Tree Hotel får besök av Inside Luxury Travel

Om tittar på Travel Channel så kanske du har sett Inside Luxury Travel där Varun Sharma reser världen runt och bor på lyxiga och annorlunda hotell och underhåller sig i världsklass. Nu är han på besök i Sverige för att spela in ett program som ska visas i december. Han börjar i Norrbotten på det osannolika hotellet Tree Hotel i Harads i Norrbotten. Tree Hotel är en helt unik upplevelse. Uppe bland trädtopparna ligger de designade rummen, alla i olika stilar, den ena mer fantasirikt än det andra. Tänk vilken upplevelse att vakna upp högt upp i himlen mitt i skogen bland trädens sus och höra fåglarnas sång.

Inspirationen kommer från Jonas Selberg Augustsens film ”Trädälskaren”. En film om tre män som får nog av staden och åker till Harads för att bygga en träkoja och filosofera över de stora frågorna. Byggnaderna har uppförst genom ett samarbete mellan några av Skandinaviens främsta designers och arkitekter.


I Bird’s nest bor du som en fågel högt upp bland träden.


I the Cabin bor du högt upp med utsikt över utsikt över Luleälvens dalgång.


Ufo ville man att det helt skulle skilja sig från mängden.

Det är Mari-Louise Lindström som arbetar på Resia i Boden som har tipsat mig om både hotellet och Varun Sharma besök. Mari-Louise berättar gärna mer om du kontaktar henne!

2 Responses to Tree Hotel får besök av Inside Luxury Travel
 1. Terese Svara

  Har hört att det finns något liknande i Västerås också.
  Deras trädhotell heter Hotell Hackspett. Här finns även en undervattenstank som kallas ”Hotell Utter Inn”. Perfekt för de som är ute efter något mer!

  • Hallin Svara

   Terese:
   Vad spännande Det måste jag kolla upp! Det är kul med ovanliga hotell som ger en unik upplevelse!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.