag nog kan fylla,men
  alltför full är inte bra,
  lagom packad ska man va!

 199. siddika shereef Svara

  Jag är flyg rädd och har alltid sömn medicin med mig viktigaste än alla.

  om jag vinner då vill jag ha rosa färg.

 200. KERSTIN MOMATS Svara

  Solsemester – nya bikinin – som jag vet passar.
  Storstäder – bekväma gåskor.
  Prospekt om resmålet, laddare och sist men inte minst
  mysljus. Väska i Hot Pink skulle passa bra.

 201. anna frandsen Svara

  Jag packar alltid med mig en bra bok i pocketformat som är lätt att bära och kan lämnas kvar om den inte får plats på hemresan och ett par bekväma promenadskor.
  Den rosa väskan är den snyggaste men även den grå är snygg.

 202. qat Svara

  Jag reser gärna, ofta och mycket men aldrig på sk ”solsemestrar”.

  Jag packar ALLTID ner min egen kudde (man vet aldrig när den behövs…Tex vid lång väntan nånstans), laptop och bra promenadskor. 🙂

  Jag vill hemskt gärna vinna en väska i Hot Pink!

 203. Alexander Holmgren Svara

  Man måste alltid ha lite av sitt favoritgodis på planet/båten!
  Kläder efter väder är också ett måste! Det är alltid bra att ta med sej för mycket än för lite kläder! För man vet aldrig vad som lurar de närmsta 10 minutrarna! 🙂
  OM jag vinner, så vill jag ha väskan i Magnum Grey.
  kram

 204. Hilde Svara

  Jag packar alltid ned vatten till resan, resehandlingar, öronproppar, huvudvärkstabletter, plåster och sår-tvätt, tuggummi (till flyget), min mp3-spelare med en spännande bok, toalettväska m/innehåll, sköna skor och ombyte av kläder. Finns det plats tar jag med en liten handduk och min egen kudde!
  Sedan kollar jag upp vad som går att köpa på plats beroende på resemål så att väskan inte blir för tung.

  Pratade om behovet av en resväska så sent som igår. Min nuvarande håller på att tappa två hjul, inte så kul om det skulle hända på resan… Så nu håller jag tummarna:)
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann den i Magnum Grey, men rosa går också bra.

 205. lasse Svara

  Jag packar inget, det gör min fru, därför är hon värd en egen rosa väska nu!

 206. Lisbeth Svara

  Jag packar alltid ner kaffe/filter. Batteriladdare till mobil och kamera är ett måste. Det viktigaste av allt är mitt kollegieblock där jag skriver dagbok under semestern.
  Om jag vinner vill jag gärna ha en rosa väska.

 207. Ann-sofie Granath Svara

  Jag har alltid med mig halsbrännetabletter! Måste prova så mycket mat det bara går när jag är utomlands.. utan risk för att förstöra semestern.
  Rosa är min favoritfärg 🙂

 208. Madeleine Svara

  Jag har alltid med mig alvedon och en resebok med mig.

 209. Kirsi Pöyhönen Svara

  Jag har alltid med min egengjorda sos-olja, som fixar insektsbett, småsår och skavsår med bravur. Samt öronproppar för den goda sömnens skull!

 210. Helena Brynte Svara

  Nässpray bara måste med! Det är mitt enda beroende i livet……paniken infinner sig om jag inte kan andas genom näsan 🙂
  Hot pink skulle matcha mina illrosa slingor finfint!

 211. Cajsen Bergengren Svara

  Packar alltid alla mina mediciner först.

  Den rosa väskan vore en dröm!

 212. Sussi Svara

  Resorb svarta vinbär i stora lass,
  funkar när jag känner mig krass(lig)!!!

 213. Anna G Svara

  Jag tar alltid med mig en rolig bok! Om jag måste vänta nån gång, vill slappna av eller bara är trött så är en rolig bok den bästa avslappningen. Är den en pocket tar den ju nästan ingen plats eller vikt heller.

  Hot Pink vore helt fantastiskt grymt, men silver skulle oxå vara jättekul!

 214. Dad Åström Svara

  Kommer man från Piteå ( som jag gör ) – så tar man givetvis med sig ett gäng kallpaltar!!
  Tänk att kunna stå i utlandet och steka Pitepalt!!!!mmmmmmmmmm

 215. Magdalena Svara

  Kaffe och vattenkokare om det inte finns.Apotek saker, laddare till mobil,kamera och videokamera.guide till platsen dit jag ska.Sköna kläder och skor och ett glatt humör

 216. Kerstin Åström Svara

  Jag tar ALLTID med en OSTHYVEL.
  För i utlandet vet dom tydligen inte vad en osthyvel är!! All ost skärs med kniv!!
  Men jag vill ha tunna skivor!

 217. Kerstin Åström Svara

  Glömde färgen!! Gärna en Rosa väska

 218. Dan Åström Svara

  Ja glömd å färgen!! Men en Rosa val nå bra!!
  //Piitbon//

 219. Linz@n Svara

  Låter kankse fånigt, men faktum är att inget går upp mot svenska ob och bindor (rodnar generat), tandborste, trosor, lotion och alla andra grejer kan jag handla – men svenska skydd är det bästa – med dem i resväskan (och handväskan) känner jag mig trygg.

  Skulle jag ha turen att vinna – spelar färgen ingen roll..HOT PINK är verkligen HOT,men GREY är aldrig fel 😉

 220. Eivor Jonestål Svara

  På semestern jag med mig tar, bikini, palör och ett glatt humör. Om jag väska vinner jag mycket kan packa ner som jag i små butiker finner. Linne, klänning och sköna skor, inget glömt nu jag tror.Jo en bok jag får ej glömma så på stranden bort jag kan mig drömma.

 221. Jesper Svara

  Rena kallingar och strömper lägger jag alltid ner. Gärna fler än dagar jag ska vara borta!

 222. F_Errari Svara

  Tre små skrivböcker!

  Bok 1 att skriva upp maträtter och, förhoppningsvis, recept i. Det finns inget som representerar en plats så, som maten.

  Bok 2 att skriva upp t.ex. priser, (ovanliga) sevärdheter & och bra-att-ha-tips i, så att jag kan dela med mig till andra som ska till samma resemål.

  Bok 3 att skriva dagbok i. Mycket minns man av sina resor, men inte allt!

  Vill helst vinna en väska i Magnum grey.

 223. Anita Nilsson Svara

  Det jag alltid packar ner är:

  Utomlands: Multiadapter för alla elapparater, en lättvikts ryggsäck (för allt extra man shoppat)& Dukoral, ifall man skulle äta dåliga musslor.

  Sverige: Samma som ovan, men lämnar adaptern hemma 🙂

  Titan väskan i Magnum Grey, passar fint till allt, särskilt mig.

 224. Cicci Svara

  Jag packar alltid Böcker. Semester är avkoppling och för mig är höjden av avkoppling att få tid att läsa. Förutom skönlitterär pocket packar jag litteratur om resmålet. Tips på restauranger, sevärdheter och annan nyttig information hjälper mig att få ut det bästa på min resa.
  Nästa resa går till Grekland i maj, båtluff med maken och våra 3 barn. Förhoppningsvis packar vi i ny resväska då!!

 225. Ann Svara

  Jag packar alltid i kläder, en bok, en handuk och ett litet gosedjur i min reseväska 😉

  Jag skulle vilja ha väska in färgen Magnum Grey.

  Hoppas att jag vinner, har aldrig vunnit något……än?

 226. Marita Svara

  En ficklampa, ett anteckningsblock, en penna och en kamera tar jag alltid med mig. Så snart jag lämnat kommungränsen är det som om jag ser världen med nya ögon. Jag får så mycket idéer! Jag tar bilder på allt som inspirerar, det kan vara allt från en blomsteruppsättning till en stadsmiljö. I anteckningsboken skriver jag ner alla idéer jag får, allt jag vill göra, allt från vänner jag vill bjuda på middag till renoveringsobjekt att ta tag i.
  Ficklampan använder jag sedan när jag ska skriva av mig mina upplevelser utan att störa andra i rummet. Dessutom är den en billig livförsäkring om strömmen skulle gå.

  Grått eller cerise – ja det spelar ingen roll, jag tycker väskorna är kalassnygga i båda utförandena.

 227. Hans Svara

  Svår fråga, det beror lite på vart jag ska resa. Men sanningen, och det något tråkiga svaret är ju faktiskt ett par pocketböcker, gärna med en liten anknytning till resmålet. Det finns alltid med i packningen. Det man har lärt sig av bister erfarenhet är att det kan uppstå enormt långa, tråkiga stunder av väntan när man reser och bästa botemedlet, förutom en rolig reskamrat, är en suverän bok.
  Magnum Grey vore cool!

 228. Tomas Svara

  Teknik tenderar att inte fungera, batterier tar slut och adaptern kanske inte funkar. Därför har jag alltid med mig blyertspenna och ett gammalt hederlig anteckningsblock. För att fånga mina tankar när jag var på den där speciella platsen eller minans den mysiga lilla restaurangen på bakgatan.

  Jag vill gärna ha färgen Hot Pink !

 229. Inger Svara

  Den blå pottan inköpt på apoteket kan jag inte vara utan. Dagboken är ju en självklar sak att lägga i resväska. Ritblock och penna är också nödvändiga.

 230. Amanda Bach Svara

  Har alltid med mig bikini vart jag än resor, oavsett om det är skid eller sol semester. Det finns alltid tid för ett bad.

  Vill vinna den i rosa, såå snygg och perfektr till alla resor.

 231. Lisa Magnusson Collin Svara

  Jag tar alltid med mig travelkitet bestående av
  ögonmask, öronproppar och min resekudde!

  Dessa små underverk har räddat mig från ilskna lysrör o oväsen på många resor genom åren på tåg, buss o flyg.

  Känner mig trygg med att veta att vem jag än hamnar bredvid kan jag bara lugnt koppla bort mig och sjunka in i min egen värld!
  Zzzzzz…

  Båda väskorna är snygga men den gråa snyggast!

 232. Malin Svara

  Jag packar alltid ner Alvedon, febertermometer, solkräm, barnens favorit leksaker och sist med inte minst ett glatt humör.

  Om jag vinner vill jag ha den rosa. (dottern skulle bli överlycklig)

 233. Helena Svara

  Jag har alltid med mig och öronproppar, åksjuketabletter och ipren. Dessutom packar alltid med en liten fickkniv (i resväskan) och ficklampa när jag reser. Man vet aldrig om det är strömavbrott eller dåligt med ljus dit man kommer.

  Jag skulle önska den rosa väskan.

 234. Eva Svara

  Min kudde klarar jag mej inte utan! Samt servetter i handväskan då man inte vet om det finns toapapper på toaletterna.

  • Eva Svara

   En rosa står på önskelistan.

 235. Lena Svara

  Packar alltid ner en bra bok, necessär och alltid för mycket kläder så en ny väska behövs verkligen och då jag nu har en svart som alla andra hade det varit toppen med en Hot Pink!

 236. Johanna Svara

  Något som jag alltid tar med mig vart jag än ska så är det alltid en klänning och matchande skor, har bara blivit så för man vet aldrig vad som händer när man väl är iväg.
  Skulle vilja vinna hot pink, men magnum grey var också väldigt snygg så jag skulle bli lika glad för vilken som eftersom båda är riktigt grymma.

 237. Ant Cia Svara

  Det som bara måste med är min blåvitrutiga Duk!
  Och några värmeljus) Duken har varit med på nästan alla mina resor de sista 15 åren och har prytt bord (i många länder)av alla de slag vid det här laget.Den börjar bli lite sliten nu så egentligen är det väl en ny duk jag behöver, men en rosa väska vore heller inte dumt.

 238. Erik Gustavsson Svara

  En kniv, en korkskruv, en kapsylöppnare, snöre, klädnypor, kikare, samt badbyxor. Sedan är jag redo för världen.

 239. Daniel Johansson Svara

  Favoritresemålet är New York. Dit packar jag i stort sett ingenting eftersom målet är att shoppa så mycket kläder som möjligt.

  Men förutom det så finns det miljoner med saker att se i stan. Så jag har alltid med mig en utskrift från Google maps, med markerade platser och rutter. Så jag hinner se allt jag vill mellan allt shoppande. 🙂

 240. Aleccandra Svara

  Tandkräm, tandborste, citronservetter och deo. Under alla flyg, buss, tåg, promenader och dylikt på väg till sin slutdestination så är det skönt att fräscha upp sig på vägen. Så känner man sig inte sådär superäcklig då man väl strosar in på hotellet!

  Vill ha en Hot Pink. Perfekt med en resväsla som sticker ut och inte lätt blandas ihop med alla andras!

 241. Johanna Skogman Svara

  Till skillnad från många av mina vänner föredrar jag inte att resa till ställen så som Paris och London. När jag åker någonstans har jag alltid med mig en rulle silvertejp. Jag har under mina resor fått erfara att användningsområdet är mycket större än gemene man ens kan föreställa sig…

 242. Emma Svara

  jag packar ner nyfikenheten, smaklökarna och mitt hjärta. Allt för att få upptäcka nya länder med öppna ögon!

 243. Camilla Sandmark Svara

  Jag packar alltid ner några souvenirer från Sverige i väskan.De ges alltid bort till underbara människor som jag möter och är alltid lika uppskattat.För egen del är det dagboken som alltid följer med.Har man skrivit i en så´n dagligen i 37 års tid är det svårt att lämna den hemma.(och ja,jag har en hel bokhylla full med dagböcker hemma!)Speciellt kul att läsa de personliga reseskildringar man gjort genom åren.
  Gärna en rosa väska.Den syns bra på bagagebandet:)!

 244. Ulrika W Svara

  Jag packar ALLTID ner min dotters gosekatt ”Nenne”. Den är viktigast av allt såklart! 🙂

  En grå väska vill jag ha om jag vinner!

 245. Anders S Svara

  Löparskor, ibland flera par. På konferensresor när folk hänger i baren utforskar jag terrängen. Det kan vara skog och mark eller stadskvarter, det gör känslan av att jag reser mer levande Den rosa väskan, man vill ju synas 🙂

 246. Tore Bryneholt Svara

  Alltid rakhyvel,en lagom stor spegel, tandborstar och dito grejor. En smidig dolk – kniv – en flaska vin med tillbehör,för att fira framkomsten – ankomst på kvällskröken. En bok och egen badhandduk av bästa slag. Minimalt med kläder utifrån platsens temp och väder. Skor som duger att gå med i 24 timmar i sträck oavsett väder.Inneskor – tofflor – sköna, för att koppla av med på hotellets balkong och säng + en morgonrock. Ett stabilt ljus för balkongen.Då är jag borta, men luktar hemma! Väskan den rosa…

  • Tore Bryneholt Svara

   Alltid rakhyvel,en lagom stor spegel, tandborstar och dito grejor. En smidig dolk – kniv – en flaska vin med tillbehör,för att fira framkomsten – ankomst på kvällskröken. En bok och egen badhandduk av bästa slag. Minimalt med kläder utifrån platsens temp och väder. Skor som duger att gå med i 24 timmar i sträck oavsett väder.Inneskor – tofflor – sköna, för att koppla av med på hotellets balkong och säng + en morgonrock. Ett stabilt ljus för balkongen.Då är jag borta, men luktar hemma! Väskan den rosa…
   Tore Bryneholt, Helsingborg

 247. Ann-Margret Wastå Svara

  Försäkringshandlingar, viktiga tel.nr, alla resehandingar.Necessär med tandborste, tandkräm, solkräm och nödvändigt smink, liten väska med mediciner, myggmedel, plåster och alsolsprit.Bra skor, badkläder,solglasögon fönborste, något läsvärt, gärna med korsord och sudoku. Kläder för alla tillfällen.
  Om det är en golfresa behövs kläder för detta + att man får dra på extrakolli med golfbag.
  Skulle vara smart med en fyrhjulig resväska som rymmer allt detta. Tycker att båda väskorna är ur läckra.

 248. Anneli Eriksson Svara

  Jag packar alltid ner en fin duk och en hel hög med blockljus och värmeljus. Även den gråaste betongbalkong med tråkiga plastmöbler blir mjuk och romantisk i skenet av levande ljus på kvällen.

  …och till nästa resa skulle jag gärna packa i väskan i Magnum Grey =)

 249. Emma-Lena Svara

  Min resväska fylls med massa ting,
  vätskeersättning för att slippa solsting.
  En kudde som jag vet är skön,
  tidning för att läsa nya rön.
  Laddare till elektroniken,
  myggnät om jag ska till tropiken.
  Paraply för dåligt väder,
  Solskydd är självklart såsom kläder.
  Ett pass man alltid ska ha i hand,
  för att komma till främmande land.
  Ja mycket ska rymmas däruti,
  sist packar jag på katterna ett fotografi!

  Om jag vinner skulle jag gilla att få den rosa väskan!

 250. Pernilla Hörup Svara

  Packar alltid ner en liten extra påse i tunt tyg. Den får man alltid använding för. På solsemester funkar den som strandväska, storstadsemester för shoppingen, på hemresan perfekt för ev extra handbagage. Mycket snyggare och miljövänligt än alla trista plastpåsar.
  Den gråa väskan hoppas jag blir min.

 251. Johan Bergström Svara

  Jag reser mycket i arbetet och tar alltid med mig träningskläder så att jag håller mig i form.

  Vinner jag så vill jag ha den grå väskan. Då kan hela familjen använda den, även våra tonårskillar:-)

 252. Anita Karlsson Svara

  Ja, vi reser en del, både i Sverige och till utlandet, men inom Europa räcker då jag inte är så förtjust i att flyga.
  Vi har alltid näsdroppar med oss, det underlättar flygresan när man ska upp i luften och det slår lock för öronen mm.
  Vet jag att det finns ugn eller micro på rummet där jag ska bo så har jag också en vetekudde med mig, annars en liten ullig halsduk som värmer min onda nacke när jag ska sova.
  Ett anteckningsblock är ett måste, jag för gärna dagbok på mina resor, i alla fall de som är på en vecka och längre.
  Om jag skulle vinna, skulle jag nog önska mig en Hot Pink väska, behöver faktiskt en ny. Skulle vara tuft att få en ny till min julmarknadsresa till Goslar och Celle, hoppas självklart på tur med Resia och Hallins blogg.

 253. lena Svara

  Åh den rosa……….så fin. 🙂

  Packar alltid ner ficklampa. Superbra kolsvarta medelhavsnätter på smågator och andra platser utan belysning.

 254. ella Svara

  Detta kanske inte är så glamouröst, men jag har alltid med mig bra magtabletter när jag reser. Oavsett om jag är i centraleuropa eller asien, Mexiko eller Indien. Bakteriefloran varierar trots allt överallt.

  Om man inte vågar äta den inhemska maten är resan halv. Vet jag att jag har en stabil stark magflora genom mjölksyrebakterier i kapsel från helsokosten, och dessutom något som stoppar upp och neutraliserar om det skulle gå illa så vågar jag smaka, njuta och uppleva världen på riktigt.

  Jag skulle gärna vinna den gråa/mörka väskan då min gamla nyligen fullkomligt slets ut i Dubrovniks alla trappor.

 255. Mia Svara

  Tyvärr måste jag säga migränmedicinen. Sol, värme och konstiga tider gör sig påmint ibland. Men har jag den bara med mig kan jag slappna av mera och förhoppningsvis fira semester utan huvudvärk! 🙂

 256. Mia Svara

  Hoppsan… Vill gärna vinna den grå;)

 257. Helena Svara

  Pincett, flasköppnare, nagelsax amt nål&tråd.
  Det är de små, tillsynes obetydliga detaljerna, som gör det. Resten slinker ner i väskan med automatik.

  Färg på väskan: svart

 258. A.K Svara

  Eftersom jag oftast är på väg utomlands när det är dags för att packa resväskan, så svarar jag en adapter! Hoppas på en Hot Pink så den är lätt att se 🙂

 259. Karin Hylander Svara

  Husmorsränderna går aldrig ur. Jag packar en rulle med treliters plastpåsar, ett snöre samt en fleecefilt i den rosa väskan. Ingen resa utan att alltihop har kommit till användning…

 260. Marie Johansson Svara

  Löparskorna!!! Vi går alltid mycket under våra semestrar oavsett om vi är på solresa eller i en storstad. Upplevelsen blir alltid speciell om man gör det till fots 🙂
  Hade gärna sett att den rosa väskan hade flyttat hem till mig!

 261. Maria Ljunghög Svara

  Åhh vilka snygga väskor !! Inte fel att få resa runt med dem..
  Inte för att jag reser sååå ofta men jag är noga med att packa ner sy etui och en bra bok !!

  Finns inget värre än ett litet hål i klänningen eller tröjan. Och det finns sällan nåt närliggande som man kan införskaffa detta. Och en bra bok är livs viktigt när planen blir försenade, eller när man ligger på beachen.. DÅ vill man läsa nåt riktigt bra och gärna på svenska.

  Det är vad som ALLTID följer med i min väska.
  // Maria

 262. Mimmi Svara

  Efter mina resor erfatenheter åker jag aldrig utan medel mot myggor:( Hemskt annars !

 263. Marie Coughlan Svara

  Lite lediga kilon och utrymme för att ta med lite sköna resminnen hem.
  Grått är flott!

 264. Cicci Svara

  Hejsan!

  Jag har ALLTID med (minst)en skönlitterär bok som utspelar sig på resemålet eller i allafall i själva landet. Det är en häftig känsla att läsa en bok som utspelar sig där man befinner sig. 🙂

  Hälsningar Cicci

 265. Anna Olsson Svara

  Att resa uta pass och biljett vore inte så bra. Och har man då resia som hjälp är allt lätt 😛

  Hot Pink till resan till USA skulle passa bra 😛

 266. Gittel Larsson Svara

  Jag älskar rosa, så den rosa väskan väljer jag först och främst om jag skulle ha turen att vinna.

  Det jag alltid tar med mig när jag är ute och reser är ett par varma sockar att ha på flygplanet och en god bok att läsa i vid poolen eller på stranden. Ett måste är att ta med kameran så jag kan föreviga med att ta en massa fina bilder ifrån resmålet, så att jag kan drömma mig bort i höstrusket.

 267. Cicci Svara

  Glömde:

  Båda väskorna är fantastiskt fina men den rosa är min favorit och den jag helt skulle vilja ha. 🙂

  //Cicci

 268. Katarina Svara

  Jag reser en hel del både i jobbet och privat. Tåg eller flyg är de vanligaste färdmedlen. Den här veckan har jag hunnit vara i Göteborg med jobbet och till helgen väntar en mini-semester till Amsterdam (med betoning på mini, fredag-söndag ska vi vara borta). Sommarsemestrarna brukar innebära längre resor. Var och hur jag än reser tar jag alltid med mig följande:

  1. Öronproppar och ögonmask är alltid nerpackat så kan jag sova var jag än befinner mig.
  2. Liten anteckningsbok där jag kan skriva upp tips inför resan och exempelvis restauranger man vill gå till när man väl är på plats.
  3. En stor sjal som både kan hålla en lite varm, skydda mot solen och/eller fungera som kudde på resan.

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha den rosa resväskan.

 269. Maria Nilsson Svara

  Jag har alltid minst 2 par skor.
  Laddare till kamera,mobil.
  Kläder, både mina och min dotters
  Stor neccesär innehållandes allt till en barnfamilj. från min egen make up till skoskavsplåster.
  en hot pink skulle passa bra till vår kommande vinterresa.

 270. Katarina Kullenberg Svara

  Min favoritfärg är svart och blå.
  På min resa packar jag med plånbok, pass, laddare, öronproppar, tidning på färden, lätta kläder o bekväma skor, hygien artiklar, och det viktigaste är ju mina hörlurar.

 271. karolina ollermark Svara

  Jag har alltid ALLTID med mig handsprit (för vem vill bli sjuk på resan) och så en skön uppblåsbar nackkudde.. har nu även införskaffat en tempurkudde i reseformat, VÄL VÄRT MÖDAN!

 272. ewa johansson Svara

  Jag har alltid med mig alldeles för mycket. När jag kommer hem har jag använt hälften ,så stora väskor är viktigt för mig. Jag har med mig allt från strykjärn till ötontops. Första hjälpen-väskan packar jag alltid ner först då jag är otroligt klantig. Kläder och skor för en månad fast jag bara har köpt resa för en vecka. Den väska jag tycker bäst om är den svarta så vinner jag vill jag heeemskt gärna ha den..:))

 273. Yvonne Mårtensson Svara

  En liten våg att väga resväskan, handlar oftast för mycket på mina resor. Vågen tar inte stor plats 🙂

 274. Anna Sevo Svara

  Jag tar med med min tempur kudde & madrass,
  ifall sängen skulle vara helt kass.
  Och alltid ett par sköna skor,
  för jag går alltid mer än jag tror.
  Sedan packar jag alltid med ett glatt humör,
  för det är det som hela stämningen gör.
  Och en ipod fylld av härlig blandad musik,
  som tillsammans med resans minnen gör mig rik.

  Båda färgerna är superfina men jag väljer hot pink som nr 1

 275. Eva Armskogh Svara

  Jag packar i mina joggingskor! Bästa sättet att upptäcka nya resmålet och samtidigt skönt att röra på sig efter flygresan. Givetvis våtservetter så jag håller elaka bakterier borta. Packar också ner en deckare i den utläckra rosa väskan!!

 276. Anna S Svara

  Jag har alltid med mig hårsnoddar/hårnålar och andra saker att fixa frisyren med 🙂
  Om jag vinner så önskar jag mig färgen hot pink

 277. Kristin Hamdan Svara

  Jag tar med en liten träpinne att använda som ”broms” för min nuvarande resväska med 4 hjul. Har hänt flera gånger att den smitit iväg till andra änden av bussar, tåg etc. Men jag klandrar den inte, såklart en resväska vill röra på sig 🙂

  Jag tycker Magnum Grey var fin!

 278. Gitte bortbytingen Svara

  Ja hoppar mobilen och tar en laptop isätllet, för då kan jag ha lite koll på mitt jobb och svara på mail. Men kameran förstås.

  Ett eller två ombyten, ett par praktiska skor jag kan traska i, en inhemsk ordbok, badkläder och en pocketbok jag inte ens kommer öppna. Måste är utöver det tandborste, tandkräm, en borste, en karta alvedon och ett paket Y3. Reser helst så lätt jag kan.

  Jag vill ha en SVART!

 279. Annica Palmér Svara

  Min lilla rosa funny bunnie skulle passa utmärkt i en rosa titanväska….

 280. Carina Johansson Svara

  Tar alltid med en resevattenkokare,pulverkaffe & ett litet paket bitsocker.Det är ju så mysigt att sitta på balkongen & dricka kaffe med något gott till(gärna likör).Tyvärr så får jag alltid lämna dessa saker på hotellet,då det inte får plats i väskan när jag ska åka hem.En rosa väska skulle min 16-åriga son uppskatta.

 281. Ann Karlsson Svara

  Passet, Allt annat kan man köpa 🙂 Den grå var snygg!

 282. Gertrude Lund Svara

  Jag packar alltid med mig vätskeersättning.

  Spelar ingen roll vilken färg, båda var jättefina.

 283. Catrine Storås, Surahammar Svara

  Hej!
  Jag tar aldrig med mej mobilen, men förståss kameran.
  Och så har jag alltid en bunt korsord och sudokon.
  Gillar båda väskorna, men en rosa vore kul!!!

  Catrine

 284. Helena Klahr Fast Svara

  En deckare, helst av John Grisham, väckarklockan och sköna skor för långpromenader. Oavsett om jag ska gå runt och shoppa, eller promenera i naturen, så vill jag att fötterna ska orka länge.
  Helst vill jag vinna den rosa väskan, som ser så häftig ut, men skulle även vara stolt över att resa med den grå.

 285. Anna Svara

  Jag packar alltid med mig öronproppar, min stora välfyllda necessär och för många par skor=). Sen har jag ju förstås kläder efter resmål!!!! Jag tycker den rosa väskan är urläcker!

 286. Anki Svara

  Packar alltid tvättlina och klädnypor. Jätte bra att fästa i balkongräcket när hela familjens våta badkläder skall hängas upp.
  Den rosa var jätte snygg

 287. Sara Björklund Svara

  Jag packar alltid med mig min resedagbok och penna, för att kunna skriva ned vad som händer och hur jag upplever resan, på så sätt kan jag leva längre på minnet… genom att friska upp det emellanåt 😉 sedan packar jag rutinmässigt ned kläder, extra skor, tandborste, smink och ev. bikini om sol finns på destinationen.

  Den rosa skulle passa mig som handen i handsken! *love it!* Den matchar dessutom mina resehandlingar från Resia 😉

 288. Rose-Mari Svara

  Har alltid ett litet överlevnadskit med mig som innehåller: syetui, pocketkniv, klädnypor, tvättlina, ficklampa, pincett, reflex och lite annat smått och gott, dock har jag sällan behövt utnyttja något av detta, men man vet aldrig…
  Förutom detta packar jag naturligtvis alltid ner några pocketböcker, ett bra sätt att få en tråkig flygresa att gå fortare eller att fördjupa sig i när man ligger i solstolen vid havet!
  Båda väskorna är snygga – men om jag får välja tar jag den grå – om sambon vill låna…

 289. Ingier Adersson Svara

  Jag packar alltid ner SKOR, SKOR och SKOR. Gärna ett par för varje dag i veckan. Så slipper jag skoskav och ömma fötter…
  Tycker den rosa väskan skulle passa bäst till mina skor!

 290. Maria Granlund Svara

  Jag ser alltid till att ha med Visa-kortet och handsprit. Det mesta fin att köpa på plats och handspriten är bra när när man är i länder då man äter med händerna.

 291. Sanna Heiskanen Svara

  Jag packar alltid ner doftljus exempelvis Amber Noir… Att ha det tänt brevid sängen är ljuvligt lyxigt!

 292. Pernilla Svara

  Resevåg är en väldigt bra sak att ha med sig,för mig som alltid packar för mycket 🙂 Om jag vinner väskan vill jag helst ha SVART….tänkte isåfall överraska sonen som alltid får dela med mig (cerise!!)

 293. Carina Risberg Svara

  I min knökfyllda resväska finner man ett apotek, för mycket kläder, smink (såklart), för stora hårapparater och några par skor. En Hot Pink skulle passa mig utmärkt =)

 294. Petra Svara

  Jag packar alltid ner mitt lypsyl. Man blir alltid så torr om läpparna när man är ute och flyger. Resten är viktiga grejer till barnen, som tex böcker och målar bok. Jag vill ha en väska i hot pink!

 295. Jessica Hellström Svara

  En resevattenkokare är min följeslagare när jag ser mig om i världen, för då får jag alltid dricka mitt favoritte på kvällarna, jag kan få extra varmt i badkaret om jag vill men även värma gröt/välling till min son, även att koka ägg. En praktisk pryl som har många användningsområden, kan inte resa utan den!! En Hot Pink väska skulle göra min resa så färgglad och härlig, blir glad bara jag ser den!! Håller alla tummar och tår att jag en ny resekamrat får!!

 296. Therese Hansson Svara

  Jag tar alltid med mig hårtork, öronproppar och en bok. Skall även tänka på att ta med mig bekväma skor då jag fick ett fruktansvärt skoskav på min senaste resa.

  Jag skulle vilja vinna färgen Hot Pink!

 297. Annika Andersson Svara

  Efter 1,5 år i oupptäckta Vietnam började jag engagera mig i ett statligt ägt barnhem ute på landet. Där bor 12 hemlösa barn i åldrarna 2-14 år. Många har medfödda sjukdomar som ”vattenskalle”, eller utvecklingsstörning och behöver all hjälp dom kan få från Sverige. Mycket finns i hemlandet så som medicin och rätt kost, men i min resväska från Sverige finns alltid Astrid Lindgrens barnböcker översatt till Vietnamesiska som jag läser för barnen. Detta är inget som deras eget land kan bidra med. Rätten till en riktig barndom.
  Min nya resväska (grå) ska på nästa resa fyllas med gosedjur som barnen kan krama när de behöver närhet och kärlek. Det lilla betyder såå mycket..

 298. Ninni Diestra Svara

  Jag packar alltid ner min bagagevåg så jag kan hålla koll på vikten.

  Jag vill gärna ha den rosa om jag vinner.

 299. Sara Johansson Svara

  Sambon, en bra bok eller musik samt en gnutta lakrits 🙂

 300. Klara Engvall Svara

  Rosa öronproppar, rosa örngott och en rosa bläckfisk som sällskap. Jag behöver nog inte säga att jag önskar mig den rosa resväskan…

 301. Helena Dahlbäck Svara

  Packar alltid Y3(tvättmedel),en bok och alvedon.
  Vill gärna vinna den svarta!!

 302. Anna Ericsson Svara

  Jag packar alltid ner en nagelfil och extra linser.

 303. Anna Ericsson Svara

  Jag packar alltid ner en nagelfil och extra linser. Grå resväska Tack!

 304. Anders Linreus Svara

  Det första som alltid är med är badbyxor…skulle aldrig åka på någon form av resa, kort som lång utan dom…

 305. Marie Johansson Svara

  Denna tävling ställde faktiskt mer frågor än svar för mig haha. Vad brukar jag packa…..läste igenom alla inlägg och inser att jag faktiskt brukar glömma packa en massa. Reser ofta och gärna, packar alldeles föör mycket onödiga prylar så jag har nu fått en massa bra tips på vad man ska packa. 🙂 och gärna i en Hot Pink 🙂

  Men som svar på frågan…pass, pengar är en given. Musik har jag nog alltid haft med mig, förr i tiden i form av Freestyle (för oss som kommer ihåg dom bjässarna) till dagens slimmade Mp3.
  Så mitt svar är: Musik.

 306. Malou Sndberg Svara

  Vart jag än i världen anländer, min lilla perkulator använder:) För kaffe de e livet de:)

 307. Elvira Eriksson Svara

  Det finns en del måsten när man reser. Laddaren till mobilen, kamera, handsprit, gärna en liten hopvikbar shoppingbag samt en massa braatthagrejor och sist men inte minst, ett glatt humör och ett öppet sinne. Den rosa väskan passar bäst att dessa ting i så den skulle jag helst vilja ha om jag vinner.

 308. Patrik Adqvist Svara

  Det goda humöret förstås! 🙂

 309. Annelie Karlsson Svara

  Jag packar alltid ner upptäcktslusta och nyfikenhet, blandat med underkläder och necessär. Bredvid glädjen över att vara på väg någonstanns trängs mina kläder och en påse godis. Den gråa resväskan skulle passa fint till mitt bagage! 🙂

 310. Maria Svara

  Numera är öronproppar ett måste när jag reser och ögonmask. Dels för att jag har tinnitus och är ljuskänslig (vaknar lätt vid minsta ljus) och dels för att man aldrig veta vad som dyker upp på resan
  😀 Dessutom ger det mycket bättre ro och bättre sömn! jag vill inte bli störd när jag reser.
  Förutom det är det givet att mina supersköna ”myskläder” åker med i väskan när jag åker någonstans där jag sover över.
  Men mest av allt finns förväntningarna på resan nedpackade…alltid lika roligt och spännande att få resa iväg oavsett längd på resan.

  Färgen spelar mindre roll på väskan. Det är kvaliteteten som räknas så vinner jag överhuvudtaget en Titanväska ör jag supernöjd!

 311. Katarina Svara

  Jag tar alltid med mig en bok eller två. Det är skönt att varva ner genom att läsa innan man somnar efter en dags äventyr.

  Om jag vinner en resväska så vill jag helst ha en i Hot pink.

 312. Linnea Svara

  Skavsårsplåster! Jag utforskar gärna platser till fots (såväl som i en storstad som på landet) och det finns inget värre än att få otäcka skavsår och inte kunna gå ordentligt. Därför tar jag alltid med skavsårsplåster!

  Jag skulle gärna vinna den snygga rosa väskan!

 313. Ulrika Lavehall Svara

  I väskan packar jag alltid en sarong som är diskret – den funkar som handduk på stranden, för att värma armar och axlar till kvällen, för att skyla sig med vid tempelbesök mm. Även bra att ha i storstad som picnic-filt eller för att ha på sig på hotellets relaxavdelning. ”Tänk att med en fyrhjulsdriven Titan Magnum i grått stål, resa till härliga stränder eller till en het metropol!”

 314. Linda M Svara

  För många örhängen. En bok. Och min vattenkokare.

  Hot pink!

 315. Linda Lundh Svara

  Jag tar ALLTID med mig för mycket kläder, skor och mina mediciner och min mp3 spelare laddad med massa bra musik. Och visa kortet så jag kan fylla på väskan med lite till 🙂 Jag gillar den rosa väskan mest!

 316. Emely Svara

  Åhh, vilken underbar tävling du anordnar!
  Då jag har otroligt känslig hy, ser jag alltid till att packa ner mina hudprodukter. Utan dem kan min resa förstöras, och DET vill jag inte! Jag önskar vinna den grå. Ha en fortsatt fin dag!

 317. biggis Svara

  Eftersom jag arbetat inom sjukvården ser jag alltid till att ha första förband och lite medicin med mig både för eventuella egna behov eller för att kunna hjälpa mina medmänniskor.

  • biggis Svara

   Önskar en bra resväska spelar ingen roll vilken men lite färg är alltid trevligt

 318. Helena Nilsson Svara

  Jag tar alltid med mig ett anteckningsblock, där jag på kvällen skriver ner vad jag har sett och gjort under dagen. Det är jätteroligt att titta tillbaka på.

 319. Eva-Lisa Jonsson Svara

  Tandborsen och en bok om landet dit jag reser. Ett par sköna skor är ett måste när natur och kultur ska upplevas.
  ROSA resväskan är läcker den vill jag vinna

 320. Petra Vainionpää Svara

  Jag packar alltid ner några värmeljus och några klädnypor. Värmeljusen för kvällsmyset och klädnyporna för de blöta badkläderna.

  Den rosa är urläcker, så den vill jag gärna vinna!

 321. Annica Svara

  Sist jag var utomlands så hade jag med mig kläder som sagt, badhandduk, smink, Kalle Anka tidningar för att fördriva tiden genom att läsa serier när man solar sig, jag hade även med mig en bok och medicin ifall man skulle mår dåligt under semestern.

  Skulle vilja vinna en rosa resväska eftersom min resväska blev förstörd sist vi åkte och jag blev inte så glad för väskan var bara min i 10 dagar, så nu står den i min garderob för jag hoppas att man kan använda den en gång till men killen säger nej för det är ett stort hål i den :/

 322. Jocke Svara

  Jag tar alltid med min digitala resevåg, liten och smidig och mycket användbar! Oavsett om jag ska på långresa med mycket shopping eller en kort weekendresa så har jag alltid användning för den. Jag slipper oroa mig för övervikt eller åka på att slänga eller betala för extra bagage. En liten ”mindeaser”!

 323. Jocke Svara

  Jag tar alltid med min digitala resevåg, liten och smidig och mycket användbar! Oavsett om jag ska på långresa med mycket shopping eller en kort weekendresa så har jag alltid användning för den. Jag slipper oroa mig för övervikt eller åka på att slänga eller betala för extra bagage. En liten ”mindeaser”! Just det, gärna en grå väska om jag skulle vinna…

 324. Michaela Kullberg Svara

  Jag tar alltid med mig böcker. Både skönlitteratur och böcker om resmålet…

 325. Michaela Kullberg Svara

  ….och glömde skriva att jag gärna vill ha en roooosa fin väska (om jag vinner!)

 326. Nelson Svara

  Mina Harry Potter-böcker. De har varit med på många resor, och är nog lästa mellan 20-70 gånger, beroende på vilken bok det är. Funkar bra att läsa på eller i flyg/färja/tåg/bil och att läsa på hotell, stranden, poolen, skidstugan eller var man nu är och var man än har för sig.

  Tyvärr blir det ganska tungt med sju böcker, så jag får välja ut några stycken att ta med. Att ha med mina HP-böcker är alltid ett säkert kort för att resan kommer bli bra.

  Den rosa väskan skulle matcha mina böcker väldigt bra, så om jag vinner vill jag gärna ha den!

 327. Sanne Svara

  Skavsårsplåster…hänger alltid med på resan.
  Såriga hälar ska inte få förstöra semestern och möjligheten att strosa runt på nya, spännande äventyr.

  Den grå väskan skulle vara toppen att vinna. 🙂

 328. Ann Svara

  När jag reser är det alltid sol och badsemester som gäller’Därför har jag alltid solkrämer och baddräkt med mig.

 329. Rebecca Svara

  Favorit-thé och härlig mjölkchoklad
  på varje resa till strand eller stad!
  Då slipper jag lida av beska blask
  unviker glatt lokalt vidrigt snask!
  Med en läcker Hot Pink Titan X2
  resa skulle jag då aldrig motstå!

 330. Håkan Svara

  Jag har oftast med mig alldeles för mycket saker (kläder), då resväskan är så stor att den känns tom annars.
  Nästintill övervikt redan på utresan är mer regel än undantag.
  En mindre, läckrare och smidigare, Titan Magnum Grey, skulle garanterat spara både pengar och rygg för mig.

 331. Lisbeth KRogh Svara

  Jag tar ALLTID med mig en kortlek,i fall det blir förseningar.. Magmedicin och tandborste/tandkräm.
  Den rosa väskan skulle passa mig utmärkt!Den missar jag INTE när den kommer på rullbandet!!

 332. Charlotte Pålsson Svara

  1)Ficklampa (med fräscha batterier)
  2)Värmeljus & tändstickor
  3)Multiverktyg
  (tyy sax/kniv/nagelfil/pincett/korkskruv/skruvmejsel-i ett)

  Sen är jag nöjd & redo för äventyr 🙂

 333. Annelie Johansson Svara

  Hot Pink faller mig i smaken,
  Lätt att se bland de övriga bagagen.
  Kudde och tofflor tar jag alltid me
  Huvudet får vila och fötterna kan le.

 334. Sofia (Coconuts & Skylines) Svara

  UPPBLÅSBAR KUDDE!

  *Kalasbra på flyget/bussen/bilresan för trötta huvuden eller stötdämpare på skakiga resor.

  *Funkar också att lägga under platta hotellkudden.

  *Utmärkt att sova på på knölig strand.

  *Lägg mellan vinflaskor i resväskan eller fyll ut eventuellt tomrum i densamma utan att allt skakas sönder under färden.

  *Tar nästan ingen plats när man inte använder den och väger i stort sett ingenting:-).

  Min senast välanvända väskskrutt var väldigt rosa så en grå kunde vara kul denna gång. Båda ser dock otroligt tjusiga ut!

 335. Karin W. Svara

  · Öronproppar. När flera sover i samma rum kan man ge sig den på att åtminstone en snarkar.
  · Tvättmedel. Det är skönt att kunna tvätta upp emellanåt även om det bara kan ske i ett tvättställ på hotellet.
  · Våtservetter. För att tvätta av händerna innan man äter och för att rengöra klibbiga händer efter maten.
  · Ficklampa. Kommer väl till pass under nattvandringar och vid eventuella strömavbrott på hotellet.

  Skulle väldigt gärna vilja vinna den grå resväskan.

 336. Evy Svara

  Hej,

  I min fina nya rosa väska, som jag vann i en tävling på Hallins reseblogg, packar jag ner många sjalar i olika färg och material. En sjal är den perfekta accessoaren att ändra en utstyrsel med. Perfekt att hänga om axlarna ljumma kvällar vid medelhavet, när man sitter och njuter ett gott glas vin och stirrar drömmande ut över havet.
  Väskans färg är enastående, då den verkligen syns när den kommer på bagagebandet!
  Tack!

 337. Malin Larsson Svara

  Våtservetter (i handbagaget) så att jag kan känna mig fräsch, eftersom det kan vara många timmar från start tills man kommer till hotellet. Och kondomer! Det är bäst att lita på svensk kvalitet – skulle inte våga inhandla dem i varma länder, vem vet hur gummit reagerat på värmen. 😉
  Hot Pink matchar mina tånaglar, men grått går ton i ton med Göteborgshimlen större delen av hösten, så båda fyller sin plats!

 338. Cilla Svara

  Öronproppar och en Lonely Planet-guide är två måsten. Nu när jag är gravid har jag med mig stödstrumpor också, skönt på flyget.

  Jag vinner gärna den grå väskan!

 339. Jonas Svara

  Pinsamt nog så är det min fästmö som sköter det mesta av packningen… De gånger jag packar blir det uselt, jag får med mig 4 kompletta kostymer men bara ett par kalsonger – tur att det går att shoppa även utomlands!

 340. Jonas Svara

  För övrigt skulle jag gärna vinna den grå väskan!

 341. Maria P Svara

  Jag tar alltid med mig både sköna och osköna skor, några snygga högklackade när man vill känna sig fin och några platta sköna ballerinor som funkar i alla lägen! Sen fäster jag alltid en adresslapp på väskan i nån skrikigfärg så att jag känner igen min väska och skulle den hamna på villovägar så hittar den alltid hem till mig!
  Jag håller tummarna för den grå väskan!

 342. Satu Huolman Svara

  Hej RESIA!

  Oooh kul tävling detta, chansar och är med!

  Magtabletter mot tillfällig diarré. (TRAVELLO) Efter att drabbats av turistmage så åker alltid magtabletterna med! 🙂

  Magnum Grey önskas här 😉

 343. Anna E Svara

  Jag tar med mig anteckningsblock och en skön penna, öronproppar är en trogen vän liksom ett par sköna sockor att mysa omkring i 🙂

 344. Anna E Svara

  Önskar såklart resväskan Hot Pink om jag vinner, den matchar sockorna 🙂

 345. Anna E Svara

  Jag packar alltid ner mina träningsskor och en sport-BH. Kan inte resa utan dem. Man vet aldrig om tillfället att använda dem duker upp!
  Mina skor är rosa, så det är bäst att matcha med den rosa väskan 😀

  Anna

 346. Johanna Svara

  Beror lite på resmålet förstås, men i de flesta fall har jag med mig ett paket kaffe. Blir tokig om jag inte får dricka riktigt kaffe! Annars är nål o tråd en favorit.

  Båda väskorna är jättefina, men den rosa skulle nog vara alldeles extra fin att vinna 🙂

 347. Jessica Sörensen Svara

  Ett ordlexikon med översättning packar jag alltid ner,
  det är bra bra att ha om något oförväntat sker.
  Man kan göra sig förstådd och diskutera,
  fråga vägen och mycket mera.

  Jag skulle välja Hot Pink

 348. Åsa Nilsson Svara

  Efter en brand tar det tid innan såren läker,
  därför packar jag en brandvarnare för att vara säker.
  Varnare brukar finnas javisst,
  men vem vet när batteriet byttes sist.
  Med egen utrustning vet jag att allt är okej,
  den bästa tryggheten för mig och min familj.
  Om jag vinner resväskan önskar jag helst en rosa.

 349. Annsofi Nilsson Svara

  För att skydda ögonen när jag bättrar på brännan, har jag alltid med mig sådana där svarta ”ögonskydd” i plast som finns på solarier. Ögonen mår så mycket bättre då och det påverkar inte heller solbrännan då de täcker en minimal yta. En Hot Pink resväska vore underbart!

 350. Solbritt Nilsson Svara

  Djupfryst falukorv som nödproviant, en riktig vän i nöden, för småbarnsfamiljen en toppenmöjlighet. Kurrande barnamagar är inte att leka med. En korvbit redan på hotellrummet underlättar, innan man lokaliserat närmaste supermarket. Dessutom en smak som barnen känner väl igen. Korven håller sig perfekt kall i resväskan under flygresan, speciellt i en riktig kvalitetsväska som den här (oavsett färg är den underbar, men rosa om jag får välja).

 351. Sofie Eriksson Svara

  Det enda som egentligen behövs som inte går att köpa på plats (om man skulle glömma) är GLATT HUMÖR! Har man glatt humör och är frisk och kry kan man andas ut och konstatera att det förmodligen inte är världens grej om man inte hittar sina öronproppar eller pocketbok i sin stiliga HOT PINK.

 352. Ingrid Hedström Svara

  Det viktigaste är att par sköna skor för jag vill utforska så mycket som möjligt på mina resor. Sedan gäller det att tanka med gott kaffe så prezzobryggare, kaffe och vattenkokare packas alltid ner. En hot pink titanväska skulle jag så gärna vilja ha.

 353. Gerdan Svara

  Ett språklexikon, en resehandbok och ett par bekväma promenadskor.Då är jag förberedd för många sköna upplevelser.
  Den grå väskan vill jag gärna vinna!

 354. Elsa Svara

  Min dagbok och en strandklänning som också fungerar som aftonklänning.
  Jag skulle vilja vinna den grå.

 355. Hjärter Svara

  Ett par bekväma skor och litteratur om resmålet packar jag alltid ner.
  Magnum Grey är min favorit

 356. Vickis Svara

  Min necessär med hygien- och skönhetsgrejer kan jag aldrig vara utan!
  Att vinna en Hot Pink-väska vore en dröm!

 357. Elin Svara

  Jag tar alltid med min adressbok. Att ha kontakt med min familj och mina vänner är absolut viktigt även om jag är på resande fot.

  Jag önskar den grå om jag vinner!

 358. Andy Svara

  Löparskor och rakgrejer vill jag alltid ha med mig för att hålla mig välvårdad och i god form.
  En Grey Magnum skulle sitta fint!

 359. Mackan Svara

  En bra deckare och en anteckningsbok med penna har jag alltid med mig.
  Den grå väskan skulle jag gärna vilja ha!

 360. Maria Rehn Svara

  Reser alltid med för mycket i väskan för det kan ju vara så att man vill ha just den tröjan eller just de shortsen. Men något som alltid finns med är ett örngott hemifrån, hur långt borta man än är så känner jag mig hemma när jag lägger huvudet på kudden med mitt egna örngott. Känns tryggt!

  • Maria Rehn Svara

   Glömde att jag önskar en rosa resväska om turen finns!

 361. Anna Johansson Svara

  Allra allra helst tar jag med en vän, en alldeles alldeles speciell en. Vet inte om jag hittat honom än, men den frågan får besvaras sen. Jag lovar och svär, även om både väskan och jag blir skär, att jag vågar bjuda in till en resedate, dte kan ju faktiskt hända, att det blir helt helt great!

  PS. Misstänker viss snarkning så de obligatoriska öronpropparna åker också med, liksom min nya favorit vakumpackaren…

 362. Eva Svara

  Förutom de obligatoriska sakerna som pass och hygienartiklar, så tar jag med mig egna huvudvärkstabletter, plåster och en tub kalles kaviar. De gånger vi hyr lägenhet (Vilket vi oftast gör) Tar jag även med sillburk och lagar mat färdigt hemma som jag fryser ner. Dvs köttfärssås, kallops, stekta pankakor och likande. Detta packar jag samma dag som vi reser och de hinner inte tina innan vi kommer till hotellet och då är det bara att slänga in dessa i frysen när man kommer fram till hotellet. Då har jag även tagit med en påse ris och pasta i lagom portioner. På så sätt kan man minimera inköpen samt slippa att få massa råvaror över. Sedan väljer man om man vill äta ute några dagar eller bara gå ut och ta något lättare. Kan tyckas överambitiöst men är jätteenkelt och smidigt.

 363. Eva Svara

  Glömde svart om jag skulle få turen att vinna

 364. Agnetha Karlberg Svara

  … ett personligt apotek med eeze, hydrokortison och plåster är perfekt när man sitter i flygfarkoster…..

  …på väg mot solen med spade och hink oxå nerpackad i en TITAN HOT PINK….

  Ps. Trots rim så tycker jag att båda väskorna är supersnygga så ni får välja om jag vinner.

 365. Charlotte DeKlyn Svara

  En galltvål, plastpåsar och ett par klädnypor slinker alltid med i resväskan tillsammans med övrigt innehåll.
  – galltvål att tvätta ur bikinin med och annat om det behövs.
  – klädnypor till att hindra att bikinin som hänger på tork blåser bort
  – plastpåsarna till smutstvätt, till fuktigt, insamlade snäckor/stenar eller dylikt men också till hygienartiklar som schampo och bodylotion för att minimera skador av eventuellt läckage.

  En väska i Hot Pink skulle göra det betydligt lättare vid bagagebandet på nästa resa! En riktig läckerbit.

  Blev för övrigt bestulen på min resväska på tåget häromdagen – undras om tjuven valt att sno den om den varit så iögonfallande väska som en Hot Pink?!

 366. Ingrid Svara

  Solglasögon reser jag inte ens två mil utan! Papper och penna behövs för att skriva ner alla reseminnen. Gillar båda väskorna lika mycket!

 367. Emeli Ericsson Svara

  Jag packar alltid öronproppar, ögonmask, en ipod fullmatad med skön musik och en stor och varm men lättpackad sjal som jag kan svepa in mig i. Detta bordar för en skön flygtur!

  Jag reser stilfullt och gärna med väskan i i Magnum Grey.

 368. Edvin Swenson Svara

  Jag har alltid, oavsett var någonstans jag reser med mig:
  Penna och papper !!!
  En god bok
  Mitt rak-kitt jag ärvde ifrån Farfar
  En kam
  Mandlar

  Angående Färg säger jag bara att om jag är pretty in pink, kommer jag se ännu bättre ut i Hot-Pink 😀

 369. Carro L Svara

  Jag har med mig massor av tips på sevärdheter och adresser. Viktigt är också en tub med aloevera-gel, bra till precis allt.
  För att känna mig extra säker så tar jag med två mobiltelefoner. Är man klantig så är man:)

  Vill helst ha en svart väska om jag blir den lyckliga vinnaren, men gillar även den rosa. Med den väskan reser jag med elegans oavsett färg!

 370. Carro L Svara

  Jag menar för 17 grå väska, ej svart:)

 371. Therese Svara

  Jag packar ALLTID ner någonting till min älskade mamma. Eftersom jag bor i Tyskland blir det några resor fram och tillbaka till Sverige varje år och då är det viktigast för mig att komma hem med ett leende och ett par små överraskningar till mor min.

 372. Tarja Russo Svara

  Vi är ett gäng resglada tjejer, vi kallar oss för B-brudarna för vi reser alltid till destinationer som börjar på B.Visst packar vi ned en massa i våra väskor men det viktigaste att ta med sig när man reser runt i olika länder är trots allt glädjen, nyfikenheten och ödmjukheten då blir resan alltid ett minne för livet.Efter att ha varit i Berlin, Bordeau och Brattislava är det Barcelona som vi har nöjet att få lära känna till våren.
  En Hot Pink väska vore perfekt, då min röda urblekta har ett trasigt lås

 373. jessamy Svara

  Jag skulle vilja Hot Pink.
  Jag packar alltid ner passet =)

  Har inte delat på facebook men delat i min blogg http://jessamys.blogspot.com/p/tavlingar.html

 374. Annika Blom Svara

  Pass,penna,papper, kortlek och ett yatzy.

  Den rosa väskan.

 375. Helena Salmons Svara

  Jag packar alltid med ( i handbagaget ) roliga knep och knåp, historier, partytricks osv. Flygresan blir då väsentligt mycket roligare! Vinner jag vill jag ha en pink resväska!

 376. Birgitta Svara

  Mitt sällskap, ja, det kommer först
  Min kudde sen, den är ju störst
  Och pengar, pass – det är två P:n
  det tredje P:t var längesen…
  Ja, skor att byta med förståss
  om vi drar runt och shoppar loss
  Det är ju ingen föresats –
  men bäst ta med sig mycken plats
  När man passerat femti-tre
  behöver man ett annat P!

  Grå…- utifall att…

 377. Cecilia Kaan Svara

  Det jag alltid tar med mig när jag packar är min älsklingar, mina högklackade skor. Det är ett måste då man får snyggare ben och hållning utav att bara sätta på sig dem. Och så livar de alltid upp en outfit.

  Jag skulle gärna vilja ha den rosa 🙂 Om jag har sån tur.

 378. Tassa Svara

  Min packning går fort.
  Solglasögon, sarong och kreditkort.
  Sen står världen öppen för mig.
  Jag gillar väskan i Magnum Grey!

 379. Kerstin Svara

  I väskan finns alltid minst en bok
  klarar inte av att bara sitta som en tok.
  Vill läsa både på tåg, buss och flyg
  och blir det försenat är inte väntan så dryg.

 380. Anette Pernevi Sidén Svara

  *Rutig duk+värmeljus för mys på hotellet före
  eller efter kvällssupén
  *Salt+pepper+socker+plastbestick från planet för
  t.ex.bröd+ost+tomater+oliver o kanske jordgubbar på
  rum,strand eller utflykt.
  *liten ficklampa för mörka gator eller strömavbrott
  *resebrand-o.inbrottsvarnare för att undgå otrevliga
  överraskningar
  *myggolja
  *reseguidebok
  ’väldigt bekväma skor :-))

 381. Annika & Daniel Svara

  Bägge väskorna är superfina men med tanke på att det är mestadels min man som drar väskan så får det nog bli den grå!
  Det viktigaste av allt är självklart pass och pengar men utöver det så är det (för oss också ett måste att ha med oss:

  1. Vandringssandaler – Ett måste att ha bekväma skor när man ska ut på äventyr
  2. Omvandlare – För att man ska kunna ladda kameran oavsett var i världen man befinner sig
  3. Huvudvärkstabletter – För att inte låta huvudvärk fördärva dagen (till frun)
  4. Magsårsmedicin – för att inte låta magen fördärva semestern (för mannen)
  5. EN POSITIV INSTÄLLNING TILL RESAN!

  Ett litet ps är att vi faktiskt alltid reser utan mobiltelefon 😉

 382. Sandra Larsson Svara

  Min dagbok. Det är när jag skriver i den som jag hinner reflektera över vad jag upplever. Utan den riskerar resan att gå mig delvis förbi.

 383. Sandra Larsson Svara

  Och jag tycker båda väskorna är lika snygga.

 384. Johanna Svara

  Jag har alltid med mig ett mindre apotek i väskan samt en första hjälpen-låda.

  Skulle jag vinna så skulle jag vilja vinna den läckert rosa väskan! Inte svår att missa på bagage-bandet :-D!

 385. Emma Eriksson Svara

  Jag packar alltid ner en smidig och lätt bagaevåg så jag vet exakt hur mkt jag kan shoppa ochy slipper ha ångest i incheckningskön! Den grå väska är superfin så den vill jag gärna ha om jag har turen att vinna!

  Mvh Emma

 386. Ewelina Svara

  Jag packar alltid ned nässpray och alvedon, för det är ju verkligen skitjobbigt att bli dunderförkyld och inte ha nässpray till hands ;D

  • Ewelina Svara

   Glömde skriva att jag helst vinner den rosa väskan!

 387. Jeanette Svara

  Packar alltid ned ett foto på mina nära & kära.
  De som inte är med på resan finns då ändå nära.
  Få med dem i packningen är förstås ett dilemma,
  så en tanke skickar jag alltid till dem där hemma!
  Resväskan som jag har sjunger dock på sista versen,
  gammal och sliten och varje resa blir rena pärsen!
  Vill bli packad och klar med en fyrhjuling från Titan,
  och för alltid ha det snyggaste resesällskapet i stan!

  • Jeanette Svara

   Hot Pink förstås 😉

 388. Olivia Svara

  KAMERAN, FÖR JAG VILL DOKUMENTERA VARJE ÖGONBLICK FÖR SEMESTERN TYCKS ALLTID FÖRSVINNA I ETT KICK!

  LOVE ROSA :))

 389. Anki Odell Svara

  min första utlandsresa var i år men jag har redan förstått vilken bokstav som är viktig att få med sig!!
  det är ju P förstås!!! Pass & Pengar(kort) allra viktigast är,sedan kommer ju Piller(huvudvärks-,mag- mm)Pålitliga Promenadvänliga skor & Plåster(trots vettiga skor är jag ju rädd för skoskav mm & denna gång var ju plåstren bra för ett knä som jag slog upp!)Pennor, Papper är ju också bra…
  Hot Pink är ju också bra P att ha med sig!!

 390. Jenny Svara

  kudde , solkräm , bra skor , sköna och snygga kläder.

 391. Maria Svara

  Inför varje semester väljer jag omsorgsfullt och njutningsfullt ett antal pocketböcker för olika humör. Att ha fel bok med på resan skulle inte alls vara bra, så bara en räcker ju inte…ofta läser jag sedan allihopa, men i ”rätt ordning” beroende på vilken känsla varje dag har! Stor skillnad på spännande deckare, rolig bagatell eller något att läsa långsamt och bli klok av!

  Egentligen skulle jag nog känna mig mest bekväm med en grå väska, men jag piggar upp och utmanar mig själv med att önska mig en rosa! Tänk att få packa den med några riktigt bra böcker!:-)

 392. Elisabeth Nording Svara

  *Mitt bästa tips när man åker på en kortare resa och klarar sig enbart med handbagage; på apoteket finns tomma små plastflaskor som rymmer 100 ml och som man fyller med schampo, duschkräm, bodylotion. Så praktiskt eftersom man får ta med sig 100 ml:s förpackningar i handbagaget, de skall rymmas i enliters-plastpåsarna som finns i incheckningen på flygplatsen.

  *Läser på olika resesajter om resmålet jag ska till; skriver ner (eller skriver ut på skrivare) de bästa tipsen på ex restauranger, stränder, sevärdheter, samlar det i en plastficka och tar med.

  *När jag packar i resväskan rullar jag alltid kläderna, de tar mindre plats och blir mycket mindre skrynkliga på så sätt.

  Det var tre av mina bästa tips, hoppas att de kvalificerar mig till vinst av en Hot Pink resväska!

  Vänliga hälsningar!

 393. Kristina Karlsson Svara

  I min väska finns det alltid en extra tygväska. Anledningen är väldigt enkel – jag reser alltid hem med mer packning än jag kom med 🙂

  Har jag lyckan att vinna önskar jag en grey!
  Har tipsat på facebook. Trevlig vecka!

 394. Kent Svara

  Läsning – att vara på resande fot utan böcker är en jobbig upplevelse….

 395. B.M Svara

  1. Tar alltid med mig en del av hemma när jag åker utomlands, d.v.s foton på familj & vänner.
  2. Ipren, magtabletter & våtservetter
  3. Om jag hälsar på vänner/släkt som bor utomlands tar jag alltid med mig något svenskt som present. T.ex. Svenskt lösgodis eller en svensk receptbok, vilket är väldigt uppskattat.

  Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha Magnum Grey.

 396. Emma Svara

  Mitt pass och mina glasögon! Har lyckats glömma båda delarna och resan blir helt klart lite roligare när dessa nödvändigheter packas ner. Nog för att det funnits gånger när jag önskat att jag faktiskt glömt mina glasögon. Men å andra sidan är jag helt övertygat om att safarin i sydafrika hade blivit en ännu häftigare upplevelse om jag också kunnat se the big five inte bara höra dem…:/

  En Magnum Grey skulle passa mig perfekt…

 397. Pelle Svara

  Åker inte en meter utan min schweiziska armékniv oavsett jag åker till Miami eller till den nästan obebodda grekiska ön.

 398. Ann-CharlotteL Svara

  Oavsett om jag åker på jobbresa eller ren semester-/nöjesresa, så har jag alltid med mig ett extra par bekväma, väl ingångna skor. Det finns inget bättre än att byta skor efter en heldag på mässa/bergsvandring/affärsmöte/stranden/dansgolvet.
  Kläder, smink och solkräm kan jag köpa, men bekväma skor är ovärderliga!

  Jag vill gärna ha en läckert rosa väska om jag vinner.

 399. linnea almlöf Svara

  Pass, pengar, kläder som tåls att resa med! Paraply, bekväma skor, svensk snabbkaffe och jag är redo för välden!

 400. Marie Fränden Svara

  Å sista chansen idag 🙂 passar ju jättebra då jag precis i dagarna vart på Resia och bokat sommarens resa för att fira makens 50 årsdag och om jag vinner önskar jag mig den i färgen hot pink då rosa altid varit en favorit hos mig, dessutom är ju oktober månad den rosa månaden med att stödja de som drabbats av bröstcancer.
  Det jag alltid packar i min resväska är mina supertunna resebadlakan från SidenSelma, de väger i princip ingenting och torkar supersnabbt och jag rekommenderar dom varmt.
  Kläder efter säsong packar jag givetvis i min väska samt badkläder. Makens värktabletter och min allergi medicin packas oxå ner..samt några bra ljudböcker och fotoattiraljer.

 401. Åse Nyström Svara

  Jag packar alltid ner en BADTERMOMETER. Den är stor men lätt. Förutom att ha den i vattnet brukar jag ha den hängande på ryggsäcken. Alla häcklar mig för den men samtidigt vill alla veta hur många grader det är i vattnet 😉
  Dessutom så har jag alltid med en FICKLAMPA, bra att ha vid ofta förekommande strömavbrott, samt VÄRMELJUS, bara för att det är så mysigt. Men även de bra att ha vid strömavbrott.
  Åh, jag hoppas på tur o önskar mig då en väska i färgen HOT PINK! <3

 402. Lars Svara

  En påse Ahlgrens bilar. Tar nästan ingen plats. Funkar mot akut sötsug, dämpar hungerkänslor och hjälper åtminstone för stunden när hemlängtan blir för svår.

  Färg på väskan spelar ingen roll, båda är snygga och jag är så pass trygg i min manlighet att även rosa skulle funka 😉

 403. Hanna Svara

  Jag klarar verkligen inte att åka utan min tandborste! Kanske låter helt knasigt, men jag får verkligen panik och kan inte sova om jag inte har borstat tänderna innan jag går och lägger mig, haha. Min tandborste går i en smashing rosa färg och därför skulle resväskan ”Hot Pink” matcha den perfekt.

 404. Linn Svara

  -Min färgglada fläta!

  När jag flyger tar jag alltid med mig en fläta i en massa fina färger som jag fäster på väskan för att se vilken väska som är min på bagagebandet. (Då väskan är svart som alla andras.)

  Därför skulle jag bli överlycklig om jag fick den fantastiskt fina ROSA väskan.
  Då kan jag min fläta få stanna hemma!

 405. anette eriksson Svara

  Utan mitt pass
  blir resan kass

 406. Anki Svara

  Tandborste och tandkräm är allt jag behöver,
  förutom en plånbok fylld med klöver!

 407. Fanny Svara

  Utan pass och flygbiljett lär jag ju inte komma så långt, kreditkortet skall ju också med annars sitter man trångt!

  Magnum Grey, till en resgalen tjej!

 408. Filip Svara

  Magnum Grey

  Träningskläderna måste ju bara med,
  annars blir jag vrång och sned!

 409. Dan Svara

  En bra guidebok och en karta förgyller min resa!

  Magnum Grey

 410. Michael Frank Svara

  En lapp med lite aktuella adresser så jag kan skicka några några vykort. En tradition som är på väg att försvinna. En svart väska vore snyggt

 411. monika gustavsson Svara

  Flygbiljett och pass är givet, men sedan får det bli medicin och nescafé!

  vh
  Monika

 412. monika gustavsson Svara

  Glömde visst färg på väskan! Blev så exalterad! Vinner gärna i färgen magnum grey!

  vh
  Monika

 413. Mia Svara

  Nässpray….. massor… tyvärr 😉

  Är galen i rosa, så den skulle jag gärna packa ner mina nässprayer i!

  Hälsningar

  Mia

 414. Carin Svara

  Resebevis/Försäkringspapper! Vet av erfarenhet att det är det absolut viktigaste att ha koll på när man reser. Händer något kan man fort behöva få kontakt med sitt försäkringsbolag.
  Om jag vinner vill jag helst ha HOT PINK men den andra var också snygg.

 415. InaStina Svara

  Jag packar ner ytterst lite… baddräkt, sköna skor och en bra bok… Sedan väljer jag att lämna plats för minnen från det land jag besöker. På vägen hem är väskan full av kryddor, sjalar, vin och presenter till nära och kära!

  Hoppas få packa i den snygga gråa väskan nästa gång jag reser för att upptäcka något nytt spännande land!

 416. Lina Svara

  För ett antal år sedan var jag och en kompis på en camping och roade oss. När min kompis skulle kliva upp för en avsats så sprack hennes byxor mellan benen. Hon fick panik, hade ju inget ombyte mé. Det slutade mé att vi sprang runt och knackade på i husvagnarna för att få tag på nål och tråd.
  Efter den incidenten har jag lärt mig att ett syetui är alltid bra att ha mé sig.

  Jag tycker att båda väskorna é lika snygga, men skulle jag få välja skulle jag nog ta den rosa eftersom att den é lättast att hitta åt på ”bagagebandet”.

 417. Kicki N Svara

  Jag reser aldrig utan ett paket kaffe och min lilla smarta kaffebryggare. Europeiskt sjukförsäkringskort, skavsårsplåster, handsprit,solskyddsolja och lite Y3 är också perfekt om resemålet är hett!

  Om turen är min en rosa, tack!!!

  • Thorsten Thunström Svara

   Fick detta mail den 13/10.
   Omöjligt svara till den 10/10.
   Packar alltid de tre p:na
   Pocket,plåster och parlör

 418. [...] har fått så fantastiskt många andra bra tips. Läs gärna kommentarerna men jag kommer att lyfta det ... blogg.resia.se/2011/10/12/vinnare-av-resvaskor-fran-titan
 419. Ana Kokol Svara

  Mina löparskor finns alltid med i min resväska. Jag ska åka till NY i december och det kommer bli första gången dom inte följer med, för jag ska bara shoppa och mysa i en hel vecka med älsklingen min 🙂

 420. [...] ett litet tag sedan deltog jag i en liten tävling på Hallins Reseblogg där bästa tipset på vad man ... coconutsandskylines.se/basta-kudden-ska-alltid-med-pa-resan
 421. Www.Private-Krankenversicherung-Profis.Com Svara

  Thank you, I’ve recently been looking for information approximately this topic for a while and yours is the best I have discovered till now. But, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the supply?|What i do not understood is in fact how you are not actually a lot more smartly-appreciated than you might be now. You’re very intelligent.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.