Budapest – Hotell

Att välja hotell när man åker till en storstad för första gången brukar vara svårt. Här har Linda Jadinge från Resia i Piteå valt ut några av sina favoriter.

Vi bodde på La Prima Fashion som var ett hotell med bättre mellanklass. Man kan kosta på sig att bo lite bättre i Budapest tycker jag då priserna är en aning lägre än det generellt är i storstäder. Hotellet ligger väldigt nära Donau och man får verkligen en känsla av att befinna sig vid vatten! Intill ligger Erzbeth med 3 stjärnor+ och är ett klassiskt hotell med många återvändande gäster.

Vill man bo riktigt lyxigt så rekommenderar jag Iberostar som är alldeles nybyggt (öppnar under september) och ligger vid Hjältarnas torg högst upp på Andrassy-avenyen. Ett annat lyxigt 5-stjärnigt hotell är Hotel Boscolo med det kända caféet New York.

Bo tjusigt på Hotel Boscolo 

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.