Budapest är vår septemberflört

Det känns extra roligt att presentera månadens stad då både vår gästbloggare Lotta och vår resesäljare Linda Jadinge i Piteå precis har varit där tillsammans med Malev och Ungerska Turistbyrån.


Linda och Lotta på gågatan Váci utca.

Lotta berättar:
I hjärtat av Europa, mindre än 2 timmars flygresa från Sverige väntar Budapest, Ungerns sagolika huvudstad. Hit åkte vi i augusti och tajmade in när staden slog värmerekord: 42° och kanske hetast på 100 år!?

En sak är i allafall klar, här finns det hjärta och definitivt en själ. Med en fascinerande historia som går tillbaka till romartiden finns hur mycket som helst att upptäcka. Häng med i vår djupdykning i Budapest: Hela september kommer vi att att berätta och ge tips på vad denna fina stad har att erbjuda.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.