Ving storsatsar på hotell för vuxna!

Det är många som efterfrågar hotell med barnklubbar och massor av aktiviteter. Men efterfrågan på hotell för vuxna som reser utan barn är minst lika populärt! 

Sunprime Resorts är Vings hotellkoncept för vuxna som reser utan barn och som vill skämma bort sig själva med SPA-behandlingar, god mat och fina viner i hotellets barer och restauranger. Sunprimes arkitekter och inredare har designat rum och sviter för både inspiration och avkoppling, bl a med sköna sängar och generösa balkonger. Hotellen erbjuder alltid gym, SPA och SATS-klasser för den som vill få ut mer av semestern.


På Sunprime Resorts kan du som vuxen koppla av!


Hög standard på rummen!

Idag finns det fem hotell i Vings utbud som ligger på Gran Canaria, Teneriffa, Phuket och Mallorca. Till sommaren 2012 så öppnar man ytterligare fem stycken. Det blir ett vardera på Kreta och Cypern samt tre stycken i Turkiet. Att Turkiet nu får tre Sunprime Resorts är ingen slump berättar Ving. Resmålet har senaste året tagit täten när svenskarna bokar semester vid Medelhavet  Hotellen kommer att finnas i Alanya, Side och i Bodrum.  

Det är glädjande att vi nu, precis som med våra familjehotell Sunwing Resort, kan erbjuda vårt vuxenkoncept på flertalet av våra mest populära resmål. När dessa fem hotell öppnat består Sunprime Resorts av sammanlagt tio hotell runt om i världen och målet är att det ska bli ännu fler, säger Peter Grandell, VD för Resorts & Hotels på Thomas Cook Northern Europe, som Ving ingår i.

Redan nu kan du boka hotellen. Sunprime Resort i Alanya som ligger nära den kända Kleopatrastranden och gångavstånd till centrum kostar för en vecka med avresa från Arlanda 1/5, 4.625:-/person.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Hotell
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.