Träningsresa till Turkiet med Blossom och Springtime Travel

Aldrig tidigare har det varit så populärt att träna. Jag märker i min bekantskapskrets att fler och fler anmäler sig till Göteborgsvarvet och springer som de aldrig gjort förr.

Nu kan du kombinera din träning med sol och bad under en vecka i Turkiet och samtidigt få professionell hjälp av bl a Blossom och Kayo. Under veckan så kommer det att erbjudas cirkelträning, jympa, discopass, jogging, stavgång och mycket mer. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar. Förutom de ledarledda passen så kan du träna på egen hand så mycket som möjligt.


Träna med Blossom under en vecka i Turkiet.

Man bor lyxigt på Blue Water Club, precis vid havet strax utanför Side (missa inte att åka in till centrum, oerhört mysigt, läs mer här). Helpension ingår under hela veckan.

Vi arrangerar två resor som avgår 16/3 eller 23/3 från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Priset för en vecka inkl. träning, helpension mm är 11.995:- per person. Resan arrangeras tillsammans med Springtime Travel och Blossom Magazine. Här kan du läsa mer om resan.

På videon kan se mer om träningsresan till Turkiet

3 Responses to Träningsresa till Turkiet med Blossom och Springtime Travel
 1. Margarete Wiberg Svara

  Vill uppleva Istanbul!

  • fatima mrabet Svara

   Jag är intresserad men jag kan inte komma åt information om resan.

   Jag vill veta vad som ingår i resan när man betalar 11.995 kr. veckans programmet i Turkiet? också vidare.

   MVH

   /Fatima

   • Hallin Svara

    Fatima: Det här är en resa som anordnades för flera år sedan. Det är ju så med en blogg att inläggen blir gamla så man får vara noga med datumen. Här är en annan träningsresa som är aktuell nu som kanske kan vara något: https://www.facebook.com/events/434064610050079/

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.