Hösten är här!

Idag är det höstdagjämning! Det betyder att under den här tiden så är dagen och natten lika långa. Jag brukar tycka om hösten. Den kan vara härligt ”krispig” och inte lika kravfylld som sommaren. Det är helt OK att stanna inne, tända ljus, ta sköna promenader bland vackra höstlöv samt slagga på soffan med en bra bok! Den här hösten har dock ännu inte varit särskilt ”krispig”.  Vet inte hur det har varit hos er men i Göteborg har det mest regnat.

Med tanke på regnet så kanske det inte är så konstigt att när vi ställde frågan till våra kunder vilket lov som var mest populärt att resa bort på så hamnade höstlovet i topp. Andra populära lov att resa bort på var jullovet och sommarlovet.  

Frågan är vart man reser på höstlovet? Det är ju egentligen en ”mellantid”. En aning för sent för Medelhavet även om södra Turkiet och Cypern fortfarande kan bjuda på soliga dagar. Eftersom lovet bara är en vecka så tycker många att Thailand, USA mm ligger lite för långt bort. De resmål som hamnar i topp under perioden är Egypten och Kanarieöarna. Solsäkert och lagom lång flygresa. Men även att besöka en europeisk storstad är populärt.

Hur är det med dig? Reser du bort på höstlovet och vart reser du? Svara på frågan nedan!

[poll id=”6″]

 

 

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.