Jag drar på bussresa till Polen!

Sådärja! Nu är jag färdigpackad för att dra ner till Malmö. Tidigt imorgonbitti kliver jag på bussen som ska ta mig till Polen. Är enormt förväntansfull då vi kommer att besöka både Warsawa och Krakow. Vi hinner även med en eftermiddag-kväll i Berlin. Resan jag ska åka på heter Polen runt och är på 8 dagar. Jag reser med Ölvemarks.

Har tittat på väderutsikterna och slutet på veckan ska det bli upp till 23 grader. Inte enkelt att packa. Har en (möjligen fördomsfull) förebild av att det är en aning regnigt österut!? Det kommer att bli stadsvandringar, besök i saltgruvan och polska aftnar. Jag kommer även att besöka Auschwitz. Är inställd på att det kommer vara enormt känslosamt. 

Buss har jag åkt förut! Så jag vet att det är bra att packa ner en nackkudde, lite att tugga på och något att läsa. Under den här resan kommer jag totalt att färdas cirka 240 mil i buss. Det jag tycker är allra bäst med bussresor är att man får med sig så otroligt mycket av de alltid lika duktiga reselederna.

Jag hoppas komma åt nätverk så att jag kan uppdatera längs vägen. Häng med!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.