Resa iväg med klassen?!

Det blir alltmer populärt att man vid studenten reser iväg hela klassen. Kanske har man under tiden i gymnasiet sparat pengar tll ett gemensamt mål.

Redan nu har charterbolagen börjat släppa sina resor för sommaren. Om ni vill ha en prisvärd resa till en destination ni verkligen önskar så är bra att vara ute i god tid.

Frågan är vad det kostar, vart man ska åka och när man ska åka? Populära resmål är Agia Napa på Cypern, Sunny Beach i Bulgarien, Alanya i Turkiet, Palma Nova på Mallorca, Rhodos och Zakynthos.

Fördelen att åka tidigt på säsongen är att priserna är billigare. Men å andra sidan så är vädret mer ostadigt. Om man åker i april så kostar resorna runt 3.000:- per person. Väntar ni till i början av maj blir det cirka 400:- dyrare och om ni väntar ytterligare två-tre veckor så får man lägga på ytterligare 2-300:-. Allra billigast åker man till Bulgarien medan Mallorca är den destination som kostar mest.

Om ni vill ha hjälp med er skolresa så kontakta din Resia-resebyrå så hjälper de er med allt det praktiska men även om råd vilken resa som passar just er klass bäst! På resia.se finns en adresslista till samtliga våra resebyråer.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

One Response to Resa iväg med klassen?!
  1. Bulgarien Svara

    Bulgarien är ju ett riktigt trevligt resemål.

    MVH.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.